Uitstapjes vlakbij Philips Historische Producten

Museum 't Oude Slot

veldhoven, Noord-Brabant (1.1km)  -  Museum 't Oude Slot is gevestigd op de fundamenten van Slot van de Heren van Zeelst. Ontdek hier alles over het leven van vroeger in deze streek.

Edelsteenslijperij De Steenarend

eindhoven, Noord-Brabant (2.03km)  -  Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

De Ontdekfabriek

eindhoven, Noord-Brabant (2.46km)  -  Avonturen beleef je in De Ontdekfabriek! Nieuwsgierige kinderen zijn hier welkom om met hun ogen en handen op ontdekkingstocht te gaan in de oude fabriek.

Popcentrum POPEI

eindhoven, Noord-Brabant (2.58km)  -  POPEI is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van popmuziek. Geniet van de pure muziek van singer-songwriters of luister naar nieuwe frisse bands. Je kunt ook zelf on stage gaan met je muziekinstrument of band. Of volg een muzikale workshop.

Philips Fruittuin

eindhoven, Noord-Brabant (3.09km)  -  De Philips Fruittuin is een groene plek tussen de stad Eindhoven en natuurgebied Het Groene Woud. Picknick met zelf geplukte peren in de boomgaard, eet een pannenkoek in het pannenkoekenhuis of bezoek de landwinkel met streekproducten.

Stap in een droomwereld van licht

eindhoven, Noord-Brabant (3.29km)  -  Welkom in een verbeeldingswereld van licht, geluid en interactie bij Motion Imagination Experience. Laat je verrassen door lichtspektakels met meeslepende muziek en enorme vloerprojecties. En ontsnap even helemaal aan de dagelijkse realiteit.

Primark Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (3.42km)  -  Primark Eindhoven is een vestiging van de Ierse winkelketen in Nederland. Primark verkoopt betaalbare kleding en mikt vooral op jongeren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Philips Historische Producten