Uitstapjes vlakbij Madurodam

Westbroekpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.92km)  -  Tussen de rozen in het Westbroekpark heb je een onvergetelijke lunch of picknick. Geniet van deze prachtig aangelegde rozentuin met maar liefst twintigduizend rozenstruiken! Of huur een roeibootje en ga het water op.

Nationaal Monument Oranjehotel

scheveningen, Zuid-Holland (1.31km)  -  Stap zelf in de cel van de beruchte Scheveningse gevangenis Oranjehotel en voel net als de gevangenen in de Tweede Wereldoorlog de muren op je afkomen. Nationaal Monument Oranjehotel is nu een herinneringscentrum waar je beseft hoe kwetsbaar...

Literaire wandelroute - Louis Couperus

den haag, Zuid-Holland (1.33km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Louis Couperus. De gids van het Louis Couperus Genootschap neemt je mee langs alle belangrijke plekken in het leven van Couperus. Er is ook een Eline Vere wandeling.

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (1.37km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

Vredespaleis Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.43km)  -  Ontdek zowel de buitenkant als de binnenkant van het Vredespaleis tijdens een rondleiding. Loop van de grote trap en bekijk de prachtige Japanse zaal.

Retrowinkel Bennies Fifties

den haag, Zuid-Holland (1.47km)  -  Welkom in de jaren vijftig! Bij Bennies Fifties neus je tussen de grootste collectie aan retrospullen. Van jukeboxen tot petticoats en van lp's tot USA merchandise.

Nationaal Museum Sophiahof

den haag centrum, Zuid-Holland (1.48km)  -  Het centrum voor alles wat met Nederlands-Indië te maken heeft: Nationaal Museum Sophiahof. Niet alleen over vroeger, maar ook over het Indonesië van nu.

De Mesdag Collectie

den haag, Zuid-Holland (1.5km)  -  Bezoek Den Haag en bekijk de uitzonderlijke Mesdag Collectie met negentiende-eeuwse kunst van de beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten.

Muzee Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.51km)  -  De zee geeft en de zee neemt, luidt een bekende uitdrukking. Wat de zee genomen en gegeven heeft, zie je in Muzee Scheveningen.

Beeld en Geluid Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.52km)  -  Leer alles over de rol van burgers, politici en journalisten in het Nederlandse medialandschap in Beeld en Geluid Den Haag. Herken je fake news? Kom erachter hoe mediawijs je eigenlijk écht bent.

Winkelgebied De Fred

den haag, Zuid-Holland (1.65km)  -  De Fred is een begrip in Den Haag. Iedereen weet dat daarmee de Frederik Hendriklaan wordt bedoeld. In deze prachtige straat staan ongeveer 125 winkels.

Kunstmuseum Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.67km)  -  Het Kunstmuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

Scheveningen

scheveningen, Zuid-Holland (1.68km)  -  Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker zonnen op het strand, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

AFAS Circustheater

den haag, Zuid-Holland (1.68km)  -  Bekend door de grote musicalproducties van Stage Entertainment, Joop van den Ende en Albert Verlinde: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Voor een bijzonder avondje uit!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Madurodam