Beoordelingen Burgers' Zoo

Slecht dierenpark
1 11111

Bezoekdatum: 16 september 2019

Datum beoordeling: 15 september 2019

Reisgezelschap: met partner

Weinig dieren, slecht onderhouden park, geen wandelroute dus een groot doolhof, veel dieren kan je alleen van ver weg bekijken, weinig eettentjes, eten ontzettend duur!

Beoordeling gegeven door Angelique.

Als het dichterbij was gingen we vaker, zo leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 augustus 2019

Datum beoordeling: 16 augustus 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We waren er met 2 kinderen van 8 en we waren erg onder de indruk. Dit is het perfecte uitje. Op warme dagen loop je redelijk in de schaduw en bij nat weer ga je de bush/desert/ocean in. Kinderen wouden eigenlijk niet meer weg bij de haaien. Horeca prijzen ging nog net.

Beoordeling gegeven door willemse.

Mooiste van Nederland!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-04-19

Datum beoordeling: 15 april 2019

Reisgezelschap: met opa en oma

Ik vond dit dierenpark mooi, omdat de ecosystemen (park,safari,bush,rimba,desert,ocean,mangrove) diervriendelijk waren. Op het park zijn de nieuwe verblijven bijna af, die verblijven zien er nu al heel goed uit, verder in het park gedeelte loop je langs allerlei soorten dieren zoals panters rendieren en mensenapen. In het Safari gedeelte loop je over een loopbrug met een mooi uitzicht over allerlei afrikaanse dieren, wat ik wel vind van de Safari is dat sommige dieren wel heel ver weg zijn en teveel ijzeren hekken. De bush vind ik een van de mooiste, want de dieren leven in hun PERFECTE habitat. Mooie waterval, leuke dieren en als je nou eenmaal binnen bent dan sta je zowat in een echt regenwoud. De desert vind ik zelf ook mooi gemaakt het gebied van Arizona in Mexico. De Lynxen zie ik zelf bijna nooit terwijl het verblijf niet zo heel groot is, dat vind ik wel een minpuntje, maar de andere dieren zie je gelijk en hoor je ook nog eens heel goed. De tunnels in de desert vind ik heel mooi, omdat de nachtdieren goed in het donker leven en de andere dieren goed in het licht. De ocean vind ik ook een van de mooiste, maar de ingang is moelijk te vinden het zit ergens verstopt in de bush en kan voor mensen te moeilijk te vinden zijn dus dat is ook een minpuntje, maar al die dieren zijn zo mooi en het lijkt echt alsof je het water letterlijk inloopt vanaf het strand tot de open oceaan met haaien en verschillende nachtdiertjes. De mangrove vind ik het allermooiste en het beste gebied, omdat het stukje Belize zo goed is nagemaakt voor mens en dier dat je ook merkt dat het goed gaat. bv: de jonge zeekoe! De krabbetjes zijn grappig en de talloze vlinders zijn heel mooi. De Rimba, vind ik wel mooi, maar ik zou er wel wat meer diersoorten in zien, zoals bv de rode panda. De tijgers zijn erg mooi en de verblijven van de beren, de slangen en de tijgers vind ik goed gemaakt, weinig ijzeren hekken en veel rotsen. Dit Park is geschrikt voor jong en oud, en groot en klein. De minpuntjes van dit park zijn: Lynxen, ingang ocean en ijzeren hekken. Ijzeren hekken vind ik voor het dier niet leuk en ik vind het voor bezoekers ook geen prettig idee om al die hekken te zien, om je toch wat meer de wildernis in te brengen toch wat meer houten of stenen hekken/muren in plaats van ijzer/metaal. Ik geef dit park voor de dieren een 9,5 en voor de bezoekers een 10 samen ga ik toch voor een dikke 10! Absoluut een mooie dierentuin, naar mijn idee de een na mooiste dierentuin van europa en de aller mooiste van nederland! Complimenten!

Beoordeling gegeven door Mylan kok.

Nooit weer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 28 oktober 2018

Datum beoordeling: 13 november 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een leuk dagje met onze kleinkinderen had moeten worden liep uit op een flinke teleurstelling wat niet voor de kids gold omdat ze niet weten wat je kon verwachten. Wij zijn beter gewend. Bij binnenkomst is er al een mega grote parkeerplaats en de kinderen worden gelijk al afgeleid door klim en speelplekken. De wandelroutes waren niet duidelijk en doodlopend. Veel buggy's en geen mogelijkheid voor rolstoelen. De apen waren vanaf een etalage in het donker te zien. Slapende gorilla's en mensen die anderen niet de kans geven voor een blik. Alle andere apensoorten niet gezien. Geen tijgers okapi's neushoorns mandril Afrikaanse olifanten, niets van dat alles. Alleen de vlindertuin was mooi ingericht maar de weinige vlinders werden achterna gezeten door mensen met camera,s . Restaurants hadden geen aanbod en 1 restaurant was gereserveerd? Wel ijsjes! We hebben na het bezoek heerlijk gegeten bij een cafetaria. En dat in de herfst. Deze dierentuin mag het predicaat zoo niet een hebben. Nooit weer.

Beoordeling gegeven door Schlosser.

Mooi
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11 maart 2017

Datum beoordeling: 8 november 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was voor ons een leuk uitje maar wel erg druk door een kortingsaktie in Duitsland

Beoordeling gegeven door Albert de Ruiter.

viel erg tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 24-10-2015

Datum beoordeling: 24 oktober 2015

Reisgezelschap: gezin

Oceaan gedeelte is erg mooi. Safarie deel vd zebra's etc ook. Maar voor de rest weinig dieren of slecht te zien. Zeker voor kleinere kinderen niks aan. Dieren zijn te ver weg of verstopt (hun goed recht natuurlijk; -)) op de bergen vissen na hebben we 15 soorten gezien. Onoverzichtelijk park. Kortom voor ons niet weer.

Beoordeling gegeven door yf.

Site informatie niet transparant
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7-8-2014

Datum beoordeling: 10 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Hun site niet transparant genoeg qua tijden en wat je er voor betaald. Bij het kopje zomeravonden vond ik terug dat je na 16.00 uur voor een tientje kon per persoon en dan ben je er drie uur, is te doen. Bij aankomst bleek dit alleen voor de zaterdag te gelden, maar dan ben je vanaf 16.00 uur tot 21.00 binnen voor datzelfde tientje. Nu mocht ik voor een door de weekse dag vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur naar binnen, zeg nu zelf, staat toch niet in verhouding met de zaterdag. Stond ook niets vermeld op hun site vanaf hoe laat het door de week wel was. Onder het kopje wat zich zaterdag zou afspelen was de zin na 16.00 uur een op zichzelf staande zin en zeker omdat er verder niets te vinden was over wat dan wel de tijd had moeten zijn. Niet transparant genoeg dus, zowel bij de kassa op de borden als op de site.

