Uitstapjes vlakbij Zizi workshops

Pimp je tas

waalwijk, Noord-Brabant  -  Altijd origineel over straat met je zelfgemaakte tas? Laat je creativiteit de vrije loop bij Zizi en pimp je tas! Leuk samen met vriendinnen of familie.

Monkey Town Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (1.43km)  -  Ontdek Monkey Town in Waalwijk, een indoor speelparadijs speciaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Beleef een avontuurlijk dagje met je kinderen bij Monkey Town Waalwijk.

Recreatiepark Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (1.76km)  -  In het Brabantse Kaatsheuvel, aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, bevindt zich Recreatiepark en Brasserie Het Genieten. Hier is ook een leuke speeltuin te vinden!

Sint Jan de Doper Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (2.06km)  -  Sint Jan de Doper in Waalwijk valt meteen op door zijn bijzondere bouw: een enorme koepel omringd door heel veel kleinere koepels. Ook vanbinnen een bijzonder gezicht! Stap binnen en volg de audiotour.

Het Schoenenkwartier

waalwijk, Noord-Brabant (2.2km)  -  Wie de schoen past, trekke hem aan. In Het Schoenenkwartier zijn niet alleen de mooiste schoenen te bewonderen, maar ontdek je ook hoe ze gemaakt worden.

Epic Escape Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (2.78km)  -  Betreedt de duistere werkruimte van illusionist Marcus Furore. Deze mysterieuze goochelaar hield ruim vijftig jaar geleden de bevolking in zijn greep met zijn illustere vertoningen.

Villa Pardoes

kaatsheuvel, Noord-Brabant (3.35km)  -  Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor kinderen die ernstig of mogelijk levensbedreigend ziek zijn. Zij komen hier samen met hun broertjes, zusjes en ouders.

De Voorste Venne

drunen, Noord-Brabant (3.82km)  -  Geniet van prachtige amateurvoorstellingen in theater De Voorste Venne. Ook zanger Gerard van Maasakkers staat hier wel eens op de planken.

Mountainbiken door het mooie Brabant

loon op zand, Noord-Brabant (4.9km)  -  Verken de Brabantse 'Sahara' op een mountainbike of een andere fiets van Recreatief Loon op Zand. Trotseer een van de vele fietsroutes door de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Tip: combineer je fietstocht met een gezellige activiteit!

Pluktuin Sprankenhof

udenhout, Noord-Brabant (5.84km)  -  Pluk zelf fruit of oogst verse groenten in pluktuin Sprankenhof. Het lekkere buitengevoel komt er gratis bij, net als de geur en smaak van echt vers.

Excursieboerderij Melk-Drive

genderen, Noord-Brabant (7.87km)  -  Leuke groepsuitjes beleef je op de excursieboerderij Melk-Drive. Ga mee met een interessante rondleiding langs de koeien, stap op de step of proef lekkere streekproducten! Je kunt ook je eigen verse melk tappen.

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

dongen, Noord-Brabant (8.01km)  -  Met een binnen- en buitenspeeltuin, een dierenpark en pannenkoeken biedt recreatieboerderij Pukkemuk het hele pakket voor een dagje weg. Niemand wil meer naar huis, en dat komt mooi uit: je kunt blijven overnachten op de boerencamping.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zizi workshops