1

Uitstapjes vlakbij Brouw je eigen bier bij...

Brouwerij de Hemel

nijmegen, Gelderland  -  In Brouwerij De Hemel ontdek je alles over de geschiedenis van bier en mag je zelf ook het bijzondere bier van De Hemel proeven.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Sint Stevenskerk

nijmegen, Gelderland (0.14km)  -  De oudste en grootste kerk van Nijmegen is de Sint Stevenskerk. Beklim de Sint Stevenstoren of geniet van een rondleiding.

geopend, elke dag geopend 

Beklimming Sint Stevenstoren Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.14km)  -  Geniet van een prachtig uitzicht over Nijmegen vanaf het topje van de Sint Stevenskerk. Een gids van Gilde Nijmegen neemt bezoekers mee naar boven!

geopend, open op maandag, woensdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Bondswandeling van Nijmegen naar Plasmolen en terug

nijmegen, Gelderland (0.15km)  -  Wandel door de betoverende bossen en natuurgebieden rond Nijmegen. Volg beekjes tussen de heuvels en beklim de Sint Jansberg: hier heb je het gevoel in het buitenland te zijn.

elke dag geopend 

Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

nijmegen, Gelderland (0.2km)  -  Pannenkoeken, zoveel je lust! Kom lekker onbeperkt eten op de Pannenkoekenboot, die tijdens het eten over de Waal vaart. Geniet van prachtig, steeds wisselend zicht over de Nijmeegse bruggen en natuurgebied de Ooijpolder.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, donderdag en vrijdag 

Historisch Stadhuis Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.26km)  -  In Nijmegen staat het Historisch Stadhuis, het oudste gedeelte van het gebouw dateert van het jaar 1553!

doordeweeks geopend 

Primark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.3km)  -  Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

elke dag geopend 

Gebroeders van Lymborch huis

nijmegen, Gelderland (0.3km)  -  Bezoek het Gebroeders van Lymborch huis en ontdek de schilderkunst van de middeleeuwen door de kunstwerken van de broers Herman, Paul en Johan Maelwael van Lymborch.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

Rocking the Company: muzikale teambuilding

nijmegen, Gelderland (0.31km)  -  Bij Rocking the Company volg je een workshop muziek maken, ook als je niet muzikaal bent. Neem allemaal een instrument bij de hand en vorm een liveband!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 21 31 80 73 

Infocentrum WO2 Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.32km)  -  Informatie en beleving gaan hand in hand in het Infocentrum WO2 Nijmegen. Je ziet de tanks op je afkomen en beleeft de oorlog intensief in een zes minuten durende film. In dit minimuseum ontdek je alles over Nijmegen in oorlogstijd.

elke dag geopend 

De Bastei

nijmegen, Gelderland (0.34km)  -  Ontdek de historie van de vestigingsstad Nijmegen in De Bastei, museum voor natuur en cultuurhistorie.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.35km)  -  't Hoogstraatje bevindt zich op een unieke locatie. Kom pannenkoeken eten in een belangrijk middeleeuws pand, vroeger bewoond door de rentmeester van Reinoud II, hertog van Gelre. Leuk in combinatie met een wandeling door de mooie stad Nijmegen.

elke dag geopend 

LaserQuest Nijmegen: lasergamen en blacklight golfen

nijmegen, Gelderland (0.38km)  -  Sluip door de donkere LaserQuest Arena op zoek naar de tegenstander. Of kies voor een potje MysticGolf of LaserSquash.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rijksmonument Het Valkhof

nijmegen, Gelderland (0.38km)  -  De Barbossa-ruïne in het Valkhofpark in Nijmegen stamt uit 1155 en is daarmee een van de oudste burchten van Nederland. De Barbarossa-ruïne en de Sint Nicolaaskapel vormen samen met Het Valkhof een rijksmonument.

elke dag geopend 

Nationaal Fietsmuseum Velorama

nijmegen, Gelderland (0.39km)  -  Sinds 1981 laat Nationaal Fietsmuseum Velorama de geschiedenis van de fiets zien. In het museum aan de Waalkade zie je diverse historische exemplaren.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.4km)  -  Dille & Kamille Nijmegen lokt je binnen met heerlijke geuren. In een prettige zweem van geurkaarsen, zeepjes en specerijen dwaal je langs robuuste potten en pannen voor in huis, tuin of keuken.

elke dag geopend 

Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

nijmegen, Gelderland (0.42km)  -  Een bezoekje aan Nijmegen is pas compleet als je binnen hebt gekeken bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Een bruisende ode aan Nijmegen en haar historie.

's maandags gesloten 

Grootmoeders Keukenmuseum

nijmegen, Gelderland (0.44km)  -  Grootmoeders Keukenmuseum verzamelt keukenspullen uit rond 1900. Ook heeft dit kleine museum een winkel uit grootmoeders tijd.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Kronenburgerpark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.45km)  -  Kom in het bruisende Nijmegen tot rust in het Kronenburgerpark, een rijksmonument met bijzondere flora en fauna!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Brouw je eigen bier bij Proefbrouwerij het Vaghevuur