breda speeltuinen

Breda Speeltuin (6)

Parkhoeve Breda-Noord

BREDA, NOORD-BRABANT - Op Parkhoeve Breda-Noord wonen onder andere geiten, kippen, konijnen. Kom ze knuffelen en speel een potje midgetgolf of speel in de speeltuin.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag

gratis toegang

Monkey Town Breda

BREDA, NOORD-BRABANT - Monkey Town Breda is een overdekte speelplek in Breda, het is hier één groot feest! Glij van de glijbaan of duik in de ballenbak.

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

peuters vanaf € 5,00

Speelparadijs Avontura Breda

BREDA, NOORD-BRABANT - Okke en Pi kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Avontura Breda. Hier ligt een megagrote speeltuin op je te wachten, vol spelletjes, sporten en veel luchtkussens.

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 5,40

peuters gratis

Speelbos Boeverijen

BREDA, NOORD-BRABANT - Kliederen in de kliederpoel met een waterpomp, verstoppertje spelen of naar het openluchttheater. Speelbos Boeverijen heeft voor iedereen wat!

elke dag geopend

entree gratis

Kinderspeelpaleis Joepie!

BREDA, NOORD-BRABANT - Joepie! is een groot overdekt speelpaleis voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen komen naar Joepie! om heerlijk te rennen, springen en klauteren. Duik in de ballenbak, klim op het klimrek en ontdek de spannende doolhoven.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,00

Park Valkenberg

BREDA, NOORD-BRABANT - In het uitgestrekte Park Valkenberg in Breda kun je heerlijk wandelen, picknicken, genieten van muziek en de mensen om je heen. Het park was vroeger een kasteeltuin! Strijk neer in het gras of bij de vijver en relax. Voor kinderen is er een kleine...

elke dag geopend

entree gratis