Meer lezen over Ecodrome

Laatste kans!

archief lelystad, Flevoland  -  Het gaat niet goed met Aviodrome en Ecodrome. Bezoek de uitstapjes nu het nog kan!

Op expeditie in Zwolle

archief zwolle, Overijssel  -  Ga op ontdekkingstocht in Ecodrome in Zwolle. Ontdek dieren uit de IJstijd. Maar ook enge kaaimannen en piranha's!

Meivakantie

archief landelijk  -  Allerlei musea, kastelen, dierentuinen en bijzondere attracties organiseren leuke meivakantieactiviteiten voor de kinderen.

Kleine dieren met grote namen

archief zwolle, Overijssel  -  Ontmoet vanaf zaterdag dieren met grootheidswaanzin in Ecodrome Zwolle. Daar start dan de tentoonstelling ZOO'tje.

Darwin Avontuur in Ecodrome geopend

archief zwolle, Overijssel  -  Vanaf vandaag heeft het Zwolse natuureducatiecentrum er een nieuwe attractie bij: het Darwin Avontuur, een leerzame attractie.

Ecodrome showt griezelige piranha's

archief zwolle, Overijssel  -  Ecodrome neemt deze week een nieuwe attractie in gebruik: de Monstertunnel. Bezoekers lopen tussen bloeddorstige piranha's.

Eropuit dit weekend

archief Wie dit weekend niet binnen wil zitten maar een leuk uitstapje wil maken, treft het. Het wordt mooi weer en er is van alles te doen. Een wandeling op Schiermonnikoog bijvoorbeeld, of dansen in Scheveningen. Kinderen kunnen ridder spelen in kasteel...