1

Uitstapjes vlakbij RentTourBuy Zandvoort

CM.com Circuit Zandvoort

zandvoort, Noord-Holland (0.5km)  -  CM.com Circuit Zandvoort is een must voor racefans en snelheidsduivels. Bekijk legendarische races van wereldberoemde coureurs als Hamilton en Verstappen, of kruip zelf achter het stuur!

Golfbaan The Dunes

zandvoort, Noord-Holland (1.37km)  -  De naam zegt het al: bij Golfbaan The Dunes sla je een balletje midden in de duinen. Een gemoedelijke 9-holes golfbaan waar je ook wat kunt eten en drinken in het Clubhuis.

Buitenplaats Elswout

overveen, Noord-Holland (4.63km)  -  Buitenplaats Elswout staat bekend als één van de mooiste buitenplaatsen van Nederland. Wandelaars zijn van zonsopgang tot zonsondergang welkom. Een prachtige plek om te wandelen of even de stilte en schoonheid op te zoeken. Buitenplaats Elswout is...

Street Jump Haarlem

overveen, Noord-Holland (4.9km)  -  Spring van trampoline naar trampoline, trotseer de climbing wall en kijk hoe je het redt op het ninja parkour bij Street Jump in Overveen. Hier wissel je jumpen af met dodge ball, dunken en nog veel meer. Vet!

Pannenkoekenhuis De Oase

vogelenzang, Noord-Holland (5.18km)  -  Niets is na een wandeling zo lekker als een pannenkoek! Kom genieten bij pannenkoekenrestaurant De Oase aan de hoofdingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Koepel Kathedraal Haarlem

haarlem, Noord-Holland (6.24km)  -  Architect Joseph Cuypers speelde met licht bij de bouw van de Koepel Kathedraal Haarlem. Leer meer over de kathedraal in het KathedraalMuseum in de cryptes van de kerk.

Wandelpark Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (6.25km)  -  Wandel aan de voet van de Bloemendaalse duinen door het gevarieerde landschap van Wandelpark Caprera. Geniet in de stilte van de bossen, vergezichten en maar liefst 181 verschillende bomen- en plantensoorten.

De Ontdekplek - Haarlem

haarlem, Noord-Holland (6.32km)  -  In de Ontdekplek gaan kinderen op een leuke manier aan de slag met techniek. Maak bouwwerken van Meccano, metsel met kleine steentjes en nog veel meer! Voor alles zijn de benodigdheden binnen handbereik.

Seinwezen

haarlem, Noord-Holland (6.57km)  -  Ooit een seinhuis voor het spoorwegsysteem, is Het Seinwezen nu een levendige culturele hotspot. De industriële uitstraling van het oude NS-gebouw biedt inspirerende flexwerkplekken en de perfecte locatie voor een event of activiteit.

Pathé Haarlem

haarlem, Noord-Holland (6.67km)  -  Midden in de historische binnenstad van Haarlem vind je de Pathé bioscoop. Het gebouw is goed te herkennen door de grote glazen voorpui. Geniet in één van de acht zalen van jouw favoriete film.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van RentTourBuy Zandvoort