1

Beoordelingen Zwembad De Scheg

Domper
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 06-12-2023

Datum beoordeling: 6 december 2023

Reisgezelschap: gezin

Mijn kinderen hadden een studiedag vandaag dus we besloten te gaan zwemmen bij de scheg, wat een domper.. We hebben de heletijd kippenvel gehad door de kou en ik ben totaal geen koukleum. Het water in het pierenbadje was overigens wel warm, maar daar hadden wij niet zoveel aan. Ik hoorde het ook van andere mensen en zelfs van een badjuf die een spel in het water begeleide. Oja en wel bijna €10 entree p.p. Erg jammer, als ik dit had geweten waren wij niet gegaan.

Beoordeling gegeven door Lirija .

Vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 17-10-2023

Datum beoordeling: 18 oktober 2023

Reisgezelschap: gezin

Heel vies zwembad!! Overal haar en vieze plekken. Teveel mensen laten ze binnen waardoor het onverantwoord is. Kleedhokjes vies en allemaal kapot, de deuren kunnen niet eens dicht!

Beoordeling gegeven door Marjolein .

SLUITEN DIE BENDE!
1 11111

Bezoekdatum: 02-05-2023

Datum beoordeling: 21 september 2023

Reisgezelschap: gezin

Het is totaal onverantwoord om zoveel mensen binnen te laten! Badopzichters zijn meer met elkaar bezig dan met de bezoekers, alle putjes zitten vol van de haren. Glijbanen haal je jezelf aan open, het is echt scherp en kapot. De kleedruimtes en kluisjes zijn slecht in onderhoud. Kortom: Voordat er ongelukken gebeuren (of erger), sluiten dat zwembad

Beoordeling gegeven door Wendy.

Water gigantisch koud!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-03-2023

Datum beoordeling: 26 maart 2023

Reisgezelschap: gezin

Gisteren wezen zwemmen bij de Scheg. Wat een drukte in zo’n kleine zwembad. We waren met allemaal kleine kids en we vonden het water gigantisch koud we hadden helemaal geen zin om in het water te gaan. Toen we thuis kwamen hadden we t echt koud tot op t bot. En de gezinskleed hokjes zijn er maar een paar van dus een poos moeten wachten met een baby. Wij komen niet weer t is geen aanrader!!

Beoordeling gegeven door Willie.

Vies
1 11111

Bezoekdatum: 24-03-2023

Datum beoordeling: 24 maart 2023

Reisgezelschap: gezin

Overal haren… in putjes… op tafels alles bah

Beoordeling gegeven door Jessica Ruiter.

Hygiëne
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11-09-2022

Datum beoordeling: 11 september 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

via via hier gekomen.. moesten er een stukje voor rijden.. kids 1 & 4 jaar hebben zich prima vermaakt! Aan de hygiëne valt zeker nog wat te doen, rondom smerig op sommige plekken.. overal haren,pleisters, schimmel op de wanden..

Beoordeling gegeven door marloes.

Mwah
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-06-2022

Datum beoordeling: 26 juni 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden een kinderfeestje geboekt bij de Scheg. Op zich is het zwembad leuk, maar het was verschrikkelijk druk en dus heel erg lawaaierig. Bij het kinderfeestje-arrangement hoorde het eten van frietjes. Vooraf kun je niet aangeven hoe laat je wilt eten. Toen we aankwamen gingen we dat als ouders natuurlijk direct regelen. De frietjes, het avondeten voor de kinderen, konden we alleen nog krijgen om 15.15 of om 16.05. Dat vonden we eigenlijk te vroeg. Wat ik ook probeerde, er kon absoluut niks meer geregeld worden. Het was niet anders. Uiteindelijk dus maar gekozen voor 16.05. De kinderen hadden geen honger, dus er werd nauwelijks gegeten. Ook het ijsje hoefde lang niet iedereen meer na een paar frietjes. Het drinken was caprisonne, een van de suikerrijkste drankjes die je kunt verzinnen. Rond 17.30 uur vroegen de kinderen of ze nog iets lekkers thuis gingen eten. Nee dus, dat was het. Voor de prijs die je betaald voor het kinderfeestje-arrangement krijg je niet echt veel. Daarbij werd om 15.00 uur omgeroepen dat er 2 baden gingen sluiten. Of je daar even uit wilde gaan. De kinderen vonden het op zich nog wel oké. Maar zelfs de jarige merkte op dat we volgend jaar wel wat anders gaan doen.

