Beoordelingen Dolfinarium

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-2018

Datum beoordeling: 16 maart 2019

Reisgezelschap: met partner

Vooral de snorrenshow is een aanrader! Ook zonder kinderen is het erg leuk in het Dolfinarium. Je kunt van show naar show gaan, ze sluiten vaak goed op elkaar aan qua tijden.

Beoordeling gegeven door Mylou .

Flipper fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 6 januari 2019

Reisgezelschap: gezin

Super leuk uitje. Leuke shows en genoeg te zien! Voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Bo.

Amazing
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 november

Datum beoordeling: 16 november 2018

Reisgezelschap: met partner

Zo mooi om te zien! Dolfijnen zijn ook mijn lievelingsdieren. Vind het prachtig om te zien hoe ze zwemmen. Het lijkt ook altijd alsof ze een glimlach hebben. Zo schattig!

Beoordeling gegeven door Nathalia Daykh.

Tegenvaller
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-09-2018

Datum beoordeling: 24 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De omgeving is mooi en de dieren zijn bijzonder. De drukte maakte het een topsport om alle shows en presentaties te bezoeken. Buiten deze spektakels om is er dan ook vrij weinig te beleven.

Beoordeling gegeven door Franka.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9-8-2018

Datum beoordeling: 18 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een ontzettend leuk park, leuk dat er een water speel plaats bij is gekomen. Alleen regende het bij ons en waren we zo uitgekeken jammer genoeg.

Beoordeling gegeven door annemarie.

mwa
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 18-07-2018

Datum beoordeling: 18 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

kaartjes online gekocht dit scheelt maar liefs 12,50 pp anders waren we zeker niet gegaan wat een geld 28 euro zelfs voor een 3 jarige belachelijk shows zijn leuk gedaan ondanks dat ik het vreselijk vind dat het eigenlijk nog bestaat zoiets , ze zouden in vrijheid moeten leven of veel meer ruimte in ieder geval. loopt het beetje ten einde heb ik het vermoeden lees veel slechte recensies, vooral met jonge kinderen die willen alleen maar de speeltuin in waarvan er nog meer zijn dan dieren volgens mij is ook niet handig na elke dier bezocht te hebben wou mijn zoontje een speeltuin in en niet meer uit zou inderdaad beter zijn als ze dieren gaan opvangen uit de noordzee etc in nood en weer vrijlaten en stoppen met de shows in de toekomst

Beoordeling gegeven door laura.

Altijd leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15/09/2016

Datum beoordeling: 16 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zoals altijd weer een leuke dag gehad in het park. Wij zijn gisteren met het mooie weer op een doordeweekse dag naar het park gegaan. Het enige minpunt is dat er geen één eet kraampje open was, waar je jezelf toch wel op instelde. Alleen het restaurant bij de dolfijnen was open en de snackbar achter in het park. Naast dat we graag wat lekkers wilde halen zag het er een beetje somber uit. Toch neemt het niet weg dat het weer een leuke en vooral mooie dag was.

Beoordeling gegeven door Nick.

Personeel en park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-7-2014

Datum beoordeling: 18 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Behulpzaam, correct, enthousiast, deskundig om een paar eigenschappen te noemen dat opviel. De shows waren (onverwacht) van een professioneel niveau. Compliment! Een onderbuik gevoel blijft de discussie of deze dieren wel of niet in vrijheid moeten leven. Behoudens dat ik denk dat er meer ruimte voor de zeeleeuwen en bruinvissen wenselijk zou zijn, verwacht ik dat deze dieren het hier prima hebben. Zeker met de goede zorgen door het personeel. Tip aan het park: richt je tot een doelstelling als soort van non profit ipv een commercieel bedrijf. Dat geeft bij mij meer draagvlak om wat meer uit te geven. Verder de prijs/kwaliteit voor alle extra's of datgene wat je kan kopen aan (veel) eetwaar of souvenirs. Van oud frituurvet tot tig soorten pluche dieren.

Beoordeling gegeven door Eric.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 8augustus 2014

Datum beoordeling: 11 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn op 8 augustus j.l. Met onze dochter en kleinzonen van 2 en 4 jaar geweest en hebben geen dolfijn kunnen zien. Het was er zo vreselijk druk en de wachttijden zo lang dat dit voor kleine kinderen niet uit te leggen viel en we maar besloten hebben om naar huis te gaan met de kids. De toiletten waren overvol en smerig,dus wij zijn zeker niet tevreden .

Beoordeling gegeven door Jhollink.

Duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2-08-2014

Datum beoordeling: 5 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Parkeren alweer 8,50 EUR dan nog met een pendelkar 1 EUR pp Entree is ook niet mals, werkelijk waar, weinig beleving voor zoveel geld. 2 x geweest, dat is mij duidelijk genoeg geworden, never ever Again.

Beoordeling gegeven door Meesie.

super
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-08-2013

Datum beoordeling: 21 augustus 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De dolfijnenshow was geweldig had gewoon tranen in me ogen zo mooi zeker als je ze ook in het wild hebt gezien. De Zeeleeuwen show was ook heel mooi en grappig. verder hebben we genoten van alles alleen wat je even door moest hebben dat je optijd in de rij gaat staan anders kan je er niet in.

Beoordeling gegeven door berry.

Teleurgesteld
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 14-8-201

Datum beoordeling: 21 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Jaren gaan we er heen, echter de laatste keer in augustus was voor mij de laatste keer. Begon al met verplicht ver weg parkeren van het dolfinarium terwijl het bij de park nog aardig leeg is. Vervolgens zeggen ze dat je de treintje kan pakken ipv lopen maar dat ook een euro per persoon. Daar boven op 8 euro ipv 6 euro parkeergeld vragen. En de nieuwe show? Mijn kinderen vonden het niks aan. De vorige show hiervoor, droomvlucht was vele malen leuker dan deze. Na 16:00 hielden we het voor gezien en gingen we al weg. Verloopig ga ik daar niet meer terug...

Beoordeling gegeven door N.N..

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-08-2013

Datum beoordeling: 16 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Super leuk de dolfijnen show en alle andere shows mooi op elkaar afgtemd.

Beoordeling gegeven door jacqueline de Waal.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5-8-2013

Datum beoordeling: 9 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

Het Dolinarium blijft een leuk uitstapje voor het hele gezin fantastisch wat ze de beesten elke keer weer leren!

Beoordeling gegeven door jacqueline de Waal.

te duur en te druk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 31 juli 2013

Datum beoordeling: 31 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag geweest. Chauffeur van de pendelbus. Vertelde dat het de drukste dag van het jaar is. 10.000 bezoekers worden er verwacht. In het park dan ook vreselijk druk. Lange rijen, asociale ouders die onder de lijnen voordringen met kinderwagen en al,zelfs iemand die ons zoontje van 4 indrukt om hun dochter van 10 naar voren te drukken etc. dan nog niet eens gesproken onder de hoge parkeerkosten en entree. Shows waren prachtig en de verblijven zagen er netjes uit.

Beoordeling gegeven door bianca.

geen zogende baby mee
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-07-2013

Datum beoordeling: 25 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Geen gelegenheid om een baby de borst te geven. Dank aan medebezoekers die ons enige privacy gaven. Kinderwagen mag bij shows niet naar buinen, kind op de arm en de bagage meenemen in andere tassen en zakken. Na twee shows klaar mee. Ook de Foto's bij 'noordzee' kunnen we niet downloaden, omdat de code niet gevonden wordt. Achteraf geen rustig dagje uit. Gelukkig zijn de andere twee (zes en vijf) niet zo kritisch. Maar hun ouders waren niet te genieten...

Beoordeling gegeven door fam. Steegen.

Pendel trein
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14 juli 2013

Datum beoordeling: 16 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

We komen aan 8 euro parkeergeld vervolgens worden we een trein in gelokt Voor 1 euro per persoon met z'n 5'en dus al 13 euro lichter komen we op de bestemming is het een paar minuten lopen geweest....en komen we langs lege parkeerplaatsen bij de entree van het dolfinarium!!en dan moeten we nog entree betalen wat ook niet mis is maar was het wel waard gelukkig ik weet niet of het dolfinarium hieraan mee werkt, maar vind het schandalig !!!

Beoordeling gegeven door Van de vliet.

Ik genoot!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31 mei 2013

Datum beoordeling: 1 juni 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Wat een bekrompen reacties weer zeg, het is toch allemaal zoooo sielugh... maar ik vond het park hartstikke leuk, en de dieren... voor de mensen die het niet weten (of niet WILLEN weten): ze worden de hele dag bezig gehouden, krijgen voer, worden steeds medisch gechecked, arme bruinvissen worden opgevangen en later weer uitgezet... Goh, ga eens naar de nieuwe show kijken, neem foto's, loop eens wat aan het strand... GENIET VAN DE BUITENLUCHT... ipv klagen klagen klagen dat de dieren het maar zo sielugh zijn. Maargoed, restaurant was goed, maarja... saté was wel wat koud en de frietjes wat lauw, maar daar maal ik niet om. Ik geniet! Dat zouden MEER mensen moeten doen!

Beoordeling gegeven door Michael.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 mei 2013

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Geweldig wat een super leuke show! Fantastisch voor het hele gezin!

