Wadden

Sportieve ontspanning bij SEC Survivals!

Uitstapjes Wadden (49)

Ontdek alle hotspots van het charmante Texel

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - Een dagje naar Texel betekent een korte vakantie, met welk gezelschap je ook gaat. Heerlijk uitwaaien zonder zorgen doe je met Dagje Texel. Kies voor een compleet verzorgd en onvergetelijk bezoek aan het waddeneiland.

geopend op afspraak of bel +31 (0)222 312 481 voor meer informatie

Landgoed De Bonte Belevenis

DEN HOORN, NOORD-HOLLAND - Aan de duinen van het dorpje Den Hoorn ligt Landgoed De Bonte Belevenis. Leer alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken en doe het zelf!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

Strandpaviljoen ZandZeeBar

FORMERUM, FRIESLAND - Het leukste strandpaviljoen van Terschelling: ZandZeeBar aan het strand van Formerum. Hier schuif je aan voor ontbijt, lunch en borrel. Of plof neer op een van de loungeplekken. Even helemaal internetloos uitwaaien: ZandZeeBar is namelijk mobielvrij.

gesloten, open van  13 april t/m 2 september, van 11:00 uur tot 18:00 uur

Visrestaurant 't Pakhuus

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - Restaurant 't Pakhuus is wereldberoemd op Texel. Alleen al om het schitterende uitzicht over de haven van Oudeschild maar zeker ook om de verrukkelijke menukaart. Geniet van typisch Texelse gerechten van het Wad, de zee en het land.

elke dag geopend

Compleet dagje Texel voor gezin en familie

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - Een dagje naar Texel is een dagje vakantie. Geniet zonder zorgen van een ritje over Texel, ga bij EcoMare langs en verken het Texelse landschap. Texeltours haalt je op en brengt je weer thuis! Of maak een rondrit tijdens je vakantie.

geopend op afspraak of bel +31(0)222-315555 voor meer informatie

Modelspoor Ameland

NES, FRIESLAND - Stap in een minitiatuurwereld in Modelspoor Ameland. Treinen, auto's en huisjes in landschappen brengen een ode aan de modelbaan.

open op maandag, woensdag en zaterdag