Museum Speelklok: UITagenda & activiteiten.

UITagenda Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland

Bekijk de activiteiten van Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Speel de Museum Speelklok Geluiden Quiz! Utrecht »

20-04-20 - 30-06-20 Museum Speelklok staat vol zelfspelende instrumenten, en allemaal maken ze muziek! Maar welk geluid hoort ook alweer bij dat ene collectiestuk van het museum? Speel de Geluiden Quiz en kom erachter!

Muzikale vlogs van Museum Speelklok Utrecht »

20-04-20 - 30-06-20 Museum Speelklok plaatst de komende weken iedere zondag een muzikale vlog online! Samen met rondleider Roelof kijk je mee naar de collectie, terwijl hij verschillende leuke vragen beantwoord.

Een Koninklijke Kamer in Museum Speelklok Utrecht »

13-12-19 - 31-12-21 In de Koninklijke Kamer gaat een wereld vol met goud en glamour voor je open. De speelklokken en speeldozen die hier te zien zijn, werden door de allermachtigsten gebruikt om hun status te benadrukken. In de schijnwerpers staat de Clay klok.

Museum Speelklok is weer open! Utrecht »

01-06-20 - 30-06-20 Het was een tijd stil in Museum Speelklok, maar vanaf 1 juni klinkt er weer volop muziek en zijn de deuren van het vrolijkste museum van Nederland weer open voor jong en oud. Ga muzikaal de zomer tegemoet met een bezoek aan Museum Speelklok!