Beoordeling gegeven door Monique.

Verkeerde regeling na corona en een vieze hal met
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 04-05-2022

Datum beoordeling: 6 mei 2022

Reisgezelschap: gezin

Ik had met mijn dochter en klein zoon vanuit Capelle aan den IJssel geboekt. Wij stonden in een rij buiten ,ik die slecht ter been ben en lang heb moeten staan omdat het zwembad pas om half 4 open ging,rond 10 voor 4 pas binnen . In de hal van het zwembad lag bloed op de vloer,waar jij over heen loopt.wat een ongezonde bende. Corona regels ,hoe dan,wij stonden met zijn allen op elkaar.

Beoordeling gegeven door Nijkamp .

Geen aanrader DE SCHEG!!!
1 11111

Bezoekdatum: 06-03-2022

Datum beoordeling: 6 maart 2022

Reisgezelschap: gezin

Vandaag zijn mijn vader en zusje met downsyndroom aangekomen bij De SCHEG. Mijn zusje is meer dan een jaar niet gaan zwemmen door de corona maatregelen. Nu veel maatregelen zijn komen te vervallen leek het ons een leuk plan om haar te laten zwemmen. Mijn zusje was erg enthousiast toen zij haar zwemspullen zag liggen. Eenmaal aangekomen bij het zwembad gaf mevrouw van de receptie aan dat het verplicht is om vooraf te boeken. Dit wisten wij helaas niet omdat veel corona maatregelen zijn versoepeld. Hierdoor is mijn zusje niet naar binnen gelaten. Mijn zusje is erg verstandelijk beperkt waardoor zij niet alles kan bevatten. Dus om haar uit te leggen dat er niet van te voren is geboekt en zij niet naar binnen kan is onmogelijk. Mijn vader heeft er een halfuur over gedaan om mijn zusje naar de auto mee te nemen. Mijn man is er meteen bijgekomen om mijn vader te helpen mijn zusje in de auto te zetten. Pas een halfuur later nadat mijn zusje heel veel weerstand biedt komt mevrouw vertellen dat ze wellicht een uitzondering kan maken. Als er toch een uitzondering gemaakt kan worden waarom wordt dit dan niet meteen aan het begin gedaan? Deze nare ervaring had voorkomen kunnen worden. Mijn vader en zusje zijn naar een andere zwembad gegaan waar ze wel zijn toegelaten (zonder vooraf te boeken). Ik raad dit zwembad zeker niet aan. Ze denken niet mee, vooral niet met een kwetsbare doelgroep!!

Beoordeling gegeven door sum.

Heel gezellig zwembad!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-11-2021

Datum beoordeling: 7 januari 2022

Reisgezelschap: gezin

Met ons gezin vlak voor de lockdown nog wezen zwemmen. Een erg gezellig bad en we konden vanwege de maatregelen niet zitten, maar gelukkig was de afhaal gewoon geopend. De kinderen willen er snel weer naartoe, een heerlijke ontspannen dag met een mooie wildwaterbaan.

Beoordeling gegeven door Ramerink.

Schandalig!!!
1 11111

Bezoekdatum: 10-10-2021

Datum beoordeling: 10 oktober 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gister tickets gekocht om een dagje te zwemmen in Deventer. Vanacht is onze zoon van 1 jaar erg ziek geworden. Vanmorgen direct een mail gestuurd voor het annuleren van de tickets.. dit kon niet meer want de 8 uur waren voorbij ( zal volgende keer tegen mijn zoon zeggen dat hij eerder ziek moet worden). Ook de datum wijzigen mocht niet meer want we werken in een ander systeem. Toen mijn partner aangaf dan komen we toch gewoon zwemmen! Werd er gezegd is goed tot zo!!! €26,80 weggegooid omdat onze zoon ziek is geworden… ik vind het schandalig en zeker in deze tijden van Corona!!!!

Beoordeling gegeven door Marloes .

