Volwassenen Overijssel

Dagje uit met volwassenen in Overijssel (85)

Grolsch Brouwerij Tour

enschede, Overijssel  -  Ontdek tijdens de Grolsch Brouwerij Tour alles over bier - en Grolsch in het bijzonder! Tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur door de brouwerij leer je alles over onder andere het brouwproces en de geschiedenis van het biermerk.

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Escaperoom Kampen

kampen, Overijssel  -  Escaperoom Kampen laat je het mysterie van de monniksorde oplossen. Een heuse monnik geeft je instructies en daarna moeten jullie zelf aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 303 16 21 

Historisch Centrum Genemuiden

genemuiden, Overijssel  -  In Historisch Centrum Genemuiden duik je in de geschiedenis van de Overijsselse plaats Genemuiden, of Gaellemuun in het dialect.

open op zaterdag 

Sigarenfabriek De Olifant

kampen, Overijssel  -  De geur van tabak komt je tegemoet als je sigarenfabriek De Olifant binnenstapt. Hier krijg je een uniek kijkje in de sigarenindustrie van de stad Kampen.

's zondags gesloten 

Eurofly Paragliding

stegeren, Overijssel  -  Zwevend door de lucht bekijk je de prachtige natuur vanuit een bijzondere invalshoek. Welkom bij Paraglidingcentre Eurofly!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Oranjemuseum Nieuwe Haghuis

diepenheim, Overijssel  -  In het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis vind je herdenkingsspullen over het Koningshuis, maar ook boerenantiek uit Twente.

geopend, open op dinsdag, donderdag en zaterdag 

Brouwerij Hettinga Bier

zwolle, Overijssel  -  Brouwerij Hettinga Bier in Zwolle is ontstaan uit de passie voor goed en lekker bier. Kom langs en leer alles over het brouwproces en proef een lekker biertje.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 47 82 90 26 

Ritje in een Love Bug - Volkswagenbusje

ommen, Overijssel  -  Maak van een bruiloft, jubileum of uitje een nog groter feest en huur een van de Love Bugs-busjes. Deze zal gegarandeerd een lach op ieders gezicht toveren!

elke dag geopend 

Escaperoom Het Jachthuis

genemuiden, Overijssel  -  De jacht is geopend, en wel op jou en je team. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen uit escaperoom Het Jachthuis voor jager Julius terug is?

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 11 48 35 58 

Hooge Graven Golfclub Ommen

arriën, Overijssel  -  Sla een balletje op een van de mooiste bosbanen van Nederland. Voor beginners is er de 9 holes Par 3-baan en voor gevorderden zelfs een 18 holes wedstrijdbaan.

elke dag geopend 

Oude Stadhuis

hasselt, Overijssel  -  De vaste expositie die te zien is in het Oude Stadhuis van Hasselt, verhaalt over de geschiedenis van de stad.

geopend, 's zondags gesloten 

Hildo Krop Museum

steenwijk, Overijssel  -  Villa Rams Woerthe in Steenwijk bevat een prachtige collectie beeldhouwwerken van Hildo Krop. Deze kunstenaar werkte tientallen jaren voor de stad Amsterdam en ontwikkelde een heel eigen stijl in zijn vrije werk. De collectie bevat ook andere werken.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

UITagenda Overijssel volwassenen

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Volwassenen Overijssel UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

vrijdag

18 juni 2021Aurora - Olga Vocal EnsembleZomer Heerlijckheid country & lifestyle buitenfairBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimFilmvoorstelling Het Spoor TerugHet Land van OAKvrijdag 18 juni 2021

zaterdag

19 juni 2021Aurora - Olga Vocal EnsembleZomer Heerlijckheid country & lifestyle buitenfairBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimFilmvoorstelling Het Spoor TerugHet Land van OAKzaterdag 19 juni 2021

zondag

20 juni 2021Aurora - Olga Vocal EnsembleZomer Heerlijckheid country & lifestyle buitenfairBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimFilmvoorstelling Het Spoor TerugHet Land van OAKzondag 20 juni 2021

maandag

21 juni 2021Aurora - Olga Vocal EnsembleZomer Heerlijckheid country & lifestyle buitenfairBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimFilmvoorstelling Het Spoor TerugHet Land van OAKmaandag 21 juni 2021

dinsdag

22 juni 2021Aurora - Olga Vocal EnsembleZomer Heerlijckheid country & lifestyle buitenfairBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimFilmvoorstelling Het Spoor TerugHet Land van OAKdinsdag 22 juni 2021

woensdag

23 juni 2021Aurora - Olga Vocal EnsembleZomer Heerlijckheid country & lifestyle buitenfairBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimBeleef de verrassende muziekwandeling: PelgrimFilmvoorstelling Het Spoor TerugHet Land van OAKwoensdag 23 juni 2021