Beoordeling gegeven door N.N..

matig dagje weg
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 08-05-2013

Datum beoordeling: 9 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een gezellige dag gehad in het Dolfinarium. Een minpunt vond ik dat je van show naar show liep. Daar omheen is niet heel veel te doen. Er zijn speelplekken, maar dat is voor kleinere kinderen. De piratenshow was erg leuk, maar de nieuwe dolfijnenshow viel tegen.

Beoordeling gegeven door Margriet Eskes.

niet heel leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 08-02-2013

Datum beoordeling: 8 mei 2013

Reisgezelschap: met een groep

je kan heel weinig zelf doen maar er zijn wel geinige show's

Beoordeling gegeven door Aaron Eskes.

Vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 20-10-2012

Datum beoordeling: 21 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een kleine zwembaden voor die dieren! Ik had gedacht dat het veel groter was en de dieren het beter zouden hebben. Dit is gewoon mishandeling, ik zou er nooit meer heen gaan! Liever naar een goede dierentuin waar ze wel naar de behoeftes van de dieren kijken.

Beoordeling gegeven door Claudia.

fantastich
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 juli

Datum beoordeling: 19 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ben net een kind maar ik denk alle volwassenen die er komen, geen dieren in je leven kan ik mij niet voorstellen

Beoordeling gegeven door yvonne dijkhof.

Te klein....
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 26 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Arme beesten.... het is gewoon te klein. Als je bedenkt dat deze dieren gewoon in de natuur horen dan is dit wel heel erg bekrompen. Ga er nooit meer heen, heb er spijt van...

Beoordeling gegeven door MJ.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2012

Datum beoordeling: 9 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

de kids kijken hun ogen uit, en de dieren blijven in hun natuurlijke leefomgeving

Beoordeling gegeven door ramona.

Spijt.
1 11111

Bezoekdatum: 12-03-2012

Datum beoordeling: 18 maart 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Ik schaam me dat ik een kaartje hiervoor heb gekocht. Met die kaartje heb ik ze nog een reden gegeven om door te gaan met de dolfijnen handel die gebeurd. Deze dolfijnen leven nog (en niet in de beste vorm), maar wat nou met die andere 20.000+ die brutaal vermoord worden in Taiji? Dit soort dolfinariums stimuleren die schande. Had ik het eerder geweten zou ik nooit hier naartoe zijn gegaan. Spijt, spijt en nogmaals spijt.

Beoordeling gegeven door Jenne.

goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-03-2012

Datum beoordeling: 18 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

ik vind het dolfinarium leuk. heb alleen 1 klacht hebben een kindje van 2. snapt er nog niet veel van en we betalen wel erg veel voor hem. 10 euro vanaf 2 tot 3 is meer dan voldoende.

Beoordeling gegeven door dennis.

Triest
1 11111

Bezoekdatum: Februari 2012

Datum beoordeling: 17 maart 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Deze dieren behoren in het wild, niet in een zwembad. Dolfijnen hebben geen gezichtsspieren zoals wij, dit geeft ons de grote misleiding dat een dolfijn altijd blij is, door zijn glimlach, maar die glimlach is maar een illusie. Als je echt van dolfijnen houdt, laat ze vrij zijn. Weiger om tickets te kopen voor dolfijnenshows. Ze zijn lijden en sterven zodat jij vermaakt kan worden. Dit is dieren slavernij.

Beoordeling gegeven door N..

triest
1 11111

Bezoekdatum: 30-06-2010

Datum beoordeling: 1 februari 2012

Reisgezelschap: met partner

deze dieren horen in de natuur. Als niemand hier meer naartoe gaat zullen dit soort taferelen zich niet meer voordoen www.youtube.com/watch?v=1M9xFs34K1g

Beoordeling gegeven door marcel.

spijt
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: nov 6 persone

Datum beoordeling: 28 november 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

hoe kan je dit aan zien met je kinderen ik zou me schamen.. dit weekend er geweest wij gaan nooit meer..wat duur.. en hoe moet ik mijn kinderen uit leggen waarom ..mama waarom zwemmen deze grote vissen in zo klein emmertje.. wat moet ik zeggen. dat ze graag getraint worden.puf,nee ik moet ze uit leggen waarom ze gevangen zitten..nee nooit meer .

Beoordeling gegeven door w verhoeven.

Geweldig...
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: in juli

Datum beoordeling: 5 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuke en gezellige dag gehad, verschillende shows gezien en vooral het aaien van de roggen was geweldig!

Beoordeling gegeven door K.

Afzetterij
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Juli

Datum beoordeling: 25 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Het park is 10x kleiner dan willekeurig dierenpark maar hanteert veel hogere prijzen. Kinderen vanaf 2 jaar betalen volle mep dus gezinnen zijn in voor een kostbare trip. Alles doet verourderd en gedateerd aan behalve de prijzen...

Beoordeling gegeven door John Doe.

lekker samenzijn!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 augustus 2011

Datum beoordeling: 10 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Het was vandaag een erg leuke dag(papa,mama en 3 kinderen). Heel druk en het toch naar je zin hebben met elkaar! Bij iedere show stonden mega-rijen,maar met een rustige,kalme,afwachtende houding,bereik je veel!Namelijk,dat je met een goed humeur leuke dingen doet en geniet met je gezin.Kortom een erg leuk dagje uit,ook wanneer het druk is. De shows zijn leuk voor elke leeftijd. Wel 1 tip voor de theatershow met spetter.Leuk om te zien,maar echt voor kleine kids(die van ons zijn 8 6 en 2,m.n. de kleinste kon ervan genieten).

Beoordeling gegeven door esther versteeg-welmers.

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 9 augustus 2011

Datum beoordeling: 9 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Parkeren voor 6,50 waarna men 1,5 km moet lopen vind ik schandalig, zeker met kleine kinderen. Ook waren er geen borden op de pakeerplaats die de rijen een nummer gaven. Erg duur voor weinig vermaak. Een paar shows met lange wachtrijen wanneer het druk is. Verder alleen een overvloed aan restaurantjes en winkeltjes, daar vul ik mijn dag niet mee. Slechte organisatie van alles en slechte schoonmaak van tafels en dienbladen in de restaurants.

Beoordeling gegeven door M R.

Triest
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28 juli

Datum beoordeling: 3 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een triest gebeuren is het daar in Harderwijk. Het onderkomen van dieren is inhuman te noemen en dan helemaal het onderkomen van Orka Morgan,als mijn kinderen er niet bij waren geweest was ik in huilen uitgebarsten Het park is idd sterk verouderd en niet meer van deze tijd,vies en armoedig zijn de juiste woorden denk ik. Alles maar dan ook alles is schrikbarend duur(entree,eten,drinken en souveniers)dit en de boven genoemde punten maakte dit daje uit tot een ware afknapper.

Beoordeling gegeven door van Lieshout.

Prachtig mooi,schitterend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-07-2011

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is allemaal heelmooi aangelegd, het is voor jong en oud. Je verveeld je er geen seconde want het zijn allemaal voorstellingen met dieren en theather, en allemaal mooi dicht bij elkaar. Een natje en een droogje is er aan wezig. Dus heel compleet.

Beoordeling gegeven door G.Kobus.

SUPER FANTASTICH VOORAL DE SHOW
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 juni

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

IK GEEF DIT CIJFER OMDAT HET PARK DE SHOW GEWOON GEWELDIG IS EN ZEKER EEN BEZOEKJE WAARD OOK IN ROLSTOEL

Beoordeling gegeven door inge.

Geweldig !
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-7-2011

Datum beoordeling: 18 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een super uitje blijft toch dat dolfinarium. Je ziet aan alles dat de dieren echt plezier hebben. Voor alle zuurpruimen onder ons, deze dieren hebben het echt heel goed! geen dierentuin, en zeker niet in buitenland, waar ze beter verzorgd worden dan in Dolfinarium. Voor kinderen ook een super speeltuin aan strandje! Echt Geweldige verzorgers, geweldige shows. het enige is, maar dat is niet anders dan anders, dat het eten wat duur is. Neem daarom wel (ook) eigen broodjes mee als je met een groot gezin komt.

Beoordeling gegeven door vlieter.

leuk uitstapje
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Juni

Datum beoordeling: 23 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

de show van de dolfijnen was leuk alleen erg veel poespas erom heen.Komen eigenlijk alleen voor de dolfijnen.Show met zeeleeuwen we heel leuk en grappig.

Beoordeling gegeven door b.Peschar.

leuk uitstapje
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Juni

Datum beoordeling: 23 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

de show van de dolfijnen was leuk alleen erg veel poespas erom heen.Komen eigenlijk alleen voor de dolfijnen.Show met zeeleeuwen we heel leuk en grappig.

Beoordeling gegeven door N.N..

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 juni 2011

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wat een geweldig dag gehad zoveel te zien. Hoe ze met de dieren omgaan . We zijn met opa en oma en 2 kinderen geweest en alles was goed georganiseerd voor alle leeftijden

Beoordeling gegeven door reina bosch.