Beoordeling gegeven door H. de Jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2013

Datum beoordeling: 7 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Ontzettend leuk park, waar je terecht moet zoeken soms naar de dieren, dat maakt het speciaal en spannend. De homo sapiens is zichtbaar voor de dieren, bijeengegaard in hokjes, geweldig! Dit is zoals een dierentuin hoort te zijn!! 2 minpuntjes - er is wel gedacht aan invaliden, maar deuren openen ontzettend zwaar (restaurant!) - de winkel stemt tot droefenis. Zo een groot park en dan zo een klein winkeltje waar je niets zelf kan pakken, het is een lullig loketje

Beoordeling gegeven door N.N..

prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 april 2013

Datum beoordeling: 16 april 2013

Reisgezelschap: gezin

Leuk park! Interessant en veel te zien. Vooral de Ocean is echt geweldig! De dieren zijn goed te zien. Minpuntje was de erg onduidelijke wandelroute, waardoor je echt zelf op zoek moet en waarschijnlijk dingen mist. Maar alles bij elkaar is het park zeker de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Ineke.

Een dierenwereldreis in één dag
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 januari 2013

Datum beoordeling: 3 januari 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Het blijft een heerlijk dagje uit niet alleen voor jonge kinderen maar ook de oudere kinderen/pubers en volwassenen genieten met volle teugen. Zelfs in de winter is het een heerlijk dagje uit. Je valt van de ene wereld in de andere. Een dierenwereldreis in een notendop! En alles is goed in 1 dag te doen. Er is veel zorg besteed aan de dierentuin en de 'regelmatige' extraatjes zoals nu de winter pasar malam bezorgen de dierentuin dat extra tintje! Ideaal is de binnenspeeltuin die, bij slecht weer, uitkomst biedt. Het was er druk maar je merkte er amper wat van. Plek genoeg voor ieder kind. #mag er ook iets voor de kleintjes onder gemaakt worden? Iets van een jungleballenbak of een bananenschommel?# Ideaal zijn ook de hoeveelheid prullenbakken of sigarettenbakken in het park. Fantastisch vonden de oudere kinderen de mensen die uitleg stonden te geven. #bij de olifanten en slangen bijvoorbeeld# Ze stonden ademloos te luisteren en er was heerlijk de tijd om vragen te stellen en daar antwoord op te krijgen. Van mijn kleindochter moet ik vragen of er niet een permanent plekje kan komen waar je met al je vragen over dieren heen kan #ze heeft er veel#. Een soort vraagbaak kiosk met een heuse dierenoppasser die antwoord geeft. :-) Minpuntje vonden wij de overzichtelijkheid van het park. We liepen soms routes mis. Trouwens; alles was goed begaanbaar voor buggy's. Kortom, het was #al#weer een heerlijk dagje Burgers Zoo.

Beoordeling gegeven door Wampie le Comte.

toegankelijk? niet echt in een rolstoel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16-9-2012

Datum beoordeling: 17 september 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

ik had van te voren gemaild naar burgers zoo of dat het park goed toegankelijk zou wezen ivm mijn rolstoel en zeer ernstige dystrofie. het antwoord was; ja het is toegankelijk, wel een beetje heuvelig. nou het was totaal heuvelig en niet aan te raden voor mensen met dystrofie. ook heb ik gedeeltes totaal niets kunnen zien omdat je dan een trap op moet en vanaf daar de dieren kan bekijken. de heuveligheid was dermate erg dat mijn zoons vrijwel overal flink hebben moeten aanpoten om de stoel steeds heuvelop te duwen en naar beneden moesten ze de stoel echt tegen houden want dan ging je weer in sneltrein vaart naar beneden toe. het was maar goed dat ze met z'n tweeen waren anders was het onderhand geen uitstapje meer voor hun. ik ben absoluut niet de enigste die dit vond, want op de terugweg waren er meer mensen die in het zelfde busje terug gingen en die hadden dezelfde problemen ondervonden. ook vond ik het eten in het restaurant niet goed, ik vond het vet, heel erg vet, ik had een bordje patat genomen en mijn hand glom gewoon van het vet tijdens het eten. ook het aanbod in het restaurant vond ik erg beperkt, ik wilde graag een broodje hamburger erbij, maar dit was er niet, er waren alleen kroketten, ik weet niet hoe de overige restaurants zijn, want er zijn er veeeeeeel, maar dit restaurant bij de hoofdingang vond ik niet goed, de kwaliteit was ronduit slecht en het aanbod zeer beperkt en simpel.

Beoordeling gegeven door mw c.tonnessen.

Goed met hindernissen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-09-2012

Datum beoordeling: 11 september 2012

Reisgezelschap: gezin

Een dagje dierentuin naar Burgers Bush is zeker aan te bevelen. Het park heeft immers al vele (terechte) prijzen gewonnen. Na 6 jaar weer eens tijd voor een bezoek. Ik zelf ben goed ter been (46) mijn ouders zijn al op leeftijd ma (78) maar vitaal genoeg. Echter pa (81) loopt slecht. Dan is zo'n park toch een stuk minder. Vrijwel het hele park is heuvelachtig. Soms kan het glad zijn als het regent, maar bij droog weer geen probleem. Wie een karretje zou meenemen voor minder valide moet toch krachtig genoeg zijn, want het zijn pittige heuvels en het park is groot. Dit wordt ook aangegeven door Burgers Bush. Waar ik veel minder over tevreden ben zijn de looprichtingen! Die krijgt van mij een dikke onvoldoende. Na 12-15 is het een zoekplaatje. Waar moet je heen. Links rechts. Veelal kom je terug richting fotoshop en weer zien we de olifanten in beeld. We spraken daar een medewerker die die klachten ook al had gehoord. Het boekje wat je erbij krijgt is daarbij ook niet lekker duidelijk. Dus werk aan de winkel en pas je route goed aan!! Tip maak van de voren een goed plan hoe je wil lopen, anders ben je op het eind net zo gesloopt als een dagje Efteling. Dieren zijn over het algemeen goed te zien of je moet de pech hebben dat ze aan de andere kant lopen. Dit is soms het geval bij de Safari. Voor de rest een prima park en fantastisch mooi aangelegd.

Beoordeling gegeven door Paul.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-8-2012

Datum beoordeling: 18 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Fantastisch dierenpark, vooral Ocean is betoverd mooi. Verder is het park mooi gelegen. Voldoende zitplek bij de speeltuin, waar de kinderen volop genoten hebben. Zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen onder de 10.

Beoordeling gegeven door Dinand Hartman.

Kleinen en groten hebben geweldig genoten!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-07-2012

Datum beoordeling: 30 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Wijzelf als ouders vonden de dierentuin veelzijdig en leuk. Maar voor de kinderen is deze dierentuin ook fantastisch. In de eerste plaats natuurlijk de dieren, maar ook de geweldige manier waarop de routes zijn gemaakt en de kinderen heerlijk kunnen verstoppen, klimmen en fantaseren op weg naar het volgende dier!

