Uitstapjes vlakbij Floating Dutchman - met de...

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Race Planet Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Rijden en racen: daar draait het om bij Bleekemolens Race Planet. In dit indoor recreatiecentrum kun je karten op de twee kartbanen, maar ook lasergamen, bowlen en roller skaten!

De Kookfabriek Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek en maak je eigen twee-, drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na de kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

Erotisch Museum

amsterdam, Noord-Holland  -  Ontdek de erotische geschiedenis van Amsterdam in het Erotisch Museum, midden op de beroemde Wallen. Hier staat de kunst van het verleiden centraal.

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

Anne Frank Huis

amsterdam, Noord-Holland  -  Een indrukwekkend museum over het leven van de Joodse Anne Frank en haar familie. Zij waren ondergedoken op de Prinsengracht. Tijdens een dagje Amsterdam mag je dit museum absoluut niet missen.

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Floating Dutchman - met de amfibiebus door Amsterdam - GESLOTEN