Teleurstellend en echt zielig voor de dieren
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20-05-2010

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

Zielig voor de dieren omdat ik niet verwacht had hoe klein het dierenpark is en dus ook hun leefruimte! Binnen 2 uur alles gehad en loop je "rondjes om de kerk" Het is erg duur, maar wat kost verse vis voor de Dolfijnen? en ze eten veel! Ik kom hier nooit meer met mijn vrouw. mijn kinderen ook niet je krijgt te weinig voor je geld! De Dolfijnenshow is kort maar krachtig...maar deze Dolfijnen leven in te kleine basins. Keiharde muziek,lichtflitsen, applaus herrie van de mensen etc...dat is niet "natuurlijk". Nu proberen ze de dolfijnen te ontlasten van druk en stress. Er zijn namelijk 2 groepen die om en om de show doen. Het ziet er allemaal ook "oudbollig uit" niet van deze tijd. Had anders verwacht..groter en veeeel ruimer voor de dieren. Meesie uit Lelystad

Beoordeling gegeven door Mezianio.

Heel plezierige dag gehad
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juni 2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben vandaag een erg leuke dag gehad in het Dolfinarium: mooie shows gezien. Die in de grote binnenhal is leuk, maar de andere, kleinere shows zijn toegankelijker en minstens even leuk. De kinderen hebben zich ook erg vermaakt bij de vijver waar je roggen en tarbots kunt aaien en bij het gedeelte waar ze met de blote voetjes in het water en over rotsen springend op zoek konden naar vissen en krabben. Ook het onderwatergedeelte waar je de dolfijnen kunt zien zwemmen was erg mooi. Ik vond het zelf een fijn park omdat het er niet schreeuwerig is. Geen plat vermaak en de verzorgers zijn aanspreekbaar en zijn zo te zien echt betrokken bij de dieren. Geen gebruik gemaakt van de horeca, maar gewoon ouderwets broodjes en drinken mee. Er zijn genoeg tafels om even rustig te zitten en te eten. Toiletten waren mooi schoon. Alleen het parkeren met die ouderwetse meters waar muntjes in moeten, is slecht geregeld.

Beoordeling gegeven door MH.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 mei

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Hele leuke dolfijnenshow. Kleindochter vond het super!

Beoordeling gegeven door nel Flipse.

gevangenschap
1 11111

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 5 januari 2011

Op geen enkele wijze is gevangenschap goed te praten, behalve dat het een tijdelijke noodoplossing zou zijn. De dieren zitten in een onnatuurlijke omgeving, is geleerd dode vis te eten en vaak krijgen zij in dolfinaria medicynen toegedient omdat door de hoge stres de algehele gezondheid niet goed is. Kunstjes doen in een basin, waar hun echo weekaatst (wat vreselijk is voor deze dieren), het publiek herrie maakt en de muziek ook nog eens oorverdovend is. Geen 50 km per dag kunnne zwemmen, jagen, duiken en ander natuurlijk gedrag vertonen. En dit noemt Harderwijk dan Educatie, het is niets meer dan een 'nat' circus. In een vele geciviliceerde landen is een dofinarium al lang verboden, zelfs in India, wanneer komt het trage, schaapachtige Nederland eens tot aktie en kan dit achterlijk volksvermaak eindelijk eens stoppen.

Beoordeling gegeven door Zee Ster.

dolfijnen raken je ziel
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: kerstvakantie 2009

Datum beoordeling: 11 december 2010

In het dolfinarium wordt je spelenderwijs in contact gebracht met je diepste kern. Vooral de dolfijnen zorgen hier voor. Het is zeer bijzonder wat ze kunnen, maar belangrijker nog vind ik het bijzonder dat ze zulke goede communicatie beheersen. Ze zijn erg slim en kijken gewoon rechtstreeks je ziel in. Als herboren ga je weer naar huis. Natuurlijk zijn de andere dieren erg boeiend en grappig om te bezoeken.

Beoordeling gegeven door Ellen Beerens.

heerlijk dagje uit tussen de zee dieren
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug 2010

Datum beoordeling: 10 december 2010

Een 8 omdat ik iedereen kan aanbevelen een dagje erheen te gaan als je van dieren houdt. Er is van alles te zien en voor een klein bedrag kan je mee helpen dolfijnen eten geven aaien etc. Een dag om lang op terug te kijken.

Beoordeling gegeven door caroline.

dolfinarium
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 6 december 2010

het dolfinarium is harstikke gaaf. het cijfer si voldoende wat ik geef want het dolfinarium verdient zon cijfer echt

Beoordeling gegeven door Anne-sophie.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4 september 2010

Datum beoordeling: 11 september 2010

Het Dolfinarium zelf is uitstekend. Maar watr wij te eten kregen om 4.30 in de Dageraad was om te huilen. Italiaans buffet. Dit geef je nog niet eens aan de varkens. Wij hebben nog nooit ergens zo slecht gegeten en dat voor 24,50 Euro. Het stokbrood was prima, de spaghetti zelf was redelijk goed, maar de lasagna leek op behangstijfsel met een bruin korstje en wat tomaten er in verstopt. De saus met kip kwam uit een blik, de gehaktballetjes ook, de carbonarasaus dat ging nog een beetje maar was ook niet echt lekker, en de rest was prut. Eerlijk, wie de kok(kin) is weet ik niet, maar die moet zich diep schamen. Wij raden dan ook iedereen af om daar te gaan eten.

Beoordeling gegeven door Familie Ponjée.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 juli 2010

Datum beoordeling: 4 september 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Mary Roest.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-08-2010

Datum beoordeling: 4 september 2010

Super shows met de dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen en andere dieren. Verder goede begeleiding van medewerkers.

Beoordeling gegeven door S. van Hal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 08 2010

Datum beoordeling: 26 augustus 2010

de shows waren perveckt maar de bediening voor dat wat te eten was gewoon verschrikkelijk dat kan veel beterder en sneller ze deden de kortings bonnen verkeert daarom duurde het te lang ze sloegen eerst het bedrag aan en toen de korting eraf dat duurt veel te lang er waren heel veel mensen die dit raar vonden ik hoop dat ik volgende keer sneller geholpen word

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5-8-2010

Datum beoordeling: 7 augustus 2010

Vies, te lange wachttijden, te duur voor wat je zou verwachten. Is aan een goede opknapbeurt toe en voldoet eigenlijk niet meer aan deze tijd. Jammer, maar is het niet waard.

Beoordeling gegeven door Robin.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 6 augustus 2010

Datum beoordeling: 6 augustus 2010

Vooral prijs kwaliteitgehalte een onvoldoende. De dolfijnenshow was mooi maar daar hadden we geluk dat we nog binnen konden. Alle andere shows hebben we niet kunnen zien i.v.m. drukte. Bij de zeeleeuwenshow zelfs 2 pogingen gedaan 2 keer lang wachten 2 keer vol. Wat er dan over blijft is voor de kinderen een paar leuke speeltuinen en een zeer beperkt dierenarsenaal wat mij de 25 euro entree niet kan verklaren. Het is erg kleinschalig. Zelfs bij de toiletten lange wachtrijen en die waren nog vies ook. Van alle uitstapjes die we de afgelopen jaren hebben gemaakt met ons gezin in Nederland veruit de minste.

Beoordeling gegeven door van Beeck.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 6 augustus 2010

Entreeprijs van 25 euro is toch te belachelijk voor worden?! Daarnaast betaal je ook nog eens 6,50 aan parkeergeld! Door de presentaties kun je er een aantal uur vermaken, anders ben je zo klaar want er zitten maar weinig dieren! Voor dit geld kun je beter een echte dierentuin bezoeken, dan zie je veel meer verschillende dieren en ben je de hele dag onder de pannen! Schandalig!

Beoordeling gegeven door Schonewille.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 03 -08-2010

Datum beoordeling: 3 augustus 2010

waardeloze vertoning vandaag, 2uur in de auto gezeten vandaag met 3 kinderen komen we in harder wijk aan pakeren eindelijk de auto voor (6,50) komen we bij de ingang aan sturen ze de mensen weg omdat het vol zit maar wel 6,50 euro vragen voor te parkeren terwijl ze weten dat het vol zit ,ik vindt het erg asociaal,hadden ook de mensen eerder kunnen informeren met die grote beelbords VOL in plaats van parkeren.

Beoordeling gegeven door roland.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30-07-2010

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

Leuke shows, vooral geschikt voor kinderen! Mooi aangelegd park.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 juli 2010

Datum beoordeling: 31 juli 2010

Afgelopen donderdag ben ik met mijn vrouw en dochter naar het Dolfinarium geweest. Het was een idee van mijn dochter van 25. Toen ik de prijzen zag gingen mijn haren al omhoog. Veel te veel geld voor een toegangsbewijs ondanks de korting via internet. Wij hebben alle atracties bezocht. Wat een tegenvaller. Het park ziet er niet uit. Vlonders van sloophout een vlot niet om aan te zien. Ook de Show Droomwens viel ontzettend tegen. Echt allemaal amateuristisch. Ook het onderwater kijken naar de dolfijnen. Smerige ruiten. Alles is slecht onderhouden. Dan het restaurant wat eten voor 3 personen 38 euro. een half uur in de rij gestaan. Niet normaal. Wij hebben in Curacao ook zòn park bezocht. Wij hebben er 5 maal zoveel plezier beleefd en genoten. Ik raad iedereen aan niet naar het Dolfinarium te gaan zonde van het geld maar naar een dierentuin. Daar krijg je waar voor je geld.

