Uitstapjes vlakbij Polysport Activiteitenpark

Rondleiding door bierbrouwerij Rodenburg

rha, Gelderland (4.46km)  -  In brouwerij Rodenburg staat de liefde voor aparte ambachtelijke biersoorten voorop. Geniet van het enthousiasme van brouwmeester Steve Gammage tijdens een exclusieve rondleiding door de brouwerij en proef de Bronckhorster Bieren!

Natuurgebied Vaalwaard

lathum, Gelderland (5.09km)  -  De Vaalwaard is een internationaal beschermd vogelgebied waar de mens niet is toegestaan, maar vanaf een afstandje is het mogelijk om vele vogels te spotten.

Openluchtzwembad Coldenhove

eerbeek, Gelderland (5.28km)  -  In Eerbeek vind je zwembad Coldenhove. Met een 25 meter bad, kleuterbad, peuterbad, lange glijbaan en wildwater beek kan jong en oud zich hier vermaken tijdens warme dagen.

Stadhuis Doesburg

doesburg, Gelderland (5.41km)  -  Wanneer je een stadswandeling maakt door Doesburg, mag het monumentale laatgotische Stadhuis niet ontbreken op je route.

Museum De Roode Tooren

doesburg, Gelderland (5.41km)  -  Doesburg is trots op het kleine museum De Roode Tooren. Beleef de geschiedenis van deze stad in bijvoorbeeld een ingerichte kruidenierswinkel uit 1890!

Beklim de Martinikerk in Doesburg

doesburg, Gelderland (5.47km)  -  Beklim de 220 treden van de Martinikerk in Doesburg voor een prachtig uitzicht over de historische Gelderse Hanzestad, de Veluwezoom, de Achterhoek en de Liemers en volg de IJssel tot zover je kunt kijken.

Grote Convent - Het Arsenaal Doesburg

doesburg, Gelderland (5.6km)  -  Het Arsenaal is één van de oudste gebouwen van de Gelderse Hanzestad Doesburg en heeft een rijke geschiedenis. Tegenwoordig prik je er een vorkje in het Grand-café, leer je meer over de rijke geschiedenis van het pand, bezoek je bijzondere...

Posbank

rheden, Gelderland (5.73km)  -  Genieten van het schitterende uitzicht op de Posbank vlak bij Arnhem. Zeker wanneer de heide in bloei staat! Trek de wandelschoenen aan maak een tocht door het paars.

Downhill Steppen

rheden, Gelderland (5.73km)  -  Heerlijk door de prachtige natuur op de Veluwezoom steppen. Eerst een zware tocht omhoog, om vervolgens een heel eind naar beneden te vliegen! Wat een fantastische ervaring moet dat zijn.

Dagje met de herder mee

rheden, Gelderland (5.74km)  -  Ervaar het leven van een schaapherder voor één dagje in Rheden. Ga mee met de herder en luister naar zijn verhalen over de kudde, de natuur en het werk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Polysport Activiteitenpark