twente

Twente Speeltuin (38)

Speeltuin 't Mekkelholt

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - In speeltuin 't Mekkelholt in Enschede kunnen kinderen de hele dag genieten van alle speeltoestellen. Ook organiseert de speeltuin leuke activiteiten, zoals sjoelen en darten.

's zondags gesloten

gratis toegang

Restaurant Florilympha

DE LUTTE, OVERIJSSEL - Ontdek de ongerepte natuur van het Lutterzand tijdens een uitstapje naar Restaurant Florilympha. Midgetgolfen of een huifkartocht maken kan hier ook.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 27,50

Camping De Zwaaikom

HENGELO, OVERIJSSEL - Ga kamperen bij Camping De Zwaaikom aan het Twentekanaal. Zwemmen, volleyballen, vissen of gewoon genieten van het water. Het kan hier allemaal! Het is zelfs mogelijk je eigen boot aan te meren in de jachthaven.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 10,09

Speelpark Hoge Boekel

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - Kom spelen in speelpark het Hoge Boekel! Een gezellig park voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Spring op de trampolines, vaar rond met een bootje of ga mee met een spannende jeepsafari!

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 3,50

kinderen vanaf € 6,50

peuters gratis

Camping De Poppe

MARKELO, OVERIJSSEL - Tussen de gezellige Overijsselse dorpjes Markelo en Holten ligt de gezinscamping de Poppe. Voor de kleintjes is er een zwembad en een recreatievijver aanwezig

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

entree vanaf € 11,50

Gezinscamping De Molenhof

REUTUM, OVERIJSSEL - Camping De Molenhof is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen, want er is veel ruimte voor kinderen om te spelen. Waterplaza, speeltuinen en animatie: dat wordt een topvakantie!

elke dag geopend

entree vanaf € 9,75

peuters gratis

Pannenkoekenrestaurant Hooge Esch Buurse

BUURSE, OVERIJSSEL - Pannenkoeken of toch liever saté of spareribs? Het kan allemaal bij restaurant Hooge Esch Buurse, gehuisvest in een sfeervolle boerderij! Bij het restaurant is een ambachtelijke bierbrouwerij. Combineer een etentje met een rondleiding door de...

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

entree vanaf € 7,50

Vakantiepark De Witte Berg

OOTMARSUM, OVERIJSSEL - Vakantiepark De Witte Berg ligt in het Overijsselse Ootmarsum in het prachtige Twentse landschap. Een streek met een oude geschiedenis en een eigen cultuur.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 4,00