Beoordeling gegeven door P Kling.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: vorig jaar een aantal keer

Datum beoordeling: 29 juli 2010

mooi park, erg groot, waardoor je soms moeilijk de weg kan vinden(staat soms niet goed aangegeven). superleuke shows! de dieren heb je na een halve dag wel gezien. de shows lopen voor een deel door elkaar heen en je moet dus van tevoren goed plannen welke shows je wilt bekijken. de werknemers zijn erg aardig.

Beoordeling gegeven door Erika.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28 juli 2010

Datum beoordeling: 28 juli 2010

na bellen geen rolstoel beschikbaar, vuile wc

Beoordeling gegeven door buquet.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23 juli

Datum beoordeling: 23 juli 2010

Extreem duur voor wat je te zien krijgt en erg klein opgezet allemaal voor wat betreft buiten de showruimtes . Daarnaast is het er zo druk dat je vaak alleen maar tegen mensen aan staat te kijken. Van alle dierentuinen in Nederland als je deze eronder kunt scharen misschien wel degene met de slechtste prijs-kwaliteit verhouding. Entree zou hoogstens 15 euro dienen te zijn en niet 26 euro. Over 10 jaar probeer ik het wel weer eens misschien is het dan beter geworden.

Beoordeling gegeven door Hans.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 13 juli 2010

Zeer teleurstellend. Erg hoge entreeprijs en tegenvallend park. Vooral erg klein. Alleen de show in het dolfijndomijn was de moeite waard. Verder zonde van het geld.

Beoordeling gegeven door Manfred.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 03-07-2010

Datum beoordeling: 6 juli 2010

Als familie uitje hebben we zaterdag 3 juli het dolfinarium bezocht. Deze dag was zeer geslaagd en hebben ons uitstekend vermaakt. Het park zelf was goed schoon. Helaas moet mij een opmerking van het hart. De terrassen van de restaurants waren ongelooflijk vies. Er was prakties geen stoel,zeker geen tafel, die niet besmeurt was met uitwerpselen van vogels. Deze viezigheid was beslist niet van èèn dag maar zat zelfs op diverse tafels met plakken vastgekoekt. Het bleek dan ook dat deze eetgelegenheden door een ieder die daar even wat wilde gebruiken direct weer werden verlaten. Zo'n situatie heb ik in wat voor toeristenpark ook van mijn leven niet meegemaakt. Het is niet mijn bedoeling dit als klacht bij u neer te leggen maar om de naam van het dolfinarium hoog te houden adviseer ik u hier terdege aandacht aan te schenken. Stel desnoods 1 tiener aan die elke dag en regelmatig alle tafels en stoelen even schoonmaakt.

Beoordeling gegeven door W. Groothuis.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-06-2010

Datum beoordeling: 1 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Driesje van der laan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2010 maandag

Datum beoordeling: 17 juni 2010

gezellige dag uit!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-06-2009

Datum beoordeling: 8 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 20 maart 2010

Erg leuk! Vooral de shows! Maar met mooi weer is het nog mooier!! Ook buiten veel speelplekken met banken!

Beoordeling gegeven door B van Driel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus/september 2009

Datum beoordeling: 13 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 12 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2005

Datum beoordeling: 7 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-03-2009

Datum beoordeling: 7 maart 2010

helemaal weg van dolfijnen net zoals mijn twee kidoos,alles is goed aangegeven en goed te vinden was weer even een klein kind dank je welxxxxxxxx irma

Beoordeling gegeven door irma schrijvers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7-3-2010

Datum beoordeling: 7 maart 2010

hallo ik ben kim mooeder van 2 kinderen. mijn beoordeling is dat het zo prachtig is dat het mogelijk is deze dieren van dichtbij te kunnen zien. ik ben als klein meisje een keer naar jullie geweest en ik herinner me alles! ik vond het geweldig.en nu is er alweer zoveel verandert en zou het klokje rond zijn als ik er met mijn kinderen kan lopen zodat hun het ook nooit vergeten!

Beoordeling gegeven door kim kloppers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4-8-2009

Datum beoordeling: 6 maart 2010

Super leuk park voor jong en oud. We zijn al heel wat keren in Dolfinarium geweest en het blijft erg leuk. Super, super en nog eens super hoe liefdevol jullie met de dieren omgaan en het publiek erbij betrekken. Ga zo door!!!

Beoordeling gegeven door Nelia Damsteegt.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer 2009

Datum beoordeling: 6 maart 2010

Het is een feest om naar dolfinarium te gaan. Het park ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Alle basins en de omgeving van de dieren is schoon en ruim. Je ziet dat hier echt om de dieren gegeven wordt. Er zijn veel shows en de dieren genieten hiervan dat is duidelijk te zien. Ik heb een passie voor dolfijnen en bezoek dan ook minimaal 1x per jaar met mijn gezin dit park. Zelf zit ik het liefs beneden bij de glaswand. Je ziet de dolfijnen dan van heel dichtbij en hebt het gevoel een beetje in hun wereld te zijn. Ik kan niet wachten tot het zomer is....

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2009

Datum beoordeling: 3 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J.G. Timmerman.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: ooit een keer hoop ik

Datum beoordeling: 2 maart 2010

Ik vind het dolfinarium helemaal te gek. De reden waarom ik een 7 heb gegeven is omdat ik de entreeprijzen zo hoog vind. Ik zou graag een keer naar het dolfinarium gaan, maar financieel is dat voor mij niet mogelijk. Mijn dochter (bijna 10) is er dus ook nog nooit geweest. Maar verder is er met het dolfinarium helemaal niks mis.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 2 maart 2010

Eeen fijne gezellige dag met veel shows waarvan wij en onze kleinkinderenhebben genoten

Beoordeling gegeven door A.Prins.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: voorjaar 2009

Datum beoordeling: 2 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J. de Jong.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 1 maart 2010

hallo, een geweldig park met hele leuke dieren en een hele leuke speeltuin,waar dan de ouders onder het genot een lekker drankje kunnen nemen terwijl de kids aan het spelen zijn en dan ook heel belsngrijk het is er erg schoon word allemaal heel goed bij gehouden,en wat een geweldige shows in een woord super. gr Edith frijters

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 1 maart 2010

wij zijn met de kids bij jullie geweest,en er is zon mooie dolfijnen show dat het de moeite waard is om nog eens terug te komen,daarbij hedden we prachtig weer en dan kun je als ouders ook nog eens geweldig onder het genot van een drankje naar de kids kijken die dan in de mooie speeltuin aan het spelen zijn echt geweldig,en wat een leuke dieren allemaal echt een genot een heel leuk park voor iedereen is het leuk voor groot en klein.en alles is ook netjes word allemaal goed onderhouden en goed schoon gehouden. gr Edith frijters

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door lisette plugge.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Genoeg afwisseling gecombineerd met klantvriendelijk personeel,goede kwaliteit eten en voldoende parkeergelegenheid,goede balans prijs/kwaliteitverhouding brengt mijn bezoek aan het Dolfinarium in 2008 tot bovenstaand cijfer.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door n. beek.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Duidelijk overzicht van leuke uitstapjes in Nederland voor jong en oud. A.d.h.v. deze site hebben wij op een groot a3 vel een overzicht gemaakt van leuke uitstapjes in Nederland. Elk weekend proberen wij een dag iets leuks te gaan doen. Hebben wij een uitstapje van de site en dus van ons A3 vel gedaan dan plakken we er een leuke foto bij. Zo krijgen wij een mooie collage van alle leuke uitstapjes die we in het jaar hebben gedaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 februari 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Muiderslot in Muiden. Een mooi kasteel met veel leuke dingen voor de kinderen. Helaas was het koud en regenachtig, maar ondanks dat, hebben we veel leuks gezien.

Beoordeling gegeven door A. Achter de Molen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

het is een mooi park, leuke shows en netjes en goed verzorgd alleen jammer dat de shows niet vaak variëren, want als je een paar jaar achter elkaar gaat zie je iedere keer dezelfde show, motiveert niet om ieder jaar te gaan,wat wij wel altijd deden.

Beoordeling gegeven door D.Leenen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei en aug 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Els beune .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Bertina van Driel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door L. Giesbergen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-04-2009

Datum beoordeling: 24 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Februari 2009

Datum beoordeling: 24 februari 2010

Dagje Dolfinarium is pure ontspanning. Ik ben er een jaar gelde geweest (toen 21 jaar) en het is nog steeds leuk. Ik werk zelf als vrijwilliger met kinderen met een verstandelijke beperking. Door mee te doen met deze prijsvraag hoop ik kaartjes te winnen voor de kinderen, zodat ook zij zoiets moois kunnen meemaken.

Beoordeling gegeven door Judith Ramaekers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 8 november 2009

Erg leuk om een keer te zijn geweest. Naast de treintjes die af en aan rijden kan je ook genieten van mooie waarheidsgetrouwe landschappen. Erg leuk is ook het wisselen van de dag naar de nacht. Aanrader voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door Arthur.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: eind oktober

Datum beoordeling: 4 november 2009

Was een mooie zonnige dag.En de shows waren schitterend! Vooral bij de walrussen,die op de water straal ging liggen zodat hij het publie ik spoot!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24-10-2009

Datum beoordeling: 25 oktober 2009

Dolfinarium was erg mooi,maar erg druk ,file er naar toe door weg opbrekingen. Ervaring op het park was mooie shows vooral de nieuwe met de piraat maakte veel indruk bij de kinderen.leuke speel tuintjes,maar lange wacht rijen en jammer dat je daardoor dus op de klok moet blijven kijken omdat je anders nergens in kan kijken,tijd om te eten,drinken en plassen heb je eigenlijk niet. Eten was goed,toiletten waren erg vies.