Beoordeling gegeven door E. IJspeerd.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 maart 2012

Datum beoordeling: 25 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

echt een leuk park. dieren waaren goed zichtbaar. en de bush de oceaan waren echt supper vet. en buiten was alles ook heel leuk. het eenege wat ik en mijn zusje minder vonden waren de dessert weinig dieren maar opzig wel een leuke omgeving daar binnen.maar daarvoor ga ik daar niet na binnen voor de omgeving.maar voor de rest en de prijs is het gewoon een heel leuk park een goed park gewoon super vet.

Beoordeling gegeven door jaimy.

grandioos
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin juli 2011

Datum beoordeling: 2 september 2011

Reisgezelschap: gezin

Zeer afwisselend, door de nagemaakte woestijn (de desert), de oceaan, de jungle niet te vergeten, en dan de dieren zelf nog. Je waant je af en toe echt ver weg in een vreemd land, omdat ook het hele klimaat is afgesteld zoals het moet. En als afsluiting een grote speeltuin voor de kinderen, wat wil je nog meer.....?!

Beoordeling gegeven door Janine Hoeve-de Vries.

Ontzettend teleurgesteld!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-8-2011

Datum beoordeling: 24 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden ons enorm verheugd om met ons 2.5 jarig zoontje voor de eerste keer naar een dierentuin te gaan. Gezellig samen met papa en zwangere mama + oma. Ons overheersende gevoel is: mooie dierentuin voor de dieren...niet voor de mensen. Gigantische afstanden om af te leggen. Zwaar om te lopen voor kinderen + ouderen. Veel hellingen. En dan heb je een gigantisch stuk gelopen en zijn er gewoon amper dieren te tellen. De dieren die we wel redelijk goed hebben gezien, alle variaties op herten / bokken en varkens. Daarvoor gaan we niet naar een dierentuin. Voor kinderen van heel ver weg een zebra moeten onderscheiden is niet leuk. Leeuwen, niet gezien, tijgers idem. Daarnaast bijna geen bankjes in het stuk naar de safari. Bewegwijzering erg slecht, aan de hand van de plattegrond kom je er ook niet uit. En dan dus zoeken zoeken, helling op helling af en maar hopen dat je eindelijk een dier ziet. Pluspunt is wel de ocean. Dit is mooi aangelegd en er valt ook erg veel te zien! Desert, rimba matig. Weinig te zien. Voor de rest geen puf meer na alle afgelegde kilometers.... De natuur is natuurlijk prachtig maar voor mooie natuur willen we niet dit bedrag betalen + ver moeten reizen.

Beoordeling gegeven door Kosterink.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 juli 2011

Datum beoordeling: 21 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

ja is een heel mooi park. .en de dieren zien daar erg gezond uit.. en gewoon zoveel vrijheid hebben die dieren. en je ziet het ook elke avond op tv hoe alles daar gaat.. en dat is wel leuk dierentuin achter de schermen, gewoon een hele mooie dierentuin.ik was daar 7 jaar niet meer geweest.

Beoordeling gegeven door dewy.

super leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 21 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Wij vonden de ocean zo mooi,- je kunt daar zo mooi allerlei soorten vissen bekijken. Ook was het park ruim en netjes opgezet via de plattegrond is het gemakkelijk om een goede route te maken. Wij hebben echt een top dag gehad, de verzorging voor de dieren is trouwens fantastisch de verzorgers zijn zo lief met de dieren!!

Beoordeling gegeven door Jessica Bloemzaad.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3-8-2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

wij vonden vooral de busch de oceaan en de sahara erg mooi

Beoordeling gegeven door hwe.veerman.

prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juli 2011

Datum beoordeling: 17 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Ondanks dat we veel regen hadden, konden we binnen veel dingen bezichtigen, zoals de desert, ocean en bush. Het was prachtig.

Beoordeling gegeven door M.van Kooten.

goed verzorgd
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-07-2011

Datum beoordeling: 13 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Helemaal geweldig zelfs voor kleine kinderen. leuke grote speeltuin bij het parkrestaurant waar je op het terras kunt gaan zitten zodat je je kinderen in de gaten kunt houden die lekker aan het spelen zijn. Het park is goed onderhouden en ze zijn allemaal even vriendelijk. Alleen de desert is een dood stuk het restaurant was gesloten snap eigenlijk niet waarom het is heel mooi aangelegd en zeer goed onderhouden.

Beoordeling gegeven door nijmeijer.

horeca prijzen te hoog
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 13 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Echt een prachtig park,entree geld waard. Maar die horeca prijzen,tjonge wat duur,3 euro voor een sesausebroodje ect. Met een gezin van 4 mensen en je gaat koffie doen met wat lekkers,hoppa 22 euro,nee dat moet echt lager,schande.

Beoordeling gegeven door marcel.

gruwelijk geweldig !!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-5-2011

Datum beoordeling: 29 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

zooo leuk ,we waren met onze kleinzoon van vier ,die was vooral onder de indruk van het oceaneum en de safarie

Beoordeling gegeven door mia van venrooij.

geweldig park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

heel mooi park voor jong en oud,overdekt en buiten van alles te beleven....

Beoordeling gegeven door paula.

Top dierenpark, óók voor de dieren
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Paar keer in 2010

Datum beoordeling: 5 januari 2011

Groot dierenpark met mooie, ruime, natuurgetrouwe verblijven waar vooral de dieren zich ook thuis voelen. De grote overdekte hallen (Bush, Desert en Mangrove) zijn schitterend (panten en dieren). In de Ocean (het grootse aquarium van Nederland) lijk je tussen de prachtig gekleurde vissen, maar ook tussen haaien, te staan. De Rimba (dieren en planten uit ZO-Azië, de Afrikaanse Savanne en de buitenverblijven voor de gorilla's en chimpansees zijn heel natuurgetrouw. Er zijn meerdere restaurants. De toiletten zijn schoon. De grote speeltuin bij een van de restaurants is geweldig. Klein minpunt: Door de grote oppervlakte van het dierenpark en door het heuvelachtige park is het lopen wat vermoeiend.

Beoordeling gegeven door Marlinde.

Stille Onderwater Wereld
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Okt 2010

Datum beoordeling: 27 december 2010

Op een druilerige donderdagochtend zijn mijn dochtertje en ik naar Burgers' zoo gereden. Rond 9 uur aangekomen en direct doorgelopen naar de Ocean (achterin de Bush is de ingang). In alle rust zonder luidruchtige bezoekers hebben we voor het grootste bassin naar de haaien gekeken. Lekker rustig gezeten met een mandarijntje. Mijn dochter heeft bijna een half uur rustig zitten kijken en in al die tijd is er geen andere bezoeker langs gekomen. Tip: ga s' ochtends zo vroeg mogelijk en geniet van de dieren ipv je te ergeren aan andere bezoekers. m.vr.gr. C. van Vliet www.gezin-op-vakantie.nl

Beoordeling gegeven door c. van vliet.

