Uitstapjes vlakbij 'Wie is de Rat?' in Utrecht

Utrechtse Smartlappentour

utrecht, Utrecht  -  Zing de sterren van de hemel tijdens de Smartlappentour. Lekker eten en genieten van de mooie stad Utrecht maakt dit uitje één groot feest.

geopend op afspraak of bel +31(0)30 214 50 45 

Daklozen Rondleiding Utrecht

utrecht, Utrecht  -  Ontdek het leven van de Utrechtse straat tijdens een Daklozenrondleiding. Bezoek een daklozenopvang en praat met mensen zonder huis.

elke dag geopend 

Pathé Rembrandt Utrecht

utrecht, Utrecht (0.11km)  -  Geniet van de nieuwste films in Pathé Rembrandt aan de Oudegracht in het gezelligste deel van Utrecht.

elke dag geopend 

BoulesBitesBar Utrecht

utrecht, Utrecht (0.16km)  -  Speel gezellig een potje Jeu de Boules op de professionele baan van BoulesBitesBar in Utrecht. Geniet van hapjes, drankjes en gezelligheid in de Utrechtse Oudegracht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Nederlands Volksbuurtmuseum

utrecht, Utrecht (0.17km)  -  Het Nederlands Volksbuurtmuseum maakt een afstand van honderd jaar geschiedenis overbrugbaar dankzij een rijke verzameling voorwerpen. Kom thuis in Wijk C, de bekendste Utrechtse volksbuurt.

's maandags gesloten 

Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder

utrecht, Utrecht (0.18km)  -  Bij Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder eet je sfeervol in een van de oude kelders aan de gracht. Bij mooi weer kun je terecht op het terras pal aan het water.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder

utrecht, Utrecht (0.18km)  -  De geur van pannenkoeken komt naar boven en nestelt zich in je brein. Daar kun je niet omheen! Stap op die trap naar De Oude Muntkelder en geniet van heerlijke pannenkoeken.

elke dag geopend 

De Bijenkorf Utrecht

utrecht, Utrecht (0.2km)  -  De Bijenkorf in Utrecht ligt heel centraal en is hét toonaangevende warenhuis met vernieuwende product- en merkcollecties.

elke dag geopend 

Post Utrecht

utrecht, Utrecht (0.2km)  -  Het voormalig hoofdpostkantoor uit 1924 aan de Neude in Utrecht is prachtig, van binnen en van buiten.

elke dag geopend 

Rondvaart Utrecht Rederij Schuttevaer

utrecht, Utrecht (0.23km)  -  Een bezoek aan de stad en de provincie Utrecht is niet compleet zonder een vaartocht door de grachten. Rederij Schuttevaer kent de mooiste routes.

elke dag geopend 

Theater Kikker

utrecht, Utrecht (0.3km)  -  Kom cultuur snuiven bij Theater Kikker in Utrecht. Dans, theater of jeugdtheater, hier staan altijd leuke voorstellingen op de planken.

elke dag geopend 

Live Today

utrecht, Utrecht (0.32km)  -  Om de hoek bij de Neude in Utrecht vind je Live Today, een winkel met prachtige spullen voor je interieur.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stedentrips Utrecht

utrecht, Utrecht (0.32km)  -  Geniet van de oude stad Utrecht. Utrecht met zijn oude historie kent veel plekken die je echt een keer moet zien. En er zijn altijd wel culturele activiteiten te doen.

elke dag geopend 

Oudegracht

utrecht, Utrecht (0.32km)  -  Slenter langs de gezellige Oudegracht, als sinds de tiende eeuw dé levensader van Utrecht.

elke dag geopend 

Ontsnap uit je eigen escaperoom op locatie!

utrecht, Utrecht (0.33km)  -  Spannend, een escaperoom op een ver-van-je-bed locatie. Maar hoe bizar is het als je ineens opgesloten zit in je eigen schuur, huis of kantoor? Uitjesbazen organiseert nog veel meer originele en avontuurlijke groepsuitjes als deze!

geopend op afspraak of bel +31 (0)413 30 27 73 

Kanoverhuur Utrecht

utrecht, Utrecht (0.34km)  -  Geniet van het water met een bootje van Kanoverhuur Utrecht. Ontdek de mooie grachten of maak een tocht door natuurgebied de Amelisweerd.

elke dag geopend 

Muziekpodium TivoliVredenburg

utrecht, Utrecht (0.35km)  -  Het meest veelzijdige en grootste muziekpodium van het land, dat is TivoliVredenburg!

elke dag geopend 

Janskerk Utrecht

utrecht, Utrecht (0.36km)  -  De middeleeuwse Janskerk is steeds vaker een cultuurpodium.

open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bloemenmarkt Janskerkhof Utrecht

utrecht, Utrecht (0.37km)  -  Gek op bloemen! Op zoek naar een mooie bos? Bezoek het sfeervolle Janskerkhof op zaterdag, dwaal rond en kies een prachtige bos uit de enorme bloemenzee.

open op zaterdag 

Pedal Boat Utrecht

utrecht, Utrecht (0.38km)  -  Ook in de Domstad kunnen waterfietsen gehuurd worden. Fiets langs de terrasjes aan het water, met uitzicht op de consoles en de mooie grachtenpandjes.

gesloten, open van  1 mei t/m 30 september, van 10:30 uur tot 18:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 'Wie is de Rat?' in Utrecht