Uitstapjes vlakbij Vakantiehuisjes Ameland

Korenmolen De Phenix

nes, Friesland (0.25km)  -  Neem een kijkje in de bekendste molen van Ameland. In deze molen wordt rogge geplet. De bakker maakt van de rogge het Amelander roggebrood.

gesloten, open van  1 juli t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Natuurcentrum Ameland

nes, Friesland (0.32km)  -  Verken Ameland met het Natuurcentrum Ameland. Hier leer je meer over het ontstaan van het waddengebied. Vanuit het centrum kun je wadlopen onder leiding van een gids. Geniet en snuif de zilte zeelucht op.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Brandspuithuuske

nes, Friesland (0.51km)  -  Neem een kijkje in een brandspuithuisje op Ameland. Hier werden vroeger de brandspuiten bewaard.

open op maandag, woensdag, donderdag 

't Jutterspad - Rijpaardenverhuur

nes, Friesland (0.84km)  -  Bekijk de natuur van Ameland vanaf de rug van een paard! Rijd over de duinen, strand en voel de wind door je haren.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 36 94 59 / +31 (0)519 542 871 

JT-Miniworld

nes, Friesland (0.85km)  -  Stap in een minitiatuurwereld bij JT-Miniworld in Ameland. Treinen, auto's en huisjes in landschappen brengen een ode aan de modelbaan.

open op maandag, woensdag en zaterdag 

Robbenboot De Zeehond op Ameland

nes, Friesland (1.15km)  -  Ga mee naar Robbeneiland met Robbenboot de Zeehond en bekijk zeehonden van dichtbij!

elke dag geopend 

Zwembad De Golfslag

buren, Friesland (2.33km)  -  Zoef van de glijbaan van veertig meter lang en geniet van het water in zwembad De Golfslag op het prachtige eiland Ameland.

elke dag geopend 

Dagje Ameland: van vuurtoren tot kampvuur

ballum, Friesland (5.44km)  -  Beklim de vuurtoren van Ameland, mountainbike over het strand of kano├źn in de branding. Ontdek het eiland met vrienden, collega's of de hele familie. Ameland Actief bezorgt je het mooiste dagje uit!

elke dag geopend 

Ameland Rondvluchten

ballum, Friesland (5.57km)  -  Naast een rondvlucht boven Ameland, biedt Ameland Rondvluchten ook rondvluchten aan boven andere waddeneilanden en het Friese kustgebied.

elke dag geopend 

Parachutespringen boven Ameland

ballum, Friesland (5.69km)  -  Bekijk de Waddenzee en het eiland Ameland vanaf grote hoogte met een tandemsprong uit een vliegtuig!

gesloten, open van  mei t/m september, van 09:00 uur tot 18:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiehuisjes Ameland