Uitstapjes vlakbij Huifkarverhuur Henk van Laar

Gerrie's Glasmuseum

rekken, Gelderland (2.35km)  -  Laat je verwonderen door de veelzijdige wereld van glas! Bekijk de voorstellingen die allerlei soorten en kleuren glas bevatten en drink gezellig een kop koffie of thee als afsluiting.

Natuurbad Rekken

rekken, Gelderland (3.89km)  -  Het zwembadwater in Natuurbad Rekken wordt niet bewerkt met chemische middelen. Hier geniet je van een zwembad in zijn meest natuurlijke vorm. Het bad wordt gevuld met bronwater en gezuiverd door middel van een zandfilter op de bodem.

Museum De Scheper

eibergen, Gelderland (4.53km)  -  Museum De Scheper laat de hele geschiedenis van Eibergen zien: van de eerste tekenen van menselijk leven tot gebruiksvoorwerpen uit eind vorige eeuw.

Openluchttheater Eibergen

eibergen, Gelderland (4.55km)  -  Bezoek Openluchttheater Eibergen en ontdek de variatie aan activiteiten! Van kindervoorstellingen en het Achterhoeks Straatfestival tot theater- en popconcerten van onder andere Ilse DeLange, Bløf, Typhoon en nog meer!

Vaar mee op de Buurserpot

haaksbergen, Overijssel (4.58km)  -  Vaar mee op de Buurserpot: een replica van het unieke achttiende-eeuwse platbodemschip dat vracht vervoerde over de Buurserbeek. De schipper vertelt je alles over de boeiende geschiedenis.

Oostendorper Watermolen

haaksbergen, Overijssel (5.05km)  -  De Oostendorper Watermolen, gelegen aan de Buurserbeek in Haaksbergen, is een dubbele waterradmolen. Op woensdag- en zaterdagmiddag openen de deuren en kan iedereen die dat wil, deelnemen aan een rondleiding.

Hof van Eckberge

eibergen, Gelderland (5.91km)  -  Bij Hof van Eckberge kun je klimmen, klauteren, lasergamen, bowlen of wandelen door de dierentuin van waar je nandoes, prairiehondjes en wasberen tegenkomt. In Hof van Eckberge verveel je je nooit, ook niet als het regent. Het belevingspark heeft...

Zwembad De Wilder

haaksbergen, Overijssel (6.49km)  -  Sjees van de lange glijbaan, zwem in een golfslagbad en kom bij in het bubbelbad. De Wilder is een subtropisch zwemparadijs met veel leuke faciliteiten.

Weekmarkt Haaksbergen

haaksbergen, Overijssel (7.57km)  -  Iedere woensdagochtend stroomt de Haaksbergse Markt vol met marktkooplieden die hun waar uitstallen tijdens de Weekmarkt. Haal er een blokje kaas of hap een harinkje in één van de gezellige kraampjes. Super gezellig!

Synagoge van Haaksbergen

haaksbergen, Overijssel (7.64km)  -  Aan het begin van de negentiende eeuw ontstond een kleine joodse gemeente in Haaksbergen. Zij kwamen voor hun wekelijkse dienst samen in de Synagoge (Sjoel). Deze is soms open voor bezichtiging

Ommetje 'Het Möll'npad'

haaksbergen, Overijssel (7.71km)  -  In Haaksbergen vind je het 11 kilometer lange Möll'npad. Tijdens deze prachtige Twentse wandelroute maak je kennis het eeuwenoude kerkenpad dat loopt van de Oostendorper Watermolen naar de Pancratiuskerk.

Museum Buurtspoorweg

haaksbergen, Overijssel (7.84km)  -  Het begint al anders: geen piepend OV-paaltje, maar een vriendelijke kaartjesverkoper! Doe eens een stap terug in de tijd en tjoek met de stoomlocomotief door het Twentse landschap.

Stadsboerderij Grolle

groenlo, Gelderland (8.22km)  -  Neem een kijkje in het boerenleven anno 1650. De prachtige authentieke Stadsboerderij Grolle is in een vrijwel ongeschonden staat. Je vindt er een bedstee, weefgetouw, oude werktuigen en veel meer. Er zijn regelmatig exposities en rondleidingen.

Escaperoom Groenlo

groenlo, Gelderland (8.26km)  -  Ga terug naar het jaar 1627 in Escaperoom Groenlo. Bij de troepen van Prins Frederik Hendrik komt het bericht binnen dat de Spanjaarden hem willen vermoorden. Ben jij op tijd om dit te voorkomen?

Buurserzand Haaksbergen

haaksbergen, Overijssel (10.67km)  -  In dit unieke natuurgebied in Twente zijn wandel- en fietsroutes uitgezet. Je passeert heidevelden met honderd jaar oude jeneverbessen, stukjes bos, graslanden en kleine akkers. Bij de plasjes en vennetjes in het gebied vind je de klokjesgentiaan.

Pannenkoekenrestaurant Hooge Esch Buurse

buurse, Overijssel (10.82km)  -  Pannenkoeken of toch liever saté of spareribs? Het kan allemaal bij restaurant Hooge Esch Buurse, gehuisvest in een sfeervolle boerderij! Bij het restaurant is een ambachtelijke bierbrouwerij. Combineer een etentje met een rondleiding door de...

Kaasboerderij Weenink

lievelde, Gelderland (11.28km)  -  Op kaasboerderij Weenink wordt rauwe melk verwerkt in overheerlijke boerenkaas. De kazen liggen te rijpen in de kaaskelder waar je onder begeleiding een kijkje mag nemen. Proeven kan natuurlijk ook. In de Landwinkel zijn diverse streekproducten te...

Logeerboerderij Erve Paske

lievelde, Gelderland (11.79km)  -  Kom met de hele familie overnachten op het platteland! Op logeerboerderij Erve Paske maak je het boerenleven van dichtbij mee en er is speciale aandacht voor de mindervalide mens.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Huifkarverhuur Henk van Laar