Uitstapjes vlakbij Madurodam

Westbroekpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.92km)  -  Tussen de rozen in het Westbroekpark heb je een onvergetelijke lunch of picknick. Geniet van deze prachtig aangelegde rozentuin met maar liefst twintigduizend rozenstruiken! Of huur een roeibootje en ga het water op.

elke dag geopend 

Wandelen in Park Sorghvliet

den haag, Zuid-Holland (1.02km)  -  In Den Haag ligt het prachtige Park Sorghvliet, dat de sfeer ademt van een eeuwenoud landgoed met zijn slingerende lanen en aarden wallen.

elke dag geopend 

Herinneringscentrum Oranjehotel

scheveningen, Zuid-Holland (1.31km)  -  Stap zelf in de cel van de beruchte Scheveningse gevangenis Oranjehotel en voel net als de gevangenen in de Tweede Wereldoorlog de muren op je afkomen. Het Oranjehotel is nu een herinneringscentrum waar je beseft hoe kwetsbaar vrijheid is.

's maandags gesloten 

Louis Couperus Museum

den haag, Zuid-Holland (1.33km)  -  Kom alles te weten over een van de grootste Nederlandse schrijvers in het Louis Couperus Museum te Den Haag!

lang weekend (vr za zo) 

Literaire wandelroute - Louis Couperus

den haag, Zuid-Holland (1.33km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Louis Couperus. De app Literaire Routes neemt je mee aan de hand, met tussendoor eenentwintig stops.

elke dag geopend 

Zwembad De Blinkerd

den haag, Zuid-Holland (1.37km)  -  Spring in het water van Zwembad De Blinkerd voor een verfrissende duik, zwemles of een les aquajogging.

elke dag geopend 

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (1.37km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Japanse tuin op landgoed Clingendael

den haag, Zuid-Holland (1.39km)  -  De Japanse esdoorns, de rododendrons en de bloeiende azalea's maken van de Japanse tuin een plaatje. De bijzondere tuin op landgoed Clingendael is slechts enkele weken per jaar open.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vredespaleis Den Haag - Visitors Centre

den haag, Zuid-Holland (1.43km)  -  Het is een paleis, maar met het koningshuis heeft het Vredespaleis niets te maken. Maar wat er dan wel schuil gaat achter het imposante bouwwerk? In het Visitors Centre wordt het duidelijk.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vredespaleis Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.43km)  -  Ontdek zowel de buitenkant als de binnenkant van het Vredespaleis tijdens een rondleiding. Loop van de grote trap en bekijk de prachtige Japanse zaal.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Retrowinkel Bennies Fifties

den haag, Zuid-Holland (1.47km)  -  Welkom in de jaren vijftig! Bij Bennies Fifties neus je tussen de grootste collectie aan retrospullen. Van jukeboxen tot petticoats en van lp's tot USA merchandise.

elke dag geopend 

Nationaal Museum Sophiahof

den haag centrum, Zuid-Holland (1.48km)  -  Het centrum voor alles wat met Nederlands-Indië te maken heeft: Nationaal Museum Sophiahof. Niet alleen over vroeger, maar ook over het Indonesië van nu.

's maandags gesloten 

De Mesdag Collectie

den haag, Zuid-Holland (1.5km)  -  Bezoek Den Haag en bekijk de uitzonderlijke Mesdag Collectie met negentiende-eeuwse kunst van de beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten.

lang weekend (vr za zo) 

Muzee Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.51km)  -  De zee geeft en de zee neemt, luidt een bekende uitdrukking. Wat de zee genomen en gegeven heeft, zie je in Muzee Scheveningen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vergaderingen en evenementen in COMM

den haag, Zuid-Holland (1.51km)  -  Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, congres of bedrijfsfeest? Bij COMM heb je talloze mogelijkheden. In dit museum draait alles om communicatie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)70 33 07 575 

Plein 1813

den haag centrum, Zuid-Holland (1.51km)  -  Wandelen over een van de beroemdste pleinen van Den Haag. Ontdek Plein 1813!

elke dag geopend 

Beeld en Geluid Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.52km)  -  Leer alles over de rol van burgers, politici en journalisten in het Nederlandse medialandschap in Beeld en Geluid Den Haag. Herken je fake news? Kom erachter hoe mediawijs je eigenlijk écht bent.

elke dag geopend 

Museum Panorama Mesdag

den haag, Zuid-Holland (1.65km)  -  Bekijk het grootste schilderij van Nederland in Museum Panorama Mesdag. Hier zie je de Nederlandse skyline in vogelvlucht.

's maandags gesloten 

Winkelgebied De Fred

den haag, Zuid-Holland (1.65km)  -  De Fred is een begrip in Den Haag. Iedereen weet dat daarmee de Frederik Hendriklaan wordt bedoeld. In deze prachtige straat staan ongeveer 125 winkels.

elke dag geopend 

One Planet Dome - Omniversum

den haag, Zuid-Holland (1.66km)  -  One Planet Dome in Den Haag, eerst het Omniversum, toont spectaculaire films op een groot, bolvormig scherm. Hierdoor zie je film overal om je heen, alsof je er middenin zit!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Madurodam