Binnen en Buiten bij de Dieren in Burgers Zoo
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 november 2010

Datum beoordeling: 3 december 2010

Wij; vader, moeder en 3 dochters (17,13,10), geven een 8 voor Burgers' Zoo in Arnhem om omdat er zowel binnen als buiten veel dieren te zien zijn in een mooie, voor de dieren zo natuurlijk mogelijke, omgeving. Onderdelen: - Safari (Buiten) - Bush (Binnen): tropisch oerwoud met loslopende/vliegende dieren - Ocean (Binnen): o.a. haaien en roggen die over je heen zwemmen - Mangrove (Binnen): bossen waar tijdens vloed zoutwater in komt - Rimba (Buiten): Maleise tropische regenwoud met o.a. tijgers - Desert (Binnen): woestijnlandschap Er is ook een mooie speeltuin "Burgers' Avonturenland" met een terras. Extra pluspuntje: parkeren maar €3

Beoordeling gegeven door Theo Brouwers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 setiembre

Datum beoordeling: 7 september 2010

Realmente me gusto mucho en especial la limpieza del lugar la disposicion de los ambientes y el habitat tan perfectamente creado para cada especie. Un lugar perfecto para distraerse y relajarse mis felicitaciones y a seguir trabajando con esa vision pensando siempre en los visitantes

Beoordeling gegeven door MIMI.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: tweede week van augustus

Datum beoordeling: 26 augustus 2010

wat is burger zoo een schitterend park wij hadden de serie gevolgd via tv en hebben het nu met eigen ogen gezien samen met onze kleinkinderen we hebben zeer genoten van dit mooie park wat een vrijheid hebben de beesten bij jullie Het was onze eerste maar zeker niet de laatste keer in burger zoo jammer dat de tien het hoogste is een park wat met goud bekroond moet worden tot ziens in burgerzoo

Beoordeling gegeven door w wassenaar w.ajn@tiscali.nl.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 19-08-2010

Datum beoordeling: 22 augustus 2010

Wij vonden het geen prettige dierentuin. Omdat mijn moeder het aan haar luchtwegen heeft had ze het vaak benauwd als ze weer een stijle heuvel op moest. Er staan weinig bankjes waar je even kunt uitrusten. Er waren ook veel dieren moeilijk te zien, en de dieren staan ver weg. Slecht aangegeven parkroute. Enkele paden zijn ook moeilijk te lopen doordat er allemal keien uitsteken. En de grot om bij de dessert te komen is veel te lang, benauwd en te saai. Wij hadden ons heel veel van deze dierentuin voorgesteld, maar dit viel dus voor ons tegen. We hebben een abonnement van dierenpark Emmen en konden gelukkig voor de helft van het geld naar binnen, ander is Burgers zoo te duur.

Beoordeling gegeven door B. Zwijnenburg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 juli 2010

Datum beoordeling: 16 augustus 2010

Leuke dag in een mooie dierentuin gehad. De hokken waren erg fraai en natuurlijk aangekleed, wat als minpunt had dat je soms de dieren erg moeilijk zag. Ook vond ik dat er van de meeste soorten maar weinig dieren waren. Gelukkig maakte de diversiteit veel goed. Wel veel hoogteverschil; een hele klim met de buggy. Misschien nog een tip: wij maakten gebruik van een combinatie-kortingskaart met het openluchtmuseum.

Beoordeling gegeven door Marjon van Linstee.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-8-2010

Datum beoordeling: 14 augustus 2010

Burgers zoo is een dagje uit om nooit te vergeten voor groot en klein. je begint met een wandeling door natuur , en ziet dieren van allerlij soort. maar ook aparte delen zoals, BUSH, MANGROVE, OCEAN, SAFARIE, en nog enkle maken je dag compleet. Ook voor de inwendige mens is er genoeg te halen . en zelfs voor de kids is er zoveel te spelen, dat het een ongelioflijke dag uit wordt. zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-8-2010

Datum beoordeling: 14 augustus 2010

Burgers dierenpark is een heerlijk park voor een mooi dagje uit. het park is grandioos aangelegd, en zowel voor kinderen, volwassenen als invalide de moeite voor een grandioos dagje uit. behalve dieren, en een buch, ocean, safarie, mangrove, zijn er genoeg speeltuinen en restaurants om je dag zonder honger, dosrt, of speeltijd door te komen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-07-2010

Datum beoordeling: 3 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

Was een super uitstapje, samen met het gezin, toen nog bestaande uit 4, nu inmiddels uit 5, en mijn vriendin met haar man en dochtertje. Gewoon relaxed langs de dieren lopen. Sanitair ziet er verzorgd uit, en je kan overal wat eten en drinken als je dit wilt. Het zag er ook opgeruimd uit. Helemaal super.

Beoordeling gegeven door Burgers zoo.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 juli 2010

Datum beoordeling: 28 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: woensdag 21 juli j.l.

Datum beoordeling: 24 juli 2010

Woensdag 21 juli j.l. heb ik een bezoek gebracht aan de Zoo. Het was niet wat ik verwacht had. Veel dieren waren niet te zien; lagen misschien (ver weg) in de schaduw of binnen? Diverse dieren staan op een te grote afstand. Ik maak veel foto's, ook van vogels (roofvogels, uilen), maar je kunt er niet dichtbij komen (bij andere Zoo's is dat anders). Je moet grote afstanden afleggen, waar niets te zien is; voor een boswandeling ga ik liever naar de Hoge Veluwe. Er wordt op diverse lokaties gebouwd, wat ik een grote hindernis vind. Dan de prijs: in dit geval vond ik Euro 18.50 wel ERG VEEL geld. Had ik dat geweten, was ik niet gekomen.

Beoordeling gegeven door P.L.L. Tobben.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2009

Datum beoordeling: 2 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Krajewska.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23-05-2010

Datum beoordeling: 23 mei 2010

Mooi aangelegd park. Echter zijn niet alle dieren goed te zien. De Mangrove hebben wij niet eens gezien, de route beschrijving is niet erg duidelijk te noemen. Weinig bank en zitplaatsen te vinden langs de paden, terwijl er wel ruimte voor is. Ben er jaren geleden ook al eens geweest, maar dit keer viel het mij qua zien van de dieren tegen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 13 april 2010

ik vond het in een woord een geweldig park

Beoordeling gegeven door corrie ketting.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-01-2010

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Met een flinke kou zijn wij naar Burgers Zoo geweest, ten eerste waren er vrij weinig dieren buiten te zien, dus veel binnen gelopen, en daardoor dus in de nachtverblijven kunnen kijken van alle dieren. We hebben het erg leuk gehad, en met veel plezier ondanks de kou heel het park doorgelopen, en genoten van alle dieren en andere facaliteiten!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 19 februari 2010

Prachtige dierentuin, hele mooie bush en aquarium. Elk jaar weer een feest

Beoordeling gegeven door Burgers Zoo Antwerpem.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: december 2009

Datum beoordeling: 21 december 2009

Ik wil er nu heen , heb kaartjes maar kan er niet komen vanwege het barre winter weer!