2
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 05-11-2021

Datum beoordeling: 5 oktober 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Strafkamp de Scheg, verschrikkelijk!!!! Het is heel erg vies!!!! De afvoeren zitten verstopt, je zwemt letterlijk tussen de boomblaadjes. Het stinkt alles is vergaan met roest. Zeer klant onvriendelijk. Kapotte lampen, glijbanen zijn niet goed doen zeer. Ik zeg sluiten.

Beoordeling gegeven door Fve.

Totaal niet Corona proof
1 11111

Bezoekdatum: 2 augustus 2020

Datum beoordeling: 3 augustus 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Tijdens het zwemmen werden er meerdere malen omgeroepen en werden we opgejaagd om naar de kleedkamers te gaan. Bij aankomst daar bleek het zo vol te zijn, dat iedereen tegen elkaar aan gedrukt zich moest omkleden. De hokjes zaten vol, maar ook alle ruimte erbuiten. In plaats van 1,5 meter stonden we 15 cm van elkaar af. Zo slecht dit, en zo’n spijt dat we gegaan zijn en dit risico hebben moeten lopen. Ik probeer een klacht in te dienen op hun website al 3 dagen, maar dit contactformulier werkt niet. Lekker makkelijk zo!

Beoordeling gegeven door Jennifer .

Mensonterend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28 juli

Datum beoordeling: 29 juli 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In Coronatijd, veel te druk. Reservering van half 12 tot 14:00, dat werkt voor geen meter. Kwart voor twee storm ieder naar de aankleedhokjes, waar ieder vervolgens nergens bij kan, laat staan aankleden. Ik vond dit echt heel mens onvriendelijk.

Beoordeling gegeven door Damie.

Slecht en vies
1 11111

Bezoekdatum: 15-02-20

Datum beoordeling: 12 maart 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

onvriendelijk personeel, vies aan de snackbar en kleedkamers.

Beoordeling gegeven door Emy.

Nooit meer
1 11111

Bezoekdatum: October 2019

Datum beoordeling: 9 november 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vroeger was de Scheg een heel leuk, schoon en goed onderhouden zwembad. Daar is nog weinig van over. Het is smerig, overal liggen haren op de grond, slecht onderhouden, en zelfs aan een kinderglijbaan heb ik me open gehaald. En toch is het er stervensdruk, waar geen rekening mee wordt gehouden in de accomodaties. Er zijn te weinig douches en voor baby’s maar 3 aankleedruimten, waar vaak mensen zonder kinderen zitten (dit regelmatig meegemaakt). Hiervoor betaal je al met al veel te veel entree. Wij komen hier niet meer. Heel jammer.

Beoordeling gegeven door Mariëlle.

Super kinderfeestje gehad
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1/11

Datum beoordeling: 1 november 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze zoon heeft zijn kinderfeestje hier gehouden. Door Daan en Leroy leuk ontvangen met aandacht voor de harige. De Onderwaterfoto's die worden gemaakt, zijn erg leuk! In de speelton zitten leuke attributen om te spelen. Natuurlijk zijn alle glijbanen ook geweldig. Eten goed geregeld en netjes verzorgd. Mooie eetruimte.

Beoordeling gegeven door E.

Mooi zwembad, maar.......
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15 september 2019

