Uitstapjes vlakbij Proefbrouwerij het Vaghevuur

-in the spotlights-

Commanderie van Sint Jan

nijmegen, Gelderland  -  De Commanderie van Sint Jan wordt nog goed gebruikt. In het eeuwenoude pand bevinden zich inmiddels drie culinaire bedrijven. Geniet van lekker eten en drinken!

Sint Stevenskerk

nijmegen, Gelderland (0.14km)  -  De oudste en grootste kerk van Nijmegen is de Sint Stevenskerk. Beklim de Sint Stevenstoren of geniet van een rondleiding.

-in the spotlights-

Primark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.3km)  -  Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

Infocentrum WO2 Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.32km)  -  Informatie en beleving gaan hand in hand in het Infocentrum WO2 Nijmegen. Je ziet de tanks op je afkomen en beleeft de oorlog intensief in een zes minuten durende film. In dit minimuseum ontdek je alles over Nijmegen in oorlogstijd.

De Bastei

nijmegen, Gelderland (0.34km)  -  Ontdek de historie van de vestigingsstad Nijmegen in De Bastei, museum voor natuur en cultuurhistorie.

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.35km)  -  't Hoogstraatje bevindt zich op een unieke locatie. Kom pannenkoeken eten in een belangrijk middeleeuws pand, vroeger bewoond door de rentmeester van Reinoud II, hertog van Gelre. Leuk in combinatie met een wandeling door de mooie stad Nijmegen.

Rijksmonument Het Valkhof

nijmegen, Gelderland (0.38km)  -  De Barbossa-ruïne in het Valkhofpark in Nijmegen stamt uit 1155 en is daarmee een van de oudste burchten van Nederland. De Barbarossa-ruïne en de Sint Nicolaaskapel vormen samen met Het Valkhof een rijksmonument.

LUX Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.46km)  -  Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.49km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Proefbrouwerij het Vaghevuur