Beoordeling gegeven door Corrie Hermsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 oktober 2009

Datum beoordeling: 25 oktober 2009

Super mooi ! We waren verrast door de Bush, Ocean,Mangrove en de Desert. Zeker de moeite waard voor een gezellig dagje uit. De dieren waren goed te zien in een mooie omgeving, ook het prachtige herfstweer werkte goed mee.

Beoordeling gegeven door fam. De Jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-09-09

Datum beoordeling: 22 oktober 2009

dagje uit naar het openluchtmuseum, voor de kinderen een echte aanrader, tevens zeer geschikt voor papa's en mama's en opa's en oma's. Eigenlijk voor iedereen geschikt. Wat hebben we een lol gehad en veel gezien en geleerd. het openlucht museum in arnhem verdient van een ons een grote pluim

Beoordeling gegeven door DENFERT VAN DEN BERG.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin september

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Wij zijn met onze gehele familie (8 personen) in sept naar Burgers zoo gegaan. 2 van onze group zijn engels; zij waren verbaasd hoe schoon en mooi deze dierentuin is; er zijn veel plekken om even te gaan zitten en ook de jongere kinderen vermaken zich prima. Al met al een geweldige familie dag, iedereen had een geweldige dag en de foto met (de wilde dieren) die wij bij de uitgang konden kopen is een mooie herinnering.

Beoordeling gegeven door Susan Jaques.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 september 2009

Datum beoordeling: 11 september 2009

Ik ben nu 37 en ben als kind regelmatig naar Burger's Zoo geweest net nijn ouders en vond dat geweldig. Ca. 7 jaar geleden ben ik er ook geweest en dat viel, doordat het er een beetje slordig en armoedig bij lag, nogal tegen. Gisteren (10.9) ben ik met mijn vrouw en tweejarige dochter weer geweest. En ik moet zeggen dat Burger's er met sprongen op vooruit gegaan is! Wat geweldig die grote vlakten met de dieren er los in, en dat uitzicht bij het restaurant! Doordat het laat in het seizoen is, was het op enkele scholen na, niet superdruk, en onze kleine meid kon goed haar energie kwijt en had duidelijk plezier bij de dieren! Perfect, hier komen we vaker terug!

Beoordeling gegeven door Jean-Pierre Gerritsen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 7 september 2009

Kortom:schoon, gezellig, veel te zien en gezonde dieren Chapeau!!!

Beoordeling gegeven door A van Helvert.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-08-2009

Datum beoordeling: 11 augustus 2009

gweoon super, ook bij slechter weer is het nogg oed te doen, in de bush, ocean, dessert en mangrove. de bush is super mooi met alle planten en dieren en erg veel ruimte voor alles

Beoordeling gegeven door marloes vd weerd.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3-8-2009

Datum beoordeling: 6 augustus 2009

Mooie dierentuin nog steeds met veranderingen bezig je merkt er niks van netjes en opgeruimt en zeer vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21 juli 2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Ruim park met voornamelijk drie hoofdattracties, namelijk het safarigedeelte buiten, t bush gedeelte en het onderwatergebeuren. Vooral dat laatste was erg indrukwekkend.

Beoordeling gegeven door Dik.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Dinsdag 14 juli

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

De dierentuin is zeer verzorgd en verder uitgebreid: up to date. Dieren hebben de ruimte en zijn in hun natuurlijke omgeving, vaak goed, te zien. De restaurants passen perfect bij de thema's. De bordjes bij de verblijven geven goede informatie.

Beoordeling gegeven door H. de Haan.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-07-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Burgers Zoo is een mooie dierentuin! Je moet wel goed kunnen lopen want het is er nogal heuvelachtig .

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 juli 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

een heerlijk dagje uit we waren er al om 9 uur , nog lekker rustig en ons geen moment verveeld vooral lekker op het terras bij safarie gezeten

Beoordeling gegeven door jacomien van der vliet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: kan nog geen beoordeling geven

Datum beoordeling: 31 juli 2009

Voorlopig geef ik een 8. Dit aan de hand van de verhalen van mijn ouders die 5 jaar geleden voor het eerst in Burgers Zoo zijn geweest. Ze zijn in verschillende dierentuinen geweest maar die konden niet vergeleken worden met Burgers Zoo. Prachtig! Nu zijn mijn ouders eind september 55 jaar getrouwd. Toen wij hen vroegen waar ze deze dag nog een keer naartoe wilde zeiden ze bijna tegelijkertijd: Naar de dierentuin in Arnhem. Dat was zo mooi. Mijn ouders zijn beide niet zo goed ter been maar ik zag dat u rolstoelen en scootmobiels verhuurden. U kunt er dus al vanuit gaan dat wij op 29 september a.s. naar Burgers Zoo komen. Zowel omdat mijn ouders dat zo graag willen op hun trouwdag en wij ook reuze benieuwd zijn. Mijn ouders geven u park in ieder geval een dikke tien.

Beoordeling gegeven door Spierings.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maandelijks

Datum beoordeling: 27 mei 2009

Ik vind burgers zoo een van de mooiste dierenparken van nederland , de dieren zitten in ruimen verblijven het park is schoon en netjes je kunt er heerlijk wandelen om dat het erg ruim is je kunt er de hele dag vermaken als je alles wilt zien . en gelegenheid om er te zitten is er voldoende, maarja wij hebben dan ook een jaarkaart dus we gaan dus ook regelmatig

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sept. 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2009

we zijn met onze 2 kleinkinderen(4+2 jaar) hier een dagje geweest. leuk om de dieren van zo dicht bij te zien. het sporen zoeken was ook erg leuk. kortom een erg gezellige dag voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

.Ondanks dat ik slecht vooruit kon met mijn rolstoel vind ik het leuk. Het is namelijk erg stijl.

Beoordeling gegeven door M Peters.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

.Ondanks dat ik slecht vooruit kon met mijn rolstoel vind ik het leuk. Het is namelijk erg stijl.

Beoordeling gegeven door M Peters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-01-09

Datum beoordeling: 15 februari 2009

PRIJS vonden we een beetje hoog. Het was wel druk, maar genoeg parkeerplekken en je word goed daarnaartoe begeleid. Zoo is enorm groot! Maar het meeste tijd zaten mijn kinderen in het bijzondere aquarium. Patat was bij restourant lekker, maar koffie uit automat in park smaaktte wel minder. We hebben een leuke dag gehad, maar wel prijzig.

Beoordeling gegeven door PLooij.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 febr. 2009

Datum beoordeling: 14 februari 2009

de geweldigste dierentuin voor elk weertype

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 febr 09

Datum beoordeling: 10 februari 2009

Heerlijk rustige dag! We hadden een arangement via mijn werk; super! Allereerst toegang tot het park. Vanaf 17.30 ontvangst met verse fruitsappen etc. vervolgens een wandeling naar de ocean waar een cocktail klaar stond en het diner was ook geweldig. Aardig personeel en in alle rust kunnen genieten van het prachtige park

Beoordeling gegeven door H. Broekman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Heerlijk dagje dierentuin!

