Uitstapjes vlakbij Het Klooster

Van Gogh Village Museum: ontmoet Vincent!

nuenen, Gerwen en Nederwetten (0.34km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Museum, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Libéma Dierenrijk Zakelijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (3.04km)  -  Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

Dierenrijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (3.31km)  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

Party-Alarm Paintball

eindhoven, Noord-Brabant (3.48km)  -  Party-Alarm biedt hilarische paintball-arrangementen. Wat te denken van boerenpaintball. Spring over de koeienvlaaien en ontwijk ook nog eens de verfkogels. Dubbel zo moeilijk!

City Tours Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.15km)  -  City Tours Eindhoven organiseert leuke tours en uitjes in Eindhoven en omgeving. Beleef een leuke dagje uit inclusief hapjes, drankjes, route en een uitgebreide beschrijving van wat je onderweg kunt doen.

Kasteel Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (5.55km)  -  650 jaren strijd maken Kasteel Geldrop tot een prachtig, monumentaal pand. Verschillende bouwstijlen typeren de jarenlange geschiedenis van het kasteel.

Kasteel Kinderboerderij

geldrop, Noord-Brabant (5.66km)  -  De Kasteel Kinderboerderij hoort bij het prachtige kasteel van Geldrop. De boerderij is een echte knuffelboerderij. Bijna alle dieren mogen geknuffeld en geaaid worden. Ook is er een speeltuin aanwezig.

BoulesBitesBar Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.86km)  -  Speel Jeu De Boules op de professionele banen van BoulesBitesBar Eindhoven en geniet van hapjes en drankjes. De BoulesBitesBar staat voor mix van gezelligheid, plezier eten en drinken.

Gamestate Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (5.94km)  -  Get your game on! In Gamestate Eindhoven vind je heel veel games. Speel Mario Kart, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Primark Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (6.09km)  -  Primark Eindhoven is een vestiging van de Ierse winkelketen in Nederland. Primark verkoopt betaalbare kleding en mikt vooral op jongeren.

Stap in een droomwereld van licht

eindhoven, Noord-Brabant (6.16km)  -  Welkom in een verbeeldingswereld van licht, geluid en interactie bij Motion Imagination Experience. Laat je verrassen door lichtspektakels met meeslepende muziek en enorme vloerprojecties. En ontsnap even helemaal aan de dagelijkse realiteit.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Klooster