Beoordeling gegeven door Renate Stigter.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juni 2004

Datum beoordeling: 17 oktober 2009

de dolfijnen en zee leeuwen zijn opzich erg vertederend, het zijn mooie beesten en inspirerend, maar helaas is er een grote drempel om er te komen, al zouden we graag weer eens gaan, de entrede is veel te veel voor hetgeen wat je er voor krijgt, en het park zou toch best voor dit geld minstens wat langer open mogen blijven, nu is het allemaal haast werk, om alles goed te zien en te kunnen genieten, bij dolfijnen moet je de tijd hebben om rustig te kijken en te opserveren, want dat is het mooist met deze beesten, maar helaas die krijg je niet,

Beoordeling gegeven door de jonge.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27 september

Datum beoordeling: 28 september 2009

Belachelijk duur. 100 Euro voor 4, waarvan twee kleine kinderen. Als het naar de dieren zou gaan, geen probleem, maar ik denk dat het merendeel naar de zakken gaat van het management.

Beoordeling gegeven door Sjoerd.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 augustus 2009

Datum beoordeling: 17 augustus 2009

Zeer mooi dierenpark, netjes verzorgd en geweldig, vriendelijk en gemotiveerd personeel!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-07-2009

Datum beoordeling: 15 augustus 2009

Een heel leuk park,zeker voor onze kinderen!!!!!!

Beoordeling gegeven door Bianca Leufkens.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-08-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

het was een heerlijke dag om daar te zijn we zagen de jongen ook.

Beoordeling gegeven door JE van Oossanen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-07-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Mijn dagje uit was heel erg leuk en gezellig gewoon echt een topdag... We waren naar dolfinaruim geweest in Hardewijk... Het is ook zo leuk te zien al die kleintjes die niet zolang geleden geboren zijn... En de kinderen hebben heel veel plezier...

Beoordeling gegeven door Hardewijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6-07-09

Datum beoordeling: 8 juli 2009

Heel mooie ervaring. Ik ga zeker nog een keer.

Beoordeling gegeven door Harderwijk.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 2 juli 2009

Leuke dag gehad (wel duur!)

Beoordeling gegeven door joke kuiper.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 1 juli 2009

Een afknapper. Belachelijk hoge entreeprijzen die niet in verhouding staan tot wat je te zien krijgt. In een paar uur ben je door het hele park heen. Dat noem ik geen Dagje Weg! Voortaan gaan we liever naar de dierentuin.

Beoordeling gegeven door Everse.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 1 juli 2009

Een afknapper. Belachelijk hoge entreeprijzen die niet in verhouding staan tot wat je te zien krijgt. In een paar uur ben je door het hele park heen. Dat noem ik geen Dagje Weg! Voortaan gaan we liever naar de dierentuin.

Beoordeling gegeven door Everse.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 15 mei 2009

Datum beoordeling: 30 mei 2009

Erg duur voor het gebodene. Dat en de ongeïnteresseerde medewerkers maken dat ik hier niet snel terug zal gaan

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ONGEVEER MET PINSTEREN

Datum beoordeling: 12 mei 2009

avidiome vliegtuigmuseum in hardewijk. GEWELDIG . DIT IS ECHT VOOR JONG EN UIT. WE HEBBEN HET MET ONS VIEREN. ZO ERG LEUK GEHAD. WIJ ZIJN WEL AOWERS. MAAR ALLES WAS INTERESANT. MAAR VOORAL HET ECHTE VLIEG TUIG .MAAKTE INDRUK. MIJN ZWAGER HAD NIET EEN VOORSTELLING HOE EEN ECHT VLIEGTUIG VAN BINNEN WAS. NU KAN HIJ OOK MEEPRATEN

Beoordeling gegeven door S .VAN MIDDENDORP.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 8 mei 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Paul Arensman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 april 2009

Datum beoordeling: 20 april 2009

Geweldige dag! Echt een aanrader voor jong en oud. Wij zijn er met familiedag geweest, dus alle leeftijden.

Beoordeling gegeven door Mariska.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-06-2008

Datum beoordeling: 30 maart 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-10-2008

Datum beoordeling: 8 maart 2009

was leuk en gezelig

Beoordeling gegeven door leo wiebes.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-10-2008

Datum beoordeling: 16 februari 2009

Ontzettend leuk park. Leuke afwisselende shows. Strak georganiseerd, alles begon op tijd. En je kon het goed zien. Leuke spontane dierentrainers. Helemaal top!

Beoordeling gegeven door J.Kramer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: half jaar geleden

Datum beoordeling: 15 februari 2009

leuk het dolfinrium. leuk dat er kinderen de dolfijnen mogen aaien, wil dat zelf ook nog een keertje maar ja. het is super gezellig, leuke voorstellingen en kindvriendelijk. het is kortom een super park waar ieder mens jong en oud zich gewelldig heel de dag bezog kan houden

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-02-2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Helemaal gaaf zo'n valentijns actie, onze dochter en vriend zijn ook geweest. Maar wat ook goed is vind ik, dat op zo'n dag dus ook mensen kunnen komen die normaalgesproken niet het geld heben om naar zo'n park te gaan met hun kinderen. Nu met een zoen is het voor iedereen te doen. H Dekker

Beoordeling gegeven door fam Dekker.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Een prachtige dag, schitterende shows en ondanks het feit dat we er vroeg waren bleven we tot sluitingstijd

Beoordeling gegeven door Janny Plomp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Er leuk dagje uit; plezierig en leerzaam. Mijn zoontje (3) was heel erg onder de indruk van de dolfijnenshow, maanden later had hij het er nog over. Het redelijk rustig op het park, dus geen lange rijen om shows te zien. De walrussen achter glas zijn echt geweldig; je ziet ze nu echt in volle glorie. Een walrus kwam heel nieuwsgierig bij het raam kijken, Cris vond het eerst een beetje eng, want ja, het is een groot beest. Maar even later vond hij het heel bijzonder. Op de terugweg wilde hij ook een walrusknuffel; die is nog altijd favoriet.

Beoordeling gegeven door Judith Behage.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

geweldig die shows met de dolfijnen

Beoordeling gegeven door J.G. Eggen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Het is erg leuk. Leuke voorstellingen voor de kinderen, speelplaatsen voor de kinderen en een spannende 3-d film

Beoordeling gegeven door fam Borst.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

geweldige shows, aardig personeel en gave speeltuinen voor de kinderen (en ouders). zelf kun je een heerlijk bakje koffie halen en ondertussen toezicht houden op je kinderen in de speeltuin. mis vooral de dolfijnen en zeeleeuwenshow niet, erg leuke ervaring.

Beoordeling gegeven door Trea Ouwehand.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-12-2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Mariska Albregts.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04.01.09

Datum beoordeling: 13 februari 2009

Gezellig uitstapje met veel interessante dingen over dolfijnen en walrussen. Leuke Shows!

Beoordeling gegeven door Marjolein Schuring.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ?

Datum beoordeling: 13 februari 2009

we zijn bij het dolfinarium geweest ik ben er super enthousiast over ik ga zeker nog een keer

Beoordeling gegeven door dinanda.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 9 februari 2009

hierbij een reactie van fam de bont wij zijn vorig jaar een paar keer in het dolfinarium geweest de laatste keer was dat met sinterklaas wij vinden dat het dolfinarium heel goed bereikbaar is mijn dochter heeft een rolstoel en mijn vrouw een rolator onze dochter geniet steeds weer van de dolfijnen en de andere shows we komen binnenkort weer kijken groetjes fam de bont uit schijndel

Beoordeling gegeven door m de bont.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7-02-2009

Datum beoordeling: 8 februari 2009

zeer leuk

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 16 december 2008

geweldige, show mijn kinderen hebben echt genoten

Beoordeling gegeven door m jalink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: verschillende jaren

Datum beoordeling: 7 december 2008

Hier zijn wij al verschillende keren geweest en vinden het nog steeds prachtig. Zeker de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Piet Wijnhoven.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19-10-2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Weer een fijne dag gehad bij de dolfijnen. Helaas is de kwaliteit van het park wel achteruit aan het gaan. Vandaar een 7. Veel stands/kraampjes waren ook al dicht. Dit om te eten en/of drinken.

Beoordeling gegeven door Monique van Heertum.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 22 november 2008

erg leuke dag gehad en gelachen

Beoordeling gegeven door Fam. Serghini.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zondag 16 november

Datum beoordeling: 16 november 2008

Prachtige dag gehad. Fantastisch hoe er met de dieren wordt omgegaan. Minpunt is alleen dat de faciliteiten aan een opknapbeurt toe zijn. Toiletten erg schoon. Aanrader voor mensen met kinderen vanwege ook de speelmogelijkheden!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-11-2008

Datum beoordeling: 16 november 2008

Wij hebben een erg leuke dag gehad, bij de dolfijnen. het is erg educatief voor kinderen,,, alleen de normale toegangsprijs is erg duur. Wij zijn via de FNV geweest voor 10 euro. Het park is schoon en het personeel is vriendelijk. ook de shows zijn erg leuk.