Beoordeling gegeven door P. de Rooi.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 6 december 2008

met een groepje verstandelijke gehandicapten

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 november 2008

Datum beoordeling: 20 november 2008

Steeds meer dieren in hun natuurlijke omgeving. Wij hebben er met de hele familie erg van genoten en overwegen zelfs een jaarkaart! mvg Madelon Bolderman

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-11-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Pretige ervaring. was al vele jaren niet meer in burgers zoo geweest.stond versteld van de vele veranderingen ten goede van deze zoo.

Beoordeling gegeven door Pieter Slot.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind juli 2008

Datum beoordeling: 12 november 2008

In de vakantie een bezoek gebracht aan Burger Zoo. Een prachtige dierentuin. Zoveel variatie, zo schoon een geweldige dag

Beoordeling gegeven door m. van der harst-de Jong.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

prachtig park. we waren er met onze kleinkinderen van bijna 4 en 1,5 jaar. je kunt er dicht bij de dieren komen, wat voor elke leeftijd erg leuk is. als opa en oma geniet je zo,n dag , weer eens op een andere manier.

Beoordeling gegeven door Treffers.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 02/10/2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

de dierentuin was prachtig, maar we waren met de hele afdeling de esdoorn van verpleeghuis zevenaar,dus veel rolstoelen,dit was niet te doen. Wij als verzorgenden en fam. hebben een zware dag gehad ,je kunt nergens met een rolstoel normaal lopen,het zou mooi zijn als deze dierentuin ook een rolstoelvriendelijke route zou hebben.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 augustus 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Erg Leuk voor kinderen en volwassenen. Dieren zijn goed te zien. Aquarium is schitterend. Ook de kinderen hebben er van genoten. Het is niet moeilijk om hier een dag zoet te zijn. Woestijn is erg mooi, zeker de vogels die er los rondvliegen en lopen. De beschrijvingen van alles is ook duidelijk.

Beoordeling gegeven door H. de Bruyn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 juli 2007

Datum beoordeling: 3 oktober 2008

Ontzettend leuke dierentuin! Helemaal op de dag dat je verkering krijgt..

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-07-08

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

Mooie dierentuin. Leuke dolfijnenshow. Het park is niet al te groot, dus mooi overzichtelijk.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 30 september 2008

mooi dierentuin om de hele dag te vermaken!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25/08/2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

leuke dierentuin met indrukkende burgers bush en aquarium

Beoordeling gegeven door Alfred Mol.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-09-2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Zeer mooi verzorgde dierentuin. Veel overdekte thema's en daarom ook bij minder mooi weer toch nog leuk. Wat ook leuk is, is dat de eetgelegenheden ook in stijl van de thema's zijn, bv een mexicaanse cantina in de woestijn. Bereikbaarheid is goed en er is prima parkeergelegenheid.

Beoordeling gegeven door S. van den Broek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 aug 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Mooie dierentuin. Groot. Dierenverblijven zijn ruim en natuurlijk. Ook leuk als het minder mooi weer is, door de dessert, bush en ocean. De rimba is erg mooi geworden, maar moet nog 'aangroeien'. De speeltuin is ws het favoriete deel van het park voor onze dochters :) Groot, uitdagend, onderverdeeld in leeftijdscatagoriën. Minpunt: de horeca; veel gelegenheden om te zitten, maar duur en weinig keuze. Wat ze hebben is niet echt lekker.

Beoordeling gegeven door Dianne Mooij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 -09-2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Wij hebben bij Burgers Zoo een erg leuke dag gehad, veel verschillenden dieren in ruime hokken en een geweldige jungle binnen, waar je over slngerende paadjes tussen de hoge bomen en struiken zelfs beekjes en watervallen tegen komt. ook de ocean is de moeite waard, met al zijn zeedieren en vissen. Voor de kinderen is er een hele grote speeltuin en er is op diverse plaatsen iets lekkers te koop van poffertjes tot belegde broodjes. We hebben een leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door B.C Boekhout van Solinge.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16bjuli 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Met ons gezin, 4 jongens, vader en moeder een dagje naar de dierentuin. Het was geweldig!! We hebben veel gezien, kwamen tijd te kort.

Beoordeling gegeven door Hanny Wiltink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 juni

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geweldige dag, er is voor iedereen genoeg te zien en te doen. Voor alle leeftijden aantrekkelijk. Onze zoon was jarig en werd 23 jaar. Onze kleindochter van bijna 3 jaar was er ook die dag, dus met z`n allen naar Arnhem. Goed aangelegd park met veel dieren in hun eigen omgeving. Onze kleindochter heeft tot 4 weken daarna iedereen aangesproken en vertelt dat ze naar de apen ,vissen was geweest.

Beoordeling gegeven door Janneke van der Ziel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-9-2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Gezellig en keurig park. Souvenirtje was blijven liggen, we kregen keurig een nieuwe op gestuurd. Zonder kosten. Dat betekent zo iets als een WARME DOUCHE!! Keurig en geweldig.

Beoordeling gegeven door G.Kompagnie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-9-2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Gezellig en keurig park. Souvenirtje was blijven liggen, we kregen keurig een nieuwe op gestuurd. Zonder kosten. Dat betekent zo iets als een WARME DOUCHE!! Keurig en geweldig.

Beoordeling gegeven door G.Kopmpagnie.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 17 september 2008

Een schitterend dagje uit voor alle leeftijden! Als het iets dichter bij was dan namen wij zeker een jaar kaart! Fijne bediening, goed eten, schoon, kortom zoals het eigenlijk hoort te zijn!!

Beoordeling gegeven door nelleke arnoldus.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

Het nieuwe gedeelte van zoo is mooi verzorgd alleen waren er weinig dieren te zien. Het vogelgedeelte vonden we zelfs vervelend om door, langs te lopen, vele vogels zaten in veel te kleine verblijven, konden onmogelijk hun vleugels eens uitslaan en vele dieren liepen gestresst heen en weer. We hebben veel en ver gelopen maar weinig gezien. Daarintegen was het overdekte gedeelte geweldig.

Beoordeling gegeven door Fam. Olde Klieverik.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-08-2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Burgers Zoo.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-07-08

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Een schitterende dierentuin, overzichtelijk en mooie ruime verblijven voor de dieren. Zowel bij mooi als bij regenachtig weer leuk. Voor rolstoelhouders is het goed te doen.

