Uitstapjes vlakbij Partyschip Achie

Zwembad Het Baken

zeewolde, Flevoland (0.9km)  -  Spetterend het weekend in? Bij zwembad Het Baken in Zeewolde is er elke vrijdagavond discozwemmen! Niet zo'n danser? De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport.

Strand Horst

ermelo, Gelderland (1.12km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

RCN Zeewolde

zeewolde, Flevoland (1.22km)  -  Geniet van een heerlijke watersportvakantie bij RCN Zeewolde. Kom surfen, zeilen en vissen op het Veluwemeer, Of neem een duik in het verwarmde overdekte zwembad.

De Zeilschool

zeewolde, Flevoland (1.22km)  -  De Zeilschool leert waterliefhebbers op een leuke manier zeilen. Doe mee aan leuke cursussen die wordt gegeven door ervaren en gedreven instructeurs. Het is ook mogelijk om een boot te huren en zelf uren te genieten op het water.

Galerie ArtXpoze

zeewolde, Flevoland (1.82km)  -  Beginnende en bekende kunstenaars krijgen een podium in de galerie van ArtXpoze. Ook beschikt de galerie over een lijstenmakerij en kunstuitleen.

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (4.19km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (4.36km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

Segway tours op de Veluwe

ermelo, Gelderland (5.13km)  -  De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (5.38km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

Theater Harderwijk

harderwijk, Gelderland (5.42km)  -  In de theaterzaal van Theater Harderwijk worden er cabaret, muziektheater, toneel, pianoconcerten, jongeren- en familievoorstellingen gegeven.

Monkey Town Harderwijk

harderwijk, Gelderland (5.45km)  -  In Monkey Town Harderwijk ravotten kinderen van 0 tot 10 jaar heerlijk op speeltoestellen in alle soorten en maten. Duik in de ballenbak, glij van de glijbaan of bouw met kleurrijke blokken.

De Wijde Wellen

harderwijk, Gelderland (5.46km)  -  Wandel of fiets langs het water van het Wolderwijd en geniet van de natuur en het mooie uitzicht in recreatiegebied De Wijde Wellen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Partyschip Achie