1

Openluchttheater Hertme

hertme, Overijssel (1.98km)  -  Bezoek het Hertme Openluchttheater en ontdek de weelderige omgeving, het middeleeuwse interieurs en een ruim aanbod aan programma's voor jong en oud.

't Pannenkoekhuis Borne

borne, Overijssel (2.27km)  -  Geniet bij 't Pannenkoekhuis Borne van een heerlijke pannenkoek met stroop, suiker of appel. De ideale plek om een hapje te eten na een bezoek aan Kids City.

Kulturhus Borne

borne, Overijssel (2.94km)  -  Kulturhus Borne is de kern van het culturele leven in Borne. In dit kloppende hart gebeurt van alles!

Museum Bussemakerhuis

borne, Overijssel (3.32km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Bussemakerhuis in Borne. Door de stijlkamers, een theeschenkerij en weefgetouwen neem je een kijkje in het leven van de familie Bussemaker.

Preston Palace indoor kermis

almelo, Overijssel (4.71km)  -  De indoor kermis bij uitgaanscentrum Preston Palace is een gezellig dorpsplein met een aantal spectaculaire attracties. Trotseer de Jumping Star of daag je vrienden uit tijdens een ritje in de botsauto's.

Preston Palace Subtropisch zwemparadijs

almelo, Overijssel (4.71km)  -  Waag je in de stroomversnelling, sluip over de loopbrug of verstop je achter een van de watervallen. Bij Preston Palace is het dolle pret! Geniet in de Wellness van stoombad of sauna of ontspan in de behandelruimtes.

Noordmolen Twickel

ambt delden, Overijssel (5.04km)  -  Bezoek Noordmolen Twickel in Ambt Delden en ontdek de prachtige watermolen waar olie wordt geslagen uit lijnzaad.

Kunsthal Hof 88

almelo, Overijssel (5.28km)  -  Puur genieten van creativiteit bij Kunsthal Hof 88. Ook voor kinderen, want Kunsthal Hof 88 heeft met 'Kinderen Kijken Kunst' een speciaal programma.

Theater Hof 88

almelo, Overijssel (5.3km)  -  Hof 88 is een klein theater met een uitgebreide, eigenzinnige programmering. Een gezellig theater met een theater en een concertzaal. Hof 88 is tevens filmhuis. Gemiddeld twee keer per week staat er een arthouse film op de rol.

Museumboerderij Wendezoele

ambt delden, Overijssel (5.57km)  -  Leer alles over het Twentse boerenleven op Boerderij Wendezoele. Oude ambachten worden op speciale dagen gedemonstreerd. De hele boerderij is weer in oorspronkelijke staat hersteld.

Stedelijk Museum Almelo

almelo, Overijssel (5.62km)  -  Hoe leefden de mensen vroeger op de plek waar nu Almelo ligt? En hoe is Almelo ontstaan en uitgegroeid tot de stad die het nu is? Je ontdekt het in vijf interessante themakamers.

Kunstuitleen Alberts Galerie

almelo, Overijssel (5.63km)  -  Op zoek naar mooie kunst voor aan de muur? Bij Kunstuitleen Almelo bent u aan het juiste adres voor mooie kunstwerken. Om te kopen, te lenen of te bezichtigen.

Theaterhotel Almelo

almelo, Overijssel (5.66km)  -  Het Theaterhotel in Almelo biedt een scala aan mogelijkheden voor een avondje theater, een overnachting, een feest of groot congres.

Huis Van Katoen en Nu

almelo, Overijssel (5.93km)  -  Het Huis van Katoen en Nu begon met een musical. Nu is er ook een lijfelijke plek waar Almeloërs elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en hun eigen iconen een plek geven.

Het Wevershuisje

almelo, Overijssel (5.93km)  -  Het Wevershuisje laat de geschiedenis van de textielbewerking zien in Almelo. Hoe ging dat vroeger nu precies met zo'n weefgetouw? Kijk de kunst af bij de demonstraties spinnen, weven en kantklossen.

Landgoed Twickel

ambt delden, Overijssel (6km)  -  Op het landgoed rondom kasteel Twickel is genoeg te doen. Wandel door de tuinen, het park en de moestuin.

Jump XL Hengelo

hengelo, Overijssel (6km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Jump XL in Hengelo en de vele attracties die het heeft. Verken de Waterfall Trampolines die ontworpen zijn zodat je extra hoog kunt springen en dan veilig terecht komt in de Foam Pit.

Yunus Emre Moskee

almelo, Overijssel (6.18km)  -  Kijk je ogen uit in de Yunus Emre Moskee in Almelo. De gebedsruimte is versierd met bijzondere tegels en geometrische patronen. Ook hangt er een enorm glazen kroonluchter.

Kinderboerderij 't Weusthag

hengelo, Overijssel (6.28km)  -  Kinderboerderij 't Weusthag in Hengelo leert kinderen spelenderwijs over de natuur. In het bezoekerscentrum zijn verschillende tentoonstellingen te zien.

Museum No Hero

delden, Overijssel (6.64km)  -  In Museum No Hero, in een rentmeesterhuis op landgoed Twickel, zie je de bijzondere collectie van kunstverzamelaar Geert Steinmeijer.

De Twickeler Houtzaagmolen

delden, Overijssel (6.64km)  -  Neem een kijkje bij de Twickeler Houtzaagmolen en zie hoe de mensen eeuwen geleden dikke bomen tot planken en balken zaagden.

Stadsboerderij Beeklust

almelo, Overijssel (6.65km)  -  Stadsboerderij Beeklust geeft bezoekers een goed beeld van een boerenbedrijf uit de jaren 60 van de vorige eeuw.

Zoutmuseum Delden

delden, Overijssel (6.68km)  -  Het Zoutmuseum staat in het centrum van Delden. Leer van alles over de winning en het gebruik van zout!

Streekmarkt Twente

delden, Overijssel (6.68km)  -  Op de bekende Streekmarkt komt heel Twente op af, voor de ambachtelijke producten maar ook voor de gezelligheid!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Karmelietenklooster Zenderen