Datum beoordeling: 29 september 2019

Reisgezelschap: gezin

Zondag 15 september naar de Scheg geweest. We hadden een 10-badenkaart gekocht en we zijn welgeteld ca. 10 minuten in het zwembad, glijdt mijn man op de trap van de blauwe glijbaan keihard met zijn voet tegen de trapspijl aan, met als gevolg onderkant en zijkant van zijn teen zodanig uitgescheurd dat we gelijk door naar het ziekenhuis konden. Ze hebben het moeten hechten. Over de EHBO-ers van het zwembad heel tevreden, ze hebben goed gehandeld, ook de gegevens genoteerd en vervolgens er voor gezorgd dat we "onbezorgd" naar het ziekenhuis konden. Onze kinderen kregen allebei ook een raket-ijsje, heel lief... Omdat we ook maar net binnen waren, zeiden ze van de EHBO dat het zwembad wel contact op zou nemen, ze hadden onze gegevens, maar tot nu toe geen taal of teken... Ook niet hoe het gaat (afgelopen donderdag zijn de hechtingen er uitgehaald). Het is een lastige periode geweest, hij kon geen auto rijden, niet fietsen, een collega heeft hem meegenomen naar hun werk, want hij moest enorm uitkijken dat het niet ging uitscheuren, bij de apotheek siliconen-hakjes gekocht, krukken geleend, enz. Ik zat te twijfelen tussen een review plaatsen of zelf contact opnemen met De Scheg, wat zij natuurlijk liever hebben, maar dit mag ook wel naar buiten gebracht worden. Ze mogen wel wat aan die trappen van de glijbanen doen, die zijn ook behoorlijk glad. Mijn man is de rust zichzelve, liep met onze zoon van 9 gewoon de trap op. Maar ik vind het niet netjes dat De Scheg niets van zich heeft laten horen...we hebben maar één hoekje van het zwembad gehad en dit was ook de eerste keer dat we hier waren...

Beoordeling gegeven door Bianca.

Druk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-12-2017

Datum beoordeling: 27 december 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We waren er om 10 uur, toen het openging dus we konden gelukkig nog een stoeltje en tafeltje krijgen. We hadden geen 10 min later moeten komen want alles was propvol. De kleintjes konden amper spelen in het peuterbad, het zat namelijk vol met koffiedrinkende ouders op de rand. Veel te druk voor even zwemmen! De gezinshokjes zijn wel erg fijn.

Beoordeling gegeven door Gjs.

Leuk zwembad
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 31-08-2017

Datum beoordeling: 12 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk zwembad, de wildwaterbaan is erg leuk. Wel een beetje vies, veel rommel. Vooral in de snackbar. Sauna-gedeelte is heerlijk.

Beoordeling gegeven door Hanneke van Olst.

vergane glorie
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10-8-2016

Datum beoordeling: 10 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Het begint al dat het slecht staat aangegeven hoe er te komen vanaf de A1. Kaartjes kopen betekent aansluiten in de rij, want er zijn welgeteld maar 2 kassa's open, 1 bij de receptie en de 2e bij de ingang van het zwembad, gelukkig had het gros van de mensen niet door dat de 2e kassa ook open was, dus dit ging voor ons relatief snel. De gezinscabine is zo groot dat je er met maximaal 3 man in past, beetje lastig met een gezin van 5, dus toch maar apart omgekleed. Dat het druk was in de zomervakantie vond ik niet heel raar, maar tegen de middag was het zo druk dat je niet je armen kon uitsteken zonder iemand te raken, gelukkig was er toen wel een stop op nieuwe klanten. je moest alleen je kids wel extra in de gaten houden met die drukte. Het zwembad zelf is goed van water- en luchttemperatuur, mooi aangekleed en er zijn genoeg badmeesters. Maar als je iets beter kijkt zie je dat er behoorlijk bezuinigd is op de schoonmaak, veel is gewoon smoezelig en vettig. in de hoeken van bv. de glijbaantrap ligt snoepafval en oude pleisters, spinnenwebben en sommige gedeelten net buiten het looppad zijn glad van de alg(?)vorming. Tevens bladdert de verf van de traptreden af en het stucwerk mag ook wel weer eens een likje verf gebruiken. Al met al een beetje jammer van de redelijk hoge entreeprijs, voor ons wat dit de eerste en laatste keer.

Beoordeling gegeven door jp.

geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 augustus 2016

Datum beoordeling: 3 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Wat een leuk zwembad voor jong en oud! Zoontje van vier heeft de hele dag een smile van oor tot oor gehad wat een waterpret! Super leuke glijbanen ,werd ook goed in gaten gehouden door de badmeesters! Tegen half 12 werd het aardig druk (vakantie logisch ook)waardoor er regelmatig werd omgeroepen de kids aan de hand te houden super! Daarnaast was er ook nog een te gekke overdekte speelplaza met spring kussens enzovoorts. Tot snel!

Beoordeling gegeven door Linda.