Beoordeling gegeven door Dolfinarium.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25 oktober 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Ik had via jullie site kaartjes gewonnen voor het Dolfinarium, maar door het slechte weer hebben we er niet echt van kunnen genieten... Wat ik ook erg vervelend vond was dat je de kinderwagen bij de shows een stuk verder op moet parkeren. En bij sommige plekken staat je wagen dan gewoon in de regen! Het was die dag enorm druk (herfstvakantie), maar het personeel bleef erg vriendelijk in het restaurant!

Beoordeling gegeven door Elles Meijer-Fischer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-11-2008

Datum beoordeling: 13 november 2008

Heerlijk ontspannende dingen. Leuke aanbiedingen zeker wanneer je iets minder te besteden hebt.

Beoordeling gegeven door Merel Visscher.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12.10.2008

Datum beoordeling: 13 oktober 2008

Het was een leuke dag, maar wel erg druk, waardoor je een half van te voren al id rij moest staan voor de shows.'T was heel grappig dat de walrussen zo afgericht worden dat ze echt kunstjes doen!!! 'T weer zat ook erg mee we hadden een prima dag uigekozen met zon en een heerlijke temperatuur. Er was een leuke babybruinvis, die je kon bezichtigen. Je kon ook de roggen aaien, maar er waren veel asiociale mensen die de babyroggen toch gingen aaien terwijl dit niet mocht.Ook brak je bijna je benen over de buggies, veel te veel!Maar zeker een dag die voor herhaling vatbaar is.!!!!Doei doei Charlotte

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 sept 2008

Datum beoordeling: 6 oktober 2008

gewoon een prachtig park leuk voor de kinderen ne ook voor ouderen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Daagje dolfinarium! Was er leuk! Een aantal shows bezocht! Heel erg mooi! Dus voor herhaling vatbaar;-) En het zou dus helemaal leuk zijn als dat gratis zou zijn!

Beoordeling gegeven door marielle.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Prima shows. Omgeving goed ingericht, genoeg speelplaatsen voor kinderen en gelegenheid om meegenomen eten te nuttigen. Klein minpuntje, we vertrokken rond 17.30 uur en toen waren de meeste eetgelegenheden al gesloten. Fam. Renjaan/De Witte

Beoordeling gegeven door Jan Renjaan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

dolfinarium is voor iedereen leuk. Gezellig om een familiedag van te maken, want kinderen en opa's en oma's kunnen hier zich prima vermaken. de show zijn zeer gevarieerd en de afstanden lopen zijn goed te doen. wij kunnen ons daar prima een heel de dag vermaken

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Geweldige shows en super aardig personeel. Behulpzaam en de wc zijn schoon!!

Beoordeling gegeven door Nicole.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2004

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

goeie aanbiedingen

Beoordeling gegeven door marci saluna.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Voor het eerst ben ik met een stel colega's een dag naar het Dolfinarium geweest. ik had er veel over gehoord en was toch echt benieuwd hoe het er nu werkelijk zou zijn. Ik vond het in een woord geweldig!! Leuke en interessante shows, veel variatie, ruimschoots gelegenheid om lekker te eten, drinken en relaxen tussen de shows door. Voorzien van alle gemakken. De shows liggen op loopafstand van elkaar en gaan de hele dag door. Bovendien is het een leuke gelegenheid voor iedere leeftijdscategorie, zowel voor de hele kleintjes tot aan de opa's en oma's. kortom: een echte aanrader!! En wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

er leuk met al die shows, er zijn wel heel veel buiten activiteiten zodat het toch prettiger is als je droog weer hebt.

Beoordeling gegeven door thuishuis.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 7

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

een gezellig dagje weg met leuke dingen en mooie attracties , en wat je allemaal ziet wat die dieren allemaal kunnen ,het is gewoon helemaal uniek , het park is schoon en netjes en er zijn genoeg wc om te gaan en eetgelegenheden om wat te pakken, met een woord een topdag en is het niet voor de kids dan wel voor de volwassenen

Beoordeling gegeven door a vervoorn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-10-2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Ik ben met een groepsreis naar dolfinarium geweest. ondanks het koude en slechte weer was het de moeite waard. ik ben gek op dolfijnen.

Beoordeling gegeven door tanya smiley.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 3 oktober 2008

Super leuke shows, mooi verzorgd park. Leuk voor alle leeftijden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 september 2008

Datum beoordeling: 2 oktober 2008

Een geweldige dag voor ons gezin met 3 kinderen in de leeftijd van 9, 4 en 2. Ondanks dat t de hele dag heeft geregend(!), hebben we ons uitstekend vermaakt. De dag was te kort voor al dat moois dat te zien was. Vandaar dat we meedoen met deze prijsvraag, WANT...we willen gewoon nog een keertje gaan! De kinderen zijn er nog helemaal vol van, met name de fantastische dolfijnenshow!(En stiekem willen papa en mama ook graag NOG een keertje gaan!) vr. groetjes fam. Karakoc uit winterswijk

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

Een park waar je met gemak een hele dag kunt verblijven. De diverse shows zijn qua tijden goed op elkaar afgestemd. Het roggen-aaien is bijzonder en de dolfijnenshow is spetterend. Er is ruim voldoende overzichtelijke speelgelegenheid voor kinderen. De toiletten zijn schoon en te vinden over het hele park. Horeca is wellicht wat prijzig maar dat is geen uitzondering bij de diverse Nederlandse pret- en dierenparken. Wat opvalt is dat er aandacht wordt gegeven over het leven en welzijn van de aanwezige zeezoogdieren. Je komt van alles te weten over dolijnen, robben enz. Informatie over de zeezoogdieren is ook terug te vinden in de uitgebreide overzichtelijke website. Het enigste minpunt is dat de toegangsprijzen erg hoog zijn. Wel moet gezegd worden dat je hier wel heel veel voor terugkrijgt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 30 september 2008

Wij vinden Dolfinarium super leuk en willen graag nog een keer naar het Dolfinarium, we hebben vorig jaar erg genoten.

Beoordeling gegeven door Dolfinarium.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 augustus 2007

Datum beoordeling: 30 september 2008

We zijn met mijn familie toen naar Dolfinarium geweest omdat mijn oudste dochter helemaal weg is van dolfijnen (is autistisch) en bij de dolfijnenshow in de koepel mocht ze bij oma zitten (zit in een rolstoel) en een mooier gezicht kun je niet hebben dan een kind dat helemaal vooraan zit te genieten van de show en uiteraad de dolfijnen. Mijn andere dochter heeft ook wel genoten maar die vond de zeeleeuwen het leukst, zo zie je maar verschil moet er zijn.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maandag 18 augustus

Datum beoordeling: 21 september 2008

Het was een heerlijke ervaring om samen met mijn dochter een dagje naar het dolfinarium te gaan en het is zeker voor herhaling vatbaar. Mijn dochter is al van kleins af aan gek van dolfijnen. Normaal gesproken gingen we altijd met meerdere mensen, maar ditmaal met zijn 2en, waardoor we heerlijk heen en weer konden rennen tussen alle shows die er waren en we hebben ze dan ook allemaal kunnen zien en de koepel zelfs 2x. Kortom: Het was een heerlijke dag !

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-09-2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

wij zijn naar het dolfinarium geweest, het was echt geweldig, we hebben echt genoten van alle dieren, we vonden het alleen jammer dat het park om 17.00uur sloot, we waren nog lang niet uitgekeken, en gaan er ook zeker nog wel een keer naar terug!!!!

Beoordeling gegeven door esther terouw.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31 augustus 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Dagje Dolfinarium was geweldig en voor herhaling vatbaar! Toppie.

Beoordeling gegeven door Yvonne van Rossum.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: herfstvakantie 2007

Datum beoordeling: 20 september 2008

Wat een leuk dagje weg voor jong en oud!!! Prachtige doldijnenshows, zelf vissen aaien, leuke speelmaterialen. Voor herhaling vatbaar. Schoon park, leuke voorstellingen, enz

Beoordeling gegeven door Angelique Vink.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: herfstvakantie 2007

Datum beoordeling: 20 september 2008

Wat een leuk dagje weg voor jong en oud!!! Prachtige doldijnenshows, zelf vissen aaien, leuke speelmaterialen. Voor herhaling vatbaar. Schoon park, leuke voorstellingen, enz

Beoordeling gegeven door Angelique Vink.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

hallo. Ben er in de zomervakantie geweest met me beide ouders en neefje van 7 jaar. Het iedereen heeft genoten. Jammer dat me neefje en nichte van 4 jaar niet mee konden en daarom zou het geweldig zijn om hun het ook te kunnen laten zien met de 2 gratis kaartjes voor het Dolfinarium want het was super vooral natuurlijk de 2 baby dolfijntjes!

