Uitstapjes vlakbij Intratuin Maastricht

Hoeve Lichtenberg met ruïne

maastricht, Limburg (1.24km)  -  Eens was Hoeve Lichtenberg een heus kasteel. Maar nadat kasteel Lichtenberg in verval raakte werd de hoeve gebouwd. Je kunt nog steeds de ruïne van de toren bekijken en de binnenplaats bezoeken.

MECC Maastricht

maastricht, Limburg (1.88km)  -  De grootste evenementen van Limburg vinden plaats in congrescentrum MECC. Hier wordt elk evenement gegarandeerd een geslaagd evenement.

Bonnefantenmuseum

maastricht, Limburg (2.5km)  -  Ontdek de eigenzinnige kunstwerken van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Het museum laat de verborgen parels zien uit de kunstgeschiedenis.

Sint-Pietersberg

maastricht, Limburg (2.61km)  -  Sint-Pietersberg is een groot natuurgebied aan de rand van Maastricht. Wandel langs de mergelgroeve, verken de oehoevallei en geniet in de zomer van de vlinders die er rondvliegen. Vanaf een hoog plateau bekijk je het hele gebied.

Stadspark Maastricht

maastricht, Limburg (2.83km)  -  Leuke bruggetjes, mooie beelden en veel groen. In het Stadspark van Maastricht is het goed toeven. Lekker picknicken rondom de fontein of een mooie wandeling maken, het kan hier allemaal. En onderweg kun je opeens een bever zien. Wel van hout. Het...

Centre Céramique

maastricht, Limburg (2.89km)  -  Centre Céramique is het centrum van cultuurhistorisch Maastricht. Je vindt er vondsten uit opgravingen, maar ook een verzameling muziekinstrumenten, oude schoolplaten en nog vele meer. De stadsbibliotheek zit ook in Centre Céramique.

Café Zuid

maastricht, Limburg (2.89km)  -  Geniet op een schommelbank aan de Maas van de heerlijkste hapjes en drankjes. Breng een bezoekje aan Café Zuid in Maastricht.

Leeuwenmolen

maastricht, Limburg (2.97km)  -  Eén van de belangrijkste Limburgse middenslagmolens is tegenwoordig een bijzonder mooi herenhuis. Bewonder het mooie gebouw en het waterrad.

Museumkelder Derlon

maastricht, Limburg (3.26km)  -  Hotel Derlon lijkt een modern hotel, maar wat velen niet weten, is dat het gebouwd is op eeuwenoude Romeinse opgravingen. In de kelder is een klein museum te vinden.

The Game Box Maastricht

maastricht, Limburg (3.3km)  -  Kom gamen in The Game Box Maastricht. Deze arcadehal staat vol met meer dan vijftig spellen van vroeger én van nu. Speel games met en tegen elkaar en win leuke prijzen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Maastricht