Vind het geweldig zwembad
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-12-2015

Datum beoordeling: 29 december 2015

Reisgezelschap: met partner

Ik heb nog nooit zo lekker gezwommen als bij jullie

Beoordeling gegeven door Robertjan.

superleuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-07-2015

Datum beoordeling: 31 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Je kunt voor 8.00 ( volwassenen ) en 6.40 ( kinderen ) een hele dag zwemmen, en ook nog spelen in een overdekt speelterrein vol met springkussens skelters etc. Als je de medewerker iets vraagt word je netjes te woord gestaan. Erg leuk zwembad en zeker een aanrader voor een leuk dagje uit.

Beoordeling gegeven door Fam. Ten Kate.

Super!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-7-2015

Datum beoordeling: 19 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt! Ze wouden niet meer mee naar huis!

Beoordeling gegeven door Welberg.

superfijn
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6juni

Datum beoordeling: 21 juni 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles inclusief dus niet toch een duur uitje als je met meerderen gaat,dat is dus fijn en...zwembad en eten erbij wat wil je nog meer voor dagje met kids!

Beoordeling gegeven door gerdathoonsen.

te druk en rook naar frituur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5 mei 2015

Datum beoordeling: 5 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Het was erg druk in het zwembad. Zelfs zo druk dat er pas mensen in mochten als er mensen uit het zwembad kwamen. Het rook de hele dag naar frituurvet door de snackbars in het zwembad. Door de drukte erg lange wachttijden bij de glijbanen. In de glijbaan voel je steeds dat je over de naden heen glijd. Niet heel prettig! Het water was aan de frisse kant. Door de drukte was het in de wildwater gevaarlijk voor kinderen ondanks dat wij met ze mee gingen!

Beoordeling gegeven door M v K.

Heerlijk ontspannen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 januari

Datum beoordeling: 8 januari 2015

Reisgezelschap: gezin

Schoon, rustig, veel glijbanen, activiteiten voor de kinderen

Beoordeling gegeven door jurrientenhoeve@hotmail.com.

OK
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Woensdag 24December

Datum beoordeling: 23 december 2014

Reisgezelschap: gezin

Het is leuk maar het is in de vakantie heeeeeeel druk en dat is niet fijn. En de wildwaterbaan moeten jullie een Max mensen aan vaststellen dan gebeuren er minder ongelukken

Beoordeling gegeven door Lucas.

Echt een super zwembad!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 08-11-2014

Datum beoordeling: 20 december 2014

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben dit geweldige zwembad als familie uitje gekozen en iedereen was helemaal enthousiast. Die Gletsjer Slide was echt super gaaf hoewel mijn neefje er echt van baalde dat hij er later op de middag niet meer in mocht:(. Maar voor hem en de familie was het gewoon een geslaagde familie dag!

Beoordeling gegeven door Hank Nijkamp.

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-10 -2014

Datum beoordeling: 25 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

Het is er super echt om een je tevermaken toppie

Beoordeling gegeven door jeanette8372@hotmail.vom.

prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vaak

Datum beoordeling: 19 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooie glijbanen en wildwaterbaan. Leuk bad met veel voorzieningen.

Beoordeling gegeven door P Schreuder.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-08-2014

Datum beoordeling: 11 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Mooi zwembad! Wel druk in de vakantieperiode. Leuke glijbanen en mooie sauna's... Horeca was prima veel keus en een boven gemiddeld assortiment voor een zwemparadijs. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug

Beoordeling gegeven door Lara.

Geweldig bad we zijn er weg van wij en de kids
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5-08-2014

Datum beoordeling: 6 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Nou waarom 10,das niet zo moeilijk vriendelijk word je als eerst bij de Antre ontvangen,goeie gloor controle,goeie opzichters overal,altijd leuke activiteiten we zijn er gewoon weg van,de kids willen alleen maar naar de scheg en wij vinden het niet erg om elke dag naar Deventer te jagen,

Beoordeling gegeven door Marija mrkonjic.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-6-2014