Beoordeling gegeven door Maaike Boeters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Heerlijke dag gehad samen met mijn schoon moeder die in de rolstoel zit mooi park ook voor rolstoelers

Beoordeling gegeven door Rieky Bruns.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 juli 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Het was voor ons meer dan 14 jaar geleden dat we hier in Burgers nog eens geweest waren. Wat is er veel veranderd en alles in positieve zin. We hebben een heerlijk dagje uit gehad met het hele gezin (plus aanhang zoals dat dan heet). G-E-N-O-T-E-N hebben we, geweldig. Waarom dan geen 10 gegeven? Het enige minpuntje vonden wij dat rond 16.45 het personeel al begon met de grote schoonmaak van de toiletten. Je durfde bijna geen gebruik meer te maken van die kraakheldere w.c.-potten. (Toch lekker wel gedaan, puh...) Verder niets dan lof, fraai, opgeruimd, schoon park. Prettig, beleefd personeel. TOPPIE

Beoordeling gegeven door A.A. Leijs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-06-08

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Oceaan adembenemend Bush, ondanks rustige periode weinig dieren gezien, wel vogels, weinig gronddieren. Algemene indruk goed

Beoordeling gegeven door M. Vullings.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-07-2008

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Een dikke tien voor burgers Zoo we zijn er af gelopen zondag met Oma in de rolstoel geweest , je kan daar heerlijk met de rol stoel in de ronde . weinig opstakels en wat hebben we met z'n alle enoten SUPPER SUPPER fijne dag gehad dank je Burgers Zoo

Beoordeling gegeven door Rieky Bruns.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Ik vond het een zeer leuk uitje, leuk voor het hele gezin.Ben metmijn vriendin en ouders geweest. We hebben allen zeer genoten en het is allemaal goed uitgelegd waar je moet zijn! Een prima dagje uit voor het hele gezin maar ook leuk voor een jong stelletje

Beoordeling gegeven door Tim Machielse.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 Mei 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Leuke dierentuin vooral voor de kinderen is de ravotapia heel erg leuk en ook de tunnel dat de vissen om je heen zwemmen is erg leuk.

Beoordeling gegeven door S. Verzijl.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Supper supper leuke dag gehad samen met Oma heerlijk en wat een mooi verzorgd park

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23 juni

Datum beoordeling: 13 juli 2008

wij vonden het erg leuk,maar het contact met de apen is er niet. dat is bij dierenpark amersfoort heel anders. de bush vonden wij erg leuk, maar de savanne vonden we niks aan.

Beoordeling gegeven door burgers zoo.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06 juli 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Geweldig we hebben ons heel goed vermaakt. Het is grote mooie dierentuin. Oa de oase, bush enz. Het was een relaxte dag voor ons en de kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Denfert van den Berg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 juli 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

een geweldig park, als of je er echt bent in de bush en the desert en ocean is helemaal geweldig!! jammer dat rimba nog niet helemaal klaar was!! maar dit is onze top dierentuin!!!!

Beoordeling gegeven door irma meijer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28 juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Wel heel mooi aangelegd, maar weinig dieren te zien.

Beoordeling gegeven door Familie van der wouden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-06-2008

Datum beoordeling: 9 juli 2008

Ervaring bij deze dierentuin is helemaal geweldig voor elk wat wils (dierentuin en speeltuin) ook zeer goede sanitaire voorzieningen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 juli 2008

Datum beoordeling: 4 juli 2008

Burgers Zoo: Een geweldige dierentuin. Prachtig aangelegd. Geweldige opzet zodat de dieren in een grote oimgeving lopen. Kortom geweldig. We gaan er zeker nog een keer naar toe.

Beoordeling gegeven door Ria de Wit-van den Berg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: einde van de maand mei

Datum beoordeling: 29 juni 2008

prachtige educatief bezoek schitterende aquaria vriendelijke mensen behulpzaam, nieuwbouw prachtig geregeld met zo min mogelijk overlasten uiteraard dieren ruim verzorgd restaurant sfeervol netjes en kwalitatief goed

Beoordeling gegeven door jan pouw.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21062008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Super leuke dierentuin. De kinderen vonden het de leukste dierentuin die ze tot nu toe gezien hadden. Heel veel overdekt. De dag dat wij gingen was het niet zo mooi weer, maar daar hebben we niets van gemerkt.De speeltuin is helemaal vernieuwd, helemaal geweldig. Leuke restaurants, vriendelijk personeel. Kortom, wij hebben een leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari

Datum beoordeling: 26 juni 2008

De laatste 2 weken zijn we eigenlijk niet echt meer weg geweest. :-( Maar wil van de zomer graag met me neefje van 7 een dagje erop uit. En tja zijn voorkeur is natuurlijk de dierentuin... Dus het zou geweldig zijn om 2 vrij kaartjes te kunnen winnen voor ouwehands Dierenpark! Maar tot nu toe was burgers Zoo erg mooi.

Beoordeling gegeven door Burgers Zoo.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-05-2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Het dagje burgers zoo was echt geweldig ondanks de regen hebben wij oons de hele dag kunnen vermaken

Beoordeling gegeven door T.boelhouwer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Oktober 2007

Datum beoordeling: 24 juni 2008

De dierentuin is verdeeld over 5 gebieden: safari, ocean, bush, mangrove en desert. Het is soms wel veel lopen, maar er zijn ook heel veel dieren te zien. Het is alleen jammer dat je sommige dieren niet ziet, omdat ze slapen of binnen gehouden worden ivm winter. De tarieven zijn best wel duur: € 16,50 per volwassene en € 14,50 voor kinderen. Het loont zich wel, maar jammer vanwege de slapende dieren en de dure prijs.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juni 2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

dagje burgers zoo arnhem heerlijk Alleen de stortbui toen we net het park binnen wilden gaan was even eng daarna genoten de dieren van het afgevallen blad en het teruggekomen zonnetje en wij van een mooi aangelegd park met de nodige vernieuwing, heerlijk dagje uit voor het hele gezin

Beoordeling gegeven door fam koenders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 juni 2008

Datum beoordeling: 19 juni 2008

Heel fijn, ontspannend dagje gehad! Kinderen hebben genoten en het mooiste vonden ze toch wel de \"speeltuin\"! De dierentuin \"burgers Zoo\" toch wel de mooiste van nederland. Complimenten! Voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Burgers Zoo.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Hartstikke mooie dierentuin met veel afwisseling.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 april 2008

Datum beoordeling: 24 mei 2008

burgers zoo prachtige dierentuin bij ons in de buurt, hij word steeds mooier.

Beoordeling gegeven door burgers zoo.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: pasen

Datum beoordeling: 20 mei 2008

het was die dag er regenachtig dus veel dieren binnen en daar kon je niet bij. pasen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 mei

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Het is er weer heelrijk wandelen nu de grote verbouwing is afgerond. Het is weer de mooie ouderwetse dierentuin. Uiteraard zijn ze nog op een paar plekken bezig maar daar heb je gelukkig geen last meer van.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 mei 2008

Datum beoordeling: 16 mei 2008

geweldig park. prachtige biotopen zeker rimba is erg mooi. Maar ook de Bush,Desert, Ocean en Safari waren prachtig. geweldige dag beleeft. We gaan zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door pim.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 mei 2008

Datum beoordeling: 16 mei 2008

geweldig park. prachtige biotopen zeker rimba is erg mooi. Maar ook de Bush,Desert, Ocean en Safari waren prachtig. geweldige dag beleeft. We gaan zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door pim.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-03-2008

Datum beoordeling: 6 mei 2008

Prachtig park met veel interessante dieren en zeker vissen. Heel weinig plaats voor kinderen te spelen (ontspannen)met slecht weer. Goede keuze eten en drinken in restorants. Goede begelijkding bij parkeren. Niet erg leuk voor super active kinderen, omdat er altijd druk rond je heen is. Altijd veel bezoekers.

