Speelparadijs Avontura Breda
Speelparadijs Avontura Breda

Bij Avontura Breda vind je een paradijs aan speeltoestellen. Overal waar je kijkt zijn luchtkussens, skelters, stapelblokken en nog veel meer. Daag je vriendjes uit voor een potje basketbal of ga hinkelen. Er zijn leuke oud-Hollandse spelletjes en tentjes om in te spelen: je weet haast niet waar je moet beginnen!

Een dagje naar Avontura is voor de hele familie een belevenis. In dit half-overdekte speelparadijs van 16.000 vierkante meter groot liggen de avonturen voor het oprapen! Er zijn natuurlijk heel veel speeltoestellen, maar hier vind je ook leuke spelletjes uit grootmoeders tijd of het kampeerplein, waar je in een tentje of caravan kunt spelen. Waar heb je dat nou eerder gezien? Bij Avontura Breda is voor elk wat wils:

  • Het Peuterplein, waar de kleintjes zich kunnen uitleven op heerlijk zachte kussens;
  • Het Sportplein, voor als je lekker wilt voetballen;
  • Het Verkeersplein, voor een leerzaam tochtje op de fiets of skelter;
  • Het Springplein, waar heel veel trampolines staan!
En er is nog veel meer... Kom het zelf maar ontdekken! Alle speelpleinen bij Avontura zijn overdekt. Je kunt hier dus ook prima spelen als het slecht weer is. Trek? Er is een horecagelegenheid, maar je kunt ook je eigen boterhammen meenemen. Handig om te weten: er is ook een Avontura in Dronten en in Enschede.

Speelparadijs Avontura Breda in Breda leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Glijband