Datum beoordeling: 26 juni 2014

Reisgezelschap: met partner

Als je 7 euro entree betaald verwacht ik wel meer dan een normaal zwembad en dat was het niet... Eén glijbaan, stortglijbaantje en een wildwaterbaan die wel geinig was. Raar onoverzichtelijk opgezet zwembad. Water gewoon warm, lekker, een leuke stroomversnelling en eten is goed voor elkaar met uitzicht op zwembad, hierover weinig op aan te merken. Gevraagd werd om 2.60 euro p.p. bij te betalen voor de sauna, mijn vriendin leek dit wel wat en zogezegd zo gedaan. Polsbandje om en naar de sauna... Aangekomen bij de sauna... Helaas, een groepje jongens van 14-15 jaar met een mannetje of 15-20 die constant aan het ouwehoeren waren.. Wij hebben dus totaal niet genoten van de rust. Af en toe werden ze gewaarschuwd maar meer ook niet. Uiteindelijk werd er eentje uitgezet, waar naar onze mening dit al veel eerder had moeten gebeuren! Dit heeft eigenlijk de dag verknald doordat we niet echt hebben kunnen genieten door het laffe optreden van de medewerkers.. Jammer, zeer zeker geen Scheg meer voor ons en al helemaal niet voor dat geld!

Beoordeling gegeven door Karel .

slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27-2 -2014

Datum beoordeling: 28 februari 2014

Reisgezelschap: gezin

Het water is er altijd aan de lage temperatuur maar dit keer was het echt koud schande voor een tropisch zwembad neem aan dat jullie er vaker klachten over krijgen doe er een keer wat aan

Beoordeling gegeven door tobias.

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-1-2014

Datum beoordeling: 9 februari 2014

Reisgezelschap: gezin

Fantastisch zwemparadijs, netjes schoon en heerlijk kunnen eten, met uitzicht over het zwemparadijs Het patatje super (schotel) is absoluut een aanrader.. Ik ga zeker terug komen hier

Beoordeling gegeven door Dirk.

Superleuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Oi-02-2014

Datum beoordeling: 1 februari 2014

Reisgezelschap: met opa en oma

Vandaag naar het afzwemmen van onze kleindochter geweest. E.e.a. werd op ongelooflijk leuke en vrolijke wijze georganiseerd! Shapoo! Iets waar we trots op mogen zijn in Deventer.

Beoordeling gegeven door H. Oldenkamp.

Altijd een super dag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-01-14

Datum beoordeling: 22 januari 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Echt super leuk ben hier nu al 12 keer geweest en elke keer is het super! Soms wel druk maar dat is niet zo erg want het is het wachten zeker waard! Xoxo

Beoordeling gegeven door Jona.

SUPERLEUK (en duur..)
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-6-2013

Datum beoordeling: 5 september 2013

Reisgezelschap: met vrienden

De glijbanen en wild water banen zijn erg leuk. Maar het is wel duur, maar het geld is het wel waard.

Beoordeling gegeven door Renske.

Een aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Januari 2013

Datum beoordeling: 8 mei 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Dit is een fantastisch zwembad, er zijn verschillende glijbanen, ten tem om te eten!! Vooral een aanrader voor kinderen 7-16

Beoordeling gegeven door Melvin.

TOP!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 december

Datum beoordeling: 11 januari 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Het zwemparadijs was echt super! Vooral na de verbouwing ziet het er nog stralender uit. Ik heb een top dagje uit gehad.

Beoordeling gegeven door Lotte.

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 03-01-2013

Datum beoordeling: 3 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

het zwembad was VOL. de wachttijd bedroeg minimaal een uur.

Beoordeling gegeven door Jolien.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 december 2012

Datum beoordeling: 18 december 2012

Reisgezelschap: gezin

Zowel zwemparadijs en kunstijsbaan bezocht op één dag! Geweldige dag uit beleefd met het gezin. Waren eerder hier geweest en er heeft een totale vernieuwing plaatsgevonden... ijsbaan gelukkig overdekt, speeltuin voor kinderen op de ijsbaan, zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbaan, sauna's en mooie lounge waar we heerlijk onder genot van frisje onze kinderen konden zien zwemmen. Aanrader!

Beoordeling gegeven door Jeroen.

Fantastisch dagje uit!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 augustus 2012

Datum beoordeling: 31 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Fantastisch subtropisch zwemparadijs. Mijn kinderen hebben zich hier geweldig vermaakt. De glijbanen waren favoriet, maar ook de bubbelbaden, stroomversnelling en het patatje met frisdrank maakten de dag compleet!