Beoordeling gegeven door Plooij.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-10-2007

Datum beoordeling: 5 mei 2008

het is altijd goed geregelt en de mensen zijn altijd gezelig

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 april 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

wij, de kids mijn ouders en ik, waren van de week in Burgers Zoo en dagje uit! was een geweldige dag een mooi park waar veel te zien en te beleven is. prima restaurants en routebeschrijving door het park. goed bijgehouden en de bezoekers zijn goed geinformeerd over de diverse werkzaamheden...

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 april 2008

Datum beoordeling: 22 april 2008

Mooi en overzichtelijk park! Vele leuke verschillende wereld delen worden geshowd. Nieuw is de rimba. Toen ik er was was het nog niet helemaal af, maar beloofd veel goeds.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 april 2008

Datum beoordeling: 22 april 2008

Mooi en overzichtelijk park! Vele leuke verschillende wereld delen worden geshowd. Nieuw is de rimba. Toen ik er was was het nog niet helemaal af, maar beloofd veel goeds.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 22 april 2008

heel erg leuk

Beoordeling gegeven door Burgers Zoo.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 31 maart 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

het is er erg mooi. Jammer dat je voor het safaripark door de "jungle" moest, waar het erg benauwd was en mijn bril voortdurend besloeg. De meeste dieren (zoals de giraffen) in het safaripark waren om 16.10 al weggehaald. Volgens de mensen in het restaurant was dit niet de bedoeling. Ik vond het ontzettend jammer, omdat we al laat waren wegens het zoeken naar een andere route om in het safaripark te komen. Het park is verder ontzettend mooi, het uitgebreide aquarium fantastisch. Dus het geheel was een leuke dag uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 17 april 2008

Heerlijke dag gehad. Zag er prima uit, wel behoorlijk groot.

Beoordeling gegeven door Petra de Rooi.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vorig jaar oktober

Datum beoordeling: 17 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 12 april 2008

interesant museum prettige begeleiding.

Beoordeling gegeven door willy salemink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 8 april 2008

heerlijke dag

Beoordeling gegeven door A.E. Kormelink.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29-03-2008

Datum beoordeling: 29 maart 2008

WEINIG GROTE DIEREN TE ZIEN. VEEL TE VEEL VERBOUW,MET DAARDOOR VRIJ VEEL OVERLAST. ALLES TE ROMMELIG. WE HADDEN ONS ER MEER VAN VOORGESTELD,JAMMER VAN DE KOSTEN.

Beoordeling gegeven door THEO AERTS.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: regelmatig door de jaren heen

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Leuke schone huisjes gezellig park met leuke omgeving waar veel te doen is, zeker met kinderen.

Beoordeling gegeven door Alexandra Han.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Mooie, ruim opgesette parken, met veel vertier voor alle leeftijdsgroepen. Huisjes, prima,en netjes.

Beoordeling gegeven door T.Bullens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aug .07

Datum beoordeling: 13 maart 2008

zeer leuk, we hadden het weer ook mee. Dus dat gaat dan meestal wel goed.

Beoordeling gegeven door tamara messink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Goede en leuke ervaring. Ik was sinds mijn kindertijd niet meer in een dierentuin geweest. Eigenlijk was ik vergeten hoe leuk een dierentuin kan zijn. Vooral de onderwaterwereld vond ik erg leuk. Mooi hoe je steeds 'dieper' de zee inloopt. Echt de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Arja Post.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007 juni

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Duidelijk,zonder franje. Hier hebben wij wat aan.

Beoordeling gegeven door Teun Gerritsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-02-2008

Datum beoordeling: 25 februari 2008

Voor ons een heerlijk dagje uit, in de buurt met alle diertjes die onze dochter leuk vindt. Verder is het perfect dat het meeste vanuit de kinderwagen bekeken kan worden. Een goed restaurant met goede verschoningsmogelijkheden voor de kleintjes.

Beoordeling gegeven door Monique Gerritsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-02-2008

Datum beoordeling: 25 februari 2008

Voor ons een heerlijk dagje uit, in de buurt met alle diertjes die onze dochter leuk vindt. Verder is het perfect dat het meeste vanuit de kinderwagen bekeken kan worden. Een goed restaurant met goede verschoningsmogelijkheden voor de kleintjes.

Beoordeling gegeven door Monique Gerritsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-02-2008

Datum beoordeling: 25 februari 2008

Voor ons een heerlijk dagje uit, in de buurt met alle diertjes die onze dochter leuk vindt. Verder is het perfect dat het meeste vanuit de kinderwagen bekeken kan worden. Een goed restaurant met goede verschoningsmogelijkheden voor de kleintjes.

Beoordeling gegeven door Monique Gerritsen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 oktober 2007

Datum beoordeling: 19 februari 2008

Nadat mijn opa was overleden, had mijn oma van 82 jaar nog een wens om samen op vakantie te gaan naar landal greenparks in beekbergen. hier ging zij altijd met mijn opa heen, ook bracht ze altijd een bezoek een burgers zoo in arnhem. Ik ben samen met haar hier naar toe gegaan. ze keek haar ogen uit! De verschillende thema's die het park betrof vond ze helemaal het einde! Met name de bush was ze niet weg te slaan! het park zelf is ontzettend mooi en natuurrijk. erg geschikt voor alle leeftijden!! ik heb mijn oma nog nooit zo zien genieten als op die dag in burgers zoo!

Beoordeling gegeven door mandy bol.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 2 november 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 18 oktober 2007

Zeer leuk veelzijdig park. Leuk en veilig speelmogelijkheden. Met het oog op de kleintjes en ontspannend op het terras. Bush en ocean is geweldig

Beoordeling gegeven door Angela Timmerman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 1 september 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Astrid Hennevelt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 26 augustus 2007

een mooi dierenpark en zeer schoon en onze ervaaring is dat iedereen erg klant vriendelijk is en behulpzaam is en wij ervaren dat als erg prettig.

Beoordeling gegeven door fam. rothuizen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 26 augustus 2007

prachtig park vooral oceanie

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 11 augustus 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door A. Leus Langeveenseweg 35 Geesteren (0).

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 30 juli 2007

Mooi dierentuin met veel variëteiten. De Ocean 'afdeling' sprong er voor ons echt uit, de safari viel wat tegen. De Cheeta's en Leeuwen zitten daar nog steeds achter het glas!

Beoordeling gegeven door J v.d. Meulen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 29 juli 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door van Haren.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 25 juli 2007

Dierentuin zelf is echt oud. De dieren zitten in `zielige kooien`. Niet echt meer van deze tijd. De Bush, Ocean en DEssert daarin tegen zijn wel prachtig en niet alleen voor kids erg leuk, maar ook voor volwassenen. Entree bij de pinguins stinkt enorm! Jammer dat er veel verbouwt werd, zodat de safari bijna dierloos was.

Beoordeling gegeven door Familie van Amelsfoort.