Huifkarverhuur Henk van Laar

Huifkarverhuur Henk van Laar

Hobbel over de weg in een huifkar en geniet van de Achterhoekse schoonheid. De familie Van Laar uit Rekken verhuurt huifkarren en regelt zelfs complete arrangementen.

Paarden

Er zijn huifkarren voor groepen van tien tot veertig personen. De karren worden voortgetrokken door Belgische trekpaarden of een span Gelderse paarden. Bezoekers mogen, als ze ervaring hebben, zelf de paarden mennen.

Arrangementen

Een huifkartocht duurt ongeveer drie uur, maar wie wil, kan zich de hele dag vermaken bij de familie Van Laar. In overleg is van alles mogelijk, maar bezoekers kunnen ook kiezen voor één van de arrangementen:
  • Zelf mennen - Neem zelf de teugels in handen bij deze huifkar (tot tien personen)
  • Kompastocht - Na een huifkartocht (en eventueel een picknick) moet de groep zelf weer de weg terugvinden met behulp van een kompas. Onderweg worden ook spelletjes gedaan.
  • Klootschieten - Na een huifkartocht (en eventueel een picknick) komt de groep weer terug om te klootschieten.
  • Kanovaren - Maak een mooie huifkartocht naar 'Ellewick'. Stap daar in een kano om weer terug te varen.
  • Sfeer van weleer - Een prachtige huifkartocht door het Achterhoekse landschap met de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het museum 'De sfeer van weleer' en de Rekkense 'Piepermolen'.

Erfspellen

Speel op het erf van de familie Van Laar allerlei Erfspellen, zoals jeu-de-boules, klootschieten, boerengolf, een kompastocht, darts of hoefijzer gooien. Het is ook mogelijk (aanrader voor slecht weer) om 'schöppe' te huren.

Alle activiteiten van Huifkarverhuur Henk van Laar zijn op afspraak.
Huifkarverhuur

Huifkarverhuur Henk van Laar in Rekken leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Huifkarverhuur Henk van Laar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.