Uitstapjes vlakbij De Postwagen

Landgoedcamping Nienoord

leek, Groningen (1.46km)  -  In het Groningse Leek bevindt zich naast het Sterrenbos de prachtige Landgoedcamping Nienoord. Familiepark Nienoord is vlakbij en is erg leuk voor kinderen.

geopend, elke dag geopend 

Sportcentrum Leek

leek, Groningen (1.88km)  -  Sportcentrum Leek biedt diverse sportfaciliteiten onder één dak. Kom bowlen of speel een potje beachvolleybal. Fitnessruimten, een turnhal en vier multifunctionele sporthallen: genoeg voor urenlang sportplezier!

elke dag geopend 

Kaarsen maken en forelvissen bij De Bonte Hoeve

niebert, Groningen (2km)  -  Leuk uitje voor de hele familie: bij Bonte Hoeve Dagrecreatie kun je kiezen wat je het leukste vindt om te doen: vissen of kaarsen maken. Er zijn ook arrangementen met boogschieten, rijden in een Jan Plezier en lekker eten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)594-549109 / +31 (0)6-25327326 

Gasterij Inkies

midwolde, Groningen (2.27km)  -  Gasterij Inkies in Midwolde is een sfeervolle locatie voor een lunch of diner, maar ook voor een feest of een vergadering.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Het Joodse Schooltje

leek, Groningen (2.3km)  -  In Het Joodse Schooltje kregen Joodse kinderen les. In 1996 is het gebouw gerestaureerd als museum ter nagedachtenis aan de Joodse inwoners van Leek.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Adelskerk

midwolde, Groningen (2.31km)  -  De Adelskerk in Midwolde heeft adelijke allure. In de cryptes van de kerk liggen adellijke families begraven. Ook staat in de kerk een indrukwekkend marmeren grafmonument.

geopend, open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Nationaal Rijtuigenmuseum

leek, Groningen (2.35km)  -  In het Nationaal Rijtuigenmuseum wordt een collectie koetsen, rijtuigen en sleden tentoongesteld.

's maandags gesloten 

Zwemkasteel Nienoord

leek, Groningen (2.55km)  -  Roetsj van de glijbaan, plons in het buitenbad en relax in de whirlpool! Geniet van een dag vol zwemplezier bij Zwemkasteel Nienoord!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Volop speelplezier bij Familiepark Nienoord

leek, Groningen (2.55km)  -  In Familiepark Nienoord in Leek kom je tijd tekort! Dit gezellige familiepark zit boordevol spannende attracties en heeft een kinderboerderij en een zwemkasteel.

geopend, elke dag geopend 

Recreatiepark Westerkwartier

niebert, Groningen (2.6km)  -  Recreatiepark Westerpark in Niebert, voorheen camping De Akkerhoeve, is een gezellige camping in het karakteristieke coulisselandschap van het zuidelijke Westerkwartier.

geopend, elke dag geopend 

Watersportcentrum Lettelbert

lettelbert, Groningen (4.19km)  -  Geniet van de kalmte en het geraas van het water tijdens een kanotocht op het Leekstermeer.

geopend, open op zondag 

Vaar met een fluisterboot over het Leekstermeer

nietap, Drenthe (4.22km)  -  De wind waait door je haren en neemt de zorgen van alledag met zich mee. Een dagje varen is pure ontspanning! Laat een heerlijk watersportdagje verzorgen door Cnossen Leekstermeer.

elke dag geopend 

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

nietap, Drenthe (4.22km)  -  Bij Camping Cnossen Leekstermeer in Nietap kamperen gasten in een natuurrijke omgeving. Het Leekstermeer is vlakbij voor allerlei watersport: zwemmen, surfen en zeilen.

geopend, elke dag geopend 

Coendersbos

nuis, Groningen (4.81km)  -  Het Coendersbos is het bos rondom buitenplaats en landgoed Coendersborg in Nuis. Een mooi wandelgebied in het Westerkwartier en een rijke plek vol historie en mooie natuur.

elke dag geopend 

Landgoed Coendersborg

nuis, Groningen (4.81km)  -  Een prachtige bezienswaardigheid in een bosrijk gebied: Landgoed Coendersborg in Nuis. Een aantal maanden per jaar kun je het historisch erfgoed vanbinnen bekijken met een rondleiding door de zeventiende-eeuwse stijlkamers.

geopend, open op zondag 

Museumhuis Kunstpaviljoen

nieuw-roden, Drenthe (5.41km)  -  Leven tussen kunst. Jannie Tonnis de Graaf en haar man Job Kuiper leven in een museumhuis. Hoe dat er uitziet? Bezoek het Kunstpaviljoen en ervaar het zelf!

geopend op afspraak of bel +31 (0)50 5016 383 

Snow&Co

roden, Drenthe (5.99km)  -  Leer zeven keer sneller de ski- en snowboardtechniek dan in de sneeuw op de indoorskibaan Snow&Co. Onder individuele begeleiding is iedereen al snel een professional!

's zondags gesloten 

Speelgoedmuseum Kinderwereld

roden, Drenthe (6.35km)  -  Altijd al willen weten met welk speelgoed kinderen vroeger speelden? Ontdek het in Speelgoedmuseum Kinderwereld.

's maandags gesloten 

Museum Havezate Mensinge

roden, Drenthe (6.57km)  -  Op Landgoed Mensinge vind je Museum Havezate Mensinge, inclusief historische koetswoning. Alles is hier nog net zo ingericht als vroeger. Neem zelf een kijkje en ontdek hoe invloedrijke regenten uit Drenthe vroeger woonden.

in het weekend geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Postwagen