Uitstapjes vlakbij Fietstaxi Zwolle

Het Sinterklaasmuseum

zwolle, Overijssel (0.22km)  -  Ga op zoek naar de goedheiligman in het Sinterklaasmuseum in Zwolle! Hier zie je Sinterklaas niet alleen op 5 december, maar het hele jaar door!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Dominicanenklooster Zwolle

zwolle, Overijssel (0.23km)  -  Aan de rand van het oude stadscentrum van Zwolle ligt het Dominicanenklooster. Dit bewoonde 'huis' is dagelijks open voor belangstellenden.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (0.37km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vergaderen in Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle

zwolle, Overijssel (0.41km)  -  Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle ligt op een ideale locatie tussen de Randstad en het Noorden. In de vergaderzalen zijn alle faciliteiten aanwezig.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 333 33 68 

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (0.43km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Vergaderen in Pillows Grand Hotel Ter Borch

zwolle, Overijssel (0.43km)  -  Midden in het oude centrum van Zwolle ligt Pillows Grand Hotel Ter Borch. Het gebouw beschikt over drie fraaie salons die geschikt zijn voor zakelijke meetings.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 - 42 56 789 

Museum de Fundatie - met prachtig uitzicht over Zwolle!

zwolle, Overijssel (0.59km)  -  In het prachtige Paleis aan de Blijmarkt bevindt zich Museum de Fundatie. Neem een kijkje in dit moderne museum in de Hanzestad en geniet van een prachtig uitzicht over de binnenstad van Zwolle.

's maandags gesloten 

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en De Spiegel

zwolle, Overijssel (0.6km)  -  Zin in een avond cultuur snuiven? Theaters Odeon en De Spiegel in Zwolle zijn hiervoor de ultieme plek. In beide theaters is voor iedere smaak een voorstelling te vinden.

elke dag geopend 

Herman Brood Experience

zwolle, Overijssel (0.62km)  -  In de Herman Brood Experience duik je in het turbulente leven van de rock 'n roll-ster.

lang weekend (vr za zo) 

Galerie Delfi Form

zwolle, Overijssel (0.63km)  -  In een oud gildehuis, midden in het centrum van Zwolle, bevindt zich Galerie Delfi Form, waar diverse tentoonstellingen worden gehouden.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Eekhout

zwolle, Overijssel (0.65km)  -  Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om een kinderfeestje te houden of dieren te bewonderen.

elke dag geopend 

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (0.72km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Escaperoom The Great Escape

zwolle, Overijssel (0.8km)  -  Rekenen, puzzelen, tactisch denken: The Great Escape in Zwolle heeft vier verschillende escaperooms. Elk met hun eigen zenuwslopende verhaal. En je hebt maar een uur om te ontsnappen!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Dille & Kamille Zwolle

zwolle, Overijssel (0.81km)  -  Vind nieuwe inspiratie voor in de keuken bij Dille & Kamille Zwolle! De winkel verkoopt kookboeken, kruiden en specerijen en allerlei keukengerei. Ook voor andere hebbedingetjes voor in huis en tuin kun je terecht bij Dille & Kamille.

elke dag geopend 

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (0.83km)  -  Alle hens aan dek en stap aan boord! Luister naar de spannendste verhalen op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren.

elke dag geopend 

Waanders In de Broeren

zwolle, Overijssel (0.83km)  -  Waanders In de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle.

elke dag geopend 

De Peperbus - Onze Lieve Vrouwetoren

zwolle, Overijssel (0.86km)  -  De Peperbus is al van ver te zien. Het is het bekendste bouwwerk van Zwolle. Beklim al haar treden en geniet van een prachtig uitzicht!

's zondags gesloten 

't Pannenkoekschip Zwolle

zwolle, Overijssel (0.86km)  -  Al meer dan 30 jaar is de Thorbeckegracht de thuishaven van 't Pannenkoekenschip in Zwolle. Hier eet je in een gezellig aangeklede boot een pannenkoek!

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Historisch Centrum Overijssel

zwolle, Overijssel (0.87km)  -  Kom alles te weten over de geschiedenis van Overijssel in het Historisch Centrum Overijssel.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (0.9km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 422 48 23 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fietstaxi Zwolle