Beoordeling gegeven door Dolfinarium.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 augustus 2007

Datum beoordeling: 20 september 2008

ik vind zo moou attractie zoals optreden alles zo mooi schoon we genieen ervab

Beoordeling gegeven door helma barto.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 20 september 2008

In een woord geweldig. Dit is 1 van de weinige parken waar wij met het gezin echt tot sluitingstijd zijn gebleven. Er is vertier voor jong en oud

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-05-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2006

Datum beoordeling: 18 september 2008

leuk park zeker het onderwatergedeelte wwar de dolfijnen zwemmen.

Beoordeling gegeven door janet boonstra.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 15 september 2008

echt leuk om de wereld te zien van zeedieren. vooral die show met die getrainde dieren. vond ik echt leuk

Beoordeling gegeven door miendu.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 0'8

Datum beoordeling: 13 september 2008

Het was een hele fijne en afwisselende dag. Vooral de rondleiding samen met een trainster gaf deze dag wel een extra tintje, waarbij wij ook veel geleerd hebben.

Beoordeling gegeven door C.A. Prast.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 juli j.l.

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

Dolfinarium Harderwijk. Leuk voor jong en oud, mooie en leuke shows.

Beoordeling gegeven door Mario van Gruijthuijsen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4-8-08

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

leuke schow s personeel onvriendelijk

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31 juli 2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2008

Mijn meiden hebben afgelopen nacht gelogeerd in het dolfinarium. Het was geweldig! Een super ontvangst en ze kwamen opplekjes waar je anders als bezoeker niet mag komen. Dat is al helemaal spannend! Dieren eten geven, trucjes laten doen, inde viskeuken eenkijkje mogen nemen, spelletjes doen enz enz enz. Kortom een geweldige ervaring waar ik als moeder jaloers op ben.

Beoordeling gegeven door Anoeska van den Broek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

goed geregeld met parkeren

Beoordeling gegeven door m.c.den braber.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Een superdagje uit. Dankzij het mooie weer, de rust op het park en de dolfijnen die hun uiterste best deden zich te laten zien. Onlangs een Spetterpas gekocht voor de rest van het seizoen en nu al 2 mooie dagen gehad in dit mooie dierenpark. Vooral het buitenverblijf van de dolfijnen en walrussen hebben onze aandacht getrokken. Enige minpuntje bij de walrussenshow: geen overkapping over de tribune: bij zon veel te warm en als het regent veel te nat.

Beoordeling gegeven door Chantal Kik.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24juni 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Wij zijn dinsdag 24 juni naar t dolfinarium in HArderwijk geweest. We hadden t weer mee. Wel waren er veel schoolreisjes. Maar dat was te verwachten vlak voor de schoolvakanties. We vonden het er prachtig en hebben heel erg genoten. Met die dolfijnen : in een woord formidabel en leuk zoals ze de kinderen er bij betrekken.Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Beoordeling gegeven door Gea Kolk.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Wij zijn afgelopen dinsdag naar het dolfinaruim in harderwijk geweest. Onze kinderen zijn helemaal weg van dolfijnen. De dolfijnenshow was ook wel echt geweldig de kinderen hebben met open mond zitten genieten. Gr fam van de langenberg

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-7-08

Datum beoordeling: 22 juli 2008

een half dagje dolfinarium is erg leuk, (want na een halve dag ben je er wel uitgekeken) ik zou dan wel echt naar de shows toe gaan, want die zijn de moeite waard. zonder de dierenshows is het vermaak erg minimaal. ook vind ik de entreeprijs aan de hoge kant.

Beoordeling gegeven door d steringa.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Leuke aktiviteiten, dolfijnen en de zeehonden goed geleerd.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 juli 2008

Datum beoordeling: 14 juli 2008

Wij zijn met 2 volwassenen en 1 kind van 6 jaar in het Dolfinarium geweest. Het is niet goedkoop zoals alle atractieparken maar zeker wel dagvullend. Het drukst ben je met het opletten hoelaat welke show waar begint maar het is de moeite waard en de kinderen hebben daar geen erg in. De walrussenshow is zooooo leuk, zowel voor jong maar zeker voor oudere. Zeker de moeite waard om daar heen te gaan met de kids.

Beoordeling gegeven door Heidi Hop.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-06-06

Datum beoordeling: 12 juli 2008

We hebben een mooie rondleiding gehad,voor en achter de schermen,eten en drinken alles was compleet.We waren er om 10.00uur en gingen om 17.00uur weg.Het was die dag ook prachtig weer,en hebben enorm genoten.Bedankt Dolfinarium Bedankt.

Beoordeling gegeven door Hardewijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 Juni 2008

Datum beoordeling: 11 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Esmeralda Fierloos.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 juli

Datum beoordeling: 11 juli 2008

We waren een dagje naar het dolfinarium. Een heerlijke dag waar we enorm van genoten hebben. De dolfijnen deden hun uiterste best in de shows en de zeeleeuwen niet te vergeten Wat een geweldige beesten zijn dat toch.Een heerlijke dag samen met me meiden.

Beoordeling gegeven door anoeska.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 juli 2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Het is een fantastisch goed onderhoudend park.Een genot om naar de diverse shows te kijken. Ook het kijken naar de dolfijnen onder water was prachtig, vooral omdat er nu 2 jongen bij waren.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind juni

Datum beoordeling: 5 juli 2008

ben er met mijn kleinzoon van 4 jaar geweest hij was door het dolle heen. (wijzelf trouwens ook) dolfinarium harderwijk. dol-fijn.

Beoordeling gegeven door wil plug.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door j. kerkhoff.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 06 08

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door mhensbergen @upcmail.nl.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

dit is 1 van de parken waar je als invalide persoon goed wordt behandeld niet ergens achter af in een hokje neer gezet nee gewoon vooraan waar je iets kan zien . ook de rij voor het naar binnen gaan is speciaal voor mensen met een rolstoel gemakkelijk gemaakt . je wordt behandeld als een mens en daarom geef ik dit park een dikke pluim

Beoordeling gegeven door dolfinarium.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Ons dagje Dolfinarium in Harderwijk was echt overweldigend leuk, en tevens leerzaam. Schitterend park, mooi opgezet, goed verzorgd, en ontzettend leuk programma. Zowel voor jong als oud heel erg leuk, de kinderen hebben zich geweldig vermaakt, wij niet minder, er was zoveel te doen en te zien, en de tijden van de shows en dergelijke waren goed verdeeld zodat je zelfs twee keer er naar toe kon als je dat wilde. Voor ons een heerlijk uitstapje!

Beoordeling gegeven door Mevr. T. Vermeulen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-05-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Blijft leuk! Al is het wel erg duur! Overigens wel begrijpelijk, gezien het 'onderhoud'van de levende have!

Beoordeling gegeven door cefra.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Een leuk park, leuke shows. Wij konden geen ijsjes goedkoper dan 1,50 Euro vinden. Jammer, een lekker raketje smaakt soms beter dan zo\'n duur ijsje.

Beoordeling gegeven door Ruud van der Wel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: half mei

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Een heel leuk park voor de kinderen maar ook voor ouders. Komen altijd tijd te kort. erg leuk

Beoordeling gegeven door C. Coenraad.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-10-2007

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door C.N. van der Kruk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 mei

Datum beoordeling: 12 juni 2008

het is een leuk dolfinarium voor kinderen ontzettend leuk je moet wel goed in de gaten wat je eerst gaat doen zodat je alles gedaan heb die dag leuke shows. alleen voor volwassen ben je begin de middag wel een beetje uitgekeken

Beoordeling gegeven door anne .

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 06.06.2008

Datum beoordeling: 9 juni 2008

Leuk park, voor de kinderen een leuk en leerzaam uitje. In vergelijking met diverse dierentuinen en pretparken wel te duur. Het wachten bij de diverse voorstelling duurt voor kleine kinderen toch wel wat lang. Het is wel aan te raden zelf voldoende eten en drinken mee te nemen. Wij hadden dat helaas niet gedaan en konden meer dan 3 kwartier in de rij staan waarna je dan nog half bevroren eten kreeg. Wij waren er op een zonnige zaterdag, het was behoorlijk druk en toch was maar de helft van de horeca geopend. De kinderen hebben genoten wij wat minder. Volgende keer toch maar naar Burgers.

Beoordeling gegeven door Marc.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 mei

Datum beoordeling: 9 juni 2008

Ondanks mooie weer toch een rustige sfeer. Mooi aangelegd park. Veel informatieve/leuke shows. erg hoge entreeprijs!

Beoordeling gegeven door e.swildens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-5-2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

hier zijn we al vaak geweest en hebben er nog niet genoeg van

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2005

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Het waseen fantastische dag en heel veel mooi weer.Ik had toen kaartjes gewonnen via de radio RTL Fm. Ik vind het een geweldig park, heel veel shows en ik vind het hele leive dieren de dolfijnen.

Beoordeling gegeven door Vivian van Wingerden.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20-04-2008

Datum beoordeling: 13 mei 2008

Dolfinarium: De shows begonnen te vroeg dus we waren steeds te laat, er waren maar een paar restaurantjes open en het eten wat je kreeg was koud, en je betaald er best veel voor dan mag je toch verwachten dat het warm is. Park was niet echt netjes, de wc's waren zo vies dat ik maar niet ben geweest. 1 pluspuntje de shows waren geweldig mooi dus dat maakte het dan wel weer goed. Maar kan ze helaas voor die dag geen voldoende geven.