Beoordeling gegeven door Monique.

matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23 oktober 2011

Datum beoordeling: 23 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Onwijs koud hadden wij het vandaag! (23/10/2011) De baden waren niet lekker warm behalve het ondiepe. Douches waren gewoon koud en er kwam weinig water uit. Bij de kluizen tochte het enorm we hebben meerdere mensen hierover gehoord en we konden pas na 2o min naar binnen omdat een iiets was met dr kassa? Maar bied dan ff je excuus aan wel zo netjes. Voor ons geen scheg meer jammer!

Beoordeling gegeven door sanne.

negen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 mei 2011

Datum beoordeling: 4 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

goed! leuk zwembad alles is er leuk aan hartelijke groeten Merel

Beoordeling gegeven door Merel.

Leuk en speels uitje
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-oktober-2010

Datum beoordeling: 26 oktober 2010

Met 3 kids ben ik maandagmiddag naar de Scheg geweest. Voor een betaalbare prijs kun je daar lekker zwemmen. Maar ook leuk gebruik maken van de glijbanen, wildwaterbaan en de stroomversnelling. Veiligheid hebben ze hier hoog in het vaandel staan. Bij het aantal aanwezige badmedewerkers die constant toezicht houden, maar zeker ook bij de verschillende snelheden bij de wildwaterbaan. Zeer positief was het aantal activiteiten die ze georganiseerd hadden. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door melissen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-05-10

Datum beoordeling: 17 mei 2010

yeah!! echt super goed zwembad. ik ben er vorige week vrijdag met de familie geweest, het leukst vonden we de wildwaterbaan! een paar nadeeltjes (als je heel kritisch bekijk) het was heel druk (vooral in de wildwaterbaan), meer nadelen kan ik niet eens verzinnen. wat ons erg opviel, was de goede oplettendheid van de badmeesters, we zagen bijvoorbeeld dat er een groep marokkanen rommel van etenswaren op de grond gooiden, binnen een halve minuut stond er een badmeester bij. Echt super echt een aanrader voor de hele familie!!

Beoordeling gegeven door G.J.A vd Brink.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-02-2010

Datum beoordeling: 24 februari 2010

Een heel leuk zwemparadijs, er zijn lekker veel glijbanen. Ik ben er gisteren nog geweest!

Beoordeling gegeven door IJsbrand Breukink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-08-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

positief, schoon en veel variatie

Beoordeling gegeven door blom.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-07-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Als het slecht weer is dan is dit een heerlijke plek voor kinderen om zich een dagje te vermaken. 3 super waterglijbanen voor alle leeftijden wat wils voor de kleintjes is er water met zelfs zand waar ze heerlijk de hele dag zich kunnen vermaken. Af en toe waan je je in het buitenland als er muziek schalt door het zwembad en er door iedereen mee wordt meegedaan op de muziek. De prijs valt ook mee rond de 5 euro Er is ook nog een speelparadijs dus voor ieder wat wils, daar zijn wij zelf niet geweest. Het zwembad is in ieder geval een aanrader

Beoordeling gegeven door Frieda van Lune.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23-7-2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Mooi zwembad met leuke voorzieningen. Veel personeel die alles in de gaten houdt. Wel vind ik het overzicht voor de ouders iets minder, omdat het nogal "rommelig" is. Voor ouders met hele kleine kinderen echt een aanrader omdat er een apart zwembadje met zandbak is! Erg leuk!

Beoordeling gegeven door Mariska.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-11-08

Datum beoordeling: 28 november 2008

het is gewoon prachtig lekker warm en aan te raden

Beoordeling gegeven door jaaaaaaaaaaah.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-10-2008

Datum beoordeling: 24 oktober 2008

wow wow wow! zo gezellig, kinderen wilden niet meer weg, zelfs na 3 uur waren ze het nog niet zat!! dat overkomt ze niet zo vaak!

Beoordeling gegeven door Melody d\"Ancour.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2005

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Dit is pas een spannend zwembad, volgens onze kinderen. We zijn er drie jaar geleden geweest, in mei gaan we weer. Ze verheugen zich nu al !

Beoordeling gegeven door Janet de Boer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 15 augustus 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door T. Kruisdijk.