Beoordeling gegeven door Natasja Smit.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Dolfinarium Harderwijk. Voor de eerste keer in mijn leven begaf ik me naar dit park. Ik vind het een mooi park, redelijk klein maar wel schoon en overzichtelijk. Het enige minpunt is de entreeprijs, die is redelijk prijzig. Voor de rest: mooie shows, leuke dieren, goed eten, lekker drinken.

Beoordeling gegeven door Chantal Coenen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-04-2008

Datum beoordeling: 9 mei 2008

ik heb zelf een abbonnoment op dolfinarium en ik vind het er erg leuk! vooral voor kinderen vanaf 4 jaar. er is een strand waar je in de zomer lekker kan zonnen en genoeg speeltuinen voor de kids. en niet te vergeten de super mooie shows. het park ik netjes en schoon, het personeel is vriendelijk en de prijzen van het eten in dolfinarium is redelijk geprijst. je kan ook gewoon je eigen eten meenemen en dat vind ik ook een pre!

Beoordeling gegeven door tessa maas.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2006

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Zeehondencreche Pieterburen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 juni 2007

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Dolfinarium Harderwijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-05-2000

Datum beoordeling: 29 april 2008

Heel leuk. Mooi park en goed en overzichtbaar ingericht.

Beoordeling gegeven door Miriam de Sterke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 19 april 2008

opzich een klein park waar je zo doorheen zou kunnen zijn. maar de shows zijn geweldig! vooral de walrussen show is helemaal leuk!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 18 april 2008

Vooral de show is erg mooi, hoewel de muziek véél te hard is. Dat is jammer! Ook de film (piraten) heeft niets met het Dolfinarium te maken en maakte onze kinderen bang.

Beoordeling gegeven door Trouwborst.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-08-2007

Datum beoordeling: 4 april 2008

Leuke shows, leerzaam, genieten!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3-4-2008

Datum beoordeling: 4 april 2008

Lekker rustig op een doordeweekse dag gegaan toen de leraren van de school een studiedag hadden. We hebben een moeiteloze dolfijne dag gehad. Het park is keurig verzorgd. De Dolfijnen show 2 x bezocht, helemaal blij wordt je van deze dieren die zoveel plezier lijken te hebben om ons mensen te vermaken. Voor de kinderen volop speelvertier in de verschillende speeltuinen. Wij vinden een bezoek aan het dolfinarium een echte aanrader, dat het zo duur is dat snappen wij want er moet volop vis gekocht worden om de dieren te blijven voeren tijdens de shows. Wij hebben de tickets met airmiles gekocht, anders is zo'n uitje toch al gauw veel te duur met 5 gezinsleden. Fijn dat Dolfinarium met airmiles samenwerkt!

Beoordeling gegeven door R. Dieleman.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4 januari 2008

Datum beoordeling: 3 april 2008

Ongeveer een uur voor sluitingstijd werd duidelijk te kennen gegeven dat het park wilde gaan sluiten. Jammer.

Beoordeling gegeven door Sylvia Zwijgers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 24 maart 2008

Het dolfinarium bevalt altijd goed, we zijn er met mijn werk al een aantal keer geweest. Dit betreft een groep verstandelijk gehandicapten. We zijn altijd goed behandelt, en persoonlijk vind ik dat alles er altijd tip top uitziet

Beoordeling gegeven door Anja Koekoek.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27 februari 2008

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Dolfinarium Harderwijk is absoluut een aanrader. De shows zijn leuk om te zien en zelfs op een drukke dag valt er genoeg te zien. De verzorgers zijn erg behulpzaam en leggen ook graag persoonlijk uit. Jammer dat het eten in het park slecht is. Voor veel geld krijg je een pattatje met een frikandel uit de warmhoudkastje op een dienblad. Zou dit iets meer verzorgd zijn dan zou ik een dikke 10 geven !

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

super gaaf zeker voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door W. Grevelink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Carla Roosendaal.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Veel te hoge entree prijs voor hetgeen er wordt geboden. De dolfijenen show duurt misschien 10 minuten en daar voor sta je soms wel 2 uur voor in de rij!! We zijn er nu 2 keer geweest en het is echt weggegooid geld!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door F Groen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Mei 2005

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Heerlijk gefiets op de veluwe en een prachtige bungalow in Putten van Landal.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: September 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

We waren een paar jaar niet meer geweest, en ik vind het geweldig mooi geworden, we hebben een zoon van 13 en een dochter van 3 en allebei konden ze zich daar vermaken!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Ellen Mur.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vele malen dmv aboonnement

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door jan snijders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25- 04- 2008

Datum beoordeling: 6 maart 2008

Dagje lekker ontspannen op een fijn weekend Landal Greenparks

Beoordeling gegeven door van Trier.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-2-2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

goed alles zat mee ( o.a. mooi weer ) mooi park ( dolfinarium harderwijk ) geen lange wachttijden mooie shows tijden van shows sluiten mooi op elkaar aan

Beoordeling gegeven door Luttikhold.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 februari 2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Dolfinarium is leuk voor jong en oud. De entreeprijs vond ik vrij fors voor hetgeen je er voor krijgt. Leuke dolfijnenshow die iedere keer weer anders is. Ik had persoonlijk wat meer verwacht van de andere voorstellingen en meer interactie voor de kinderen verwacht.

Beoordeling gegeven door Esther Bakker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 januari 2008

leuk maar koud in december de hele dag vollop plezier gehad we kwamen tijd tekort

Beoordeling gegeven door mariska.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 16 december 2007

De perfecte combinatie met het hotelargement hebben ons een heerlijke dag bezorgt. de goede aansluiting van alle programa's en shows zorgen ervoor dat je aan alles toe kan komen. Het enthousiaste personeel dat het respect voor de dieren heeft. We gaan er zeker nog een keer met de kinderen naar toe.

Beoordeling gegeven door SN Schurian.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 13 november 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door W. Grevelink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 6 november 2007

Het was super leuk in Dolfinarium de dolfijnen lijken mij super lief en ze gingen er goed mee om.\een vette 9!!!!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Rosanne.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 24 oktober 2007

Medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam voor mensen met een handicap.

Beoordeling gegeven door mevr. de Vré.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 11 oktober 2007

Mooi park, netjes verzorgd. Voldoende mooie shows waarin veel te zien is. Leuke speelgelegenheden voor de kinderen. Voldoende horecagelegenheden. Diren maken vezorgde indruk. Al met al een aanrader.

Beoordeling gegeven door M.Stevens.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 4 oktober 2007

Met mijn zoontje van 3 1/2 ben ik afgelopen zomer naar het dolfinarium in Harderwijk gegaan. En omdat we bijna nooit in de trein zitten zijn we met de trein van uit vleuten naar Hardewijk gegaan. OP het station Harderwijk zijn we met het speciale boemeltje naar het Dolfinarium gegaan. dit was al een leuke belevenis. Het park zelf, minder, vanaf het moment van binnenkomst loop je van de ene naar de andere voorstelling, opzich geen probleem, maar wanneer we de dieren wilde zien zonder in de rij te moeten staan todat de voorstelling begon dan was er geen dier te zien want deze waren voornamelijk onderwater of dergelijke. Het onderwater restaurant is natuurlijk altijd leuk en daar hebben we ons prima vermaakt. al met al dus wel een leuke dag, maar de entree is prijzig en wil je de dieren zien dan moet je wel van voorstelling naar voorstelling rennen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 13 september 2007

we zijn met het kleinkind van 1,5 na het dolfinarium geweest en was heel leuk het was zo mooi dat we weer een keer gaan als het kan ook voor kleine kinderen die zit dan stil.tijdens een show.

Beoordeling gegeven door liesbeth.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 7 september 2007

Het Dolfinarium is leuk voor mensen met kinderen. Worden leuke shows gegeven. En voor ouderen en mensen met een beperking word er vaak naar een oplossing gezocht zodat zij ook kunnen genieten van de bezienwaardigheden.

Beoordeling gegeven door Robertus.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 6 augustus 2007

Veel te duur om alleen maar te kijken...Dolfijnen show is leuk maar erg kort half uurtje, zo lang sta je ook ongeveer in de rij! overal om je heen mensen met versnaperingen. Te veel horeca troep, echt waar de plategrondkaart lijkt GROOT maar dat is echt teleurstellend zeg!! Artis is goedkoper maar wel veel GROTER en VEEL MEER dieren te zien! Artis of Walibi gaf een voldaan gevoel als we naar huis gingen, Dolfinarium niet, het is misschien voor de dolfijnen liefhebbers onder ons.. 2007 kosten 23,50 maar in de zomermaanden euro extra! jammer...

Beoordeling gegeven door elmez.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 29 juli 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door van Haren.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 25 juli 2007

Heel gezellig, leuke shows. Toiletten zouden iets vaker schoongemaakt mogen worden.

Beoordeling gegeven door Anneke Vink.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 24 juli 2007

leuk park wel een beetje ande duren kant voor wat je krijgt. wezijn er met ze vieren geweest en waren bij binnen komst al 100 euro armer en dan heb je nog niks gezien. jammer het was leuk maar eens en nooit meer. gr fam jochems.

Beoordeling gegeven door r.jochems.