wadden

Wadden Familiedag (48)

Natuurcentrum Ameland

NES, FRIESLAND - Verken Ameland met het Natuurcentrum Ameland. Hier leer je meer over het ontstaan van het waddengebied. Vanuit het centrum kun je wadlopen onder leiding van een gids. Geniet en snuif de zilte zeelucht op.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

entree onbekend

Vesta Familiehuis

TERSCHELLING FORMERUM, FRIESLAND - Een hot tub, gezellige houten stamtafels en twee bedstedes: dat is het Vesta Familiehuis. Knus, gezellig en midden op het eiland Terschelling!

elke dag geopend

entree vanaf € 17,70

Thijs Vliegerparadijs

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Thijs' Vliegerparadijs heeft leuke dagprogramma's voor bedrijven en families en leert je alles over vliegeren in een leuke workshop. Letterlijk uitwaaien op het strand in Schiermonnikoog!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 30,00

Zandbank - Actief op Texel

DE KOOG, NOORD-HOLLAND - Heerlijk sportief bezig zijn op Texel. Blokarten, mountainbiken, bootcampen. Het kan allemaal op de stranden van het Waddeneiland!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-30614102 voor meer informatie

entree vanaf € 25,00

AtelierSchier - workshops in een stadsbus

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Schiermonnikoog is maar klein, maar herbergt een grootse natuurlijke schoonheid. Atelier Schier brengt de natuur dichterbij door inspirerende workshops. Maak bijvoorbeeld een kunstwerk met strandvondsten!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag en vrijdag

entree vanaf € 14,00

Visrestaurant 't Pakhuus

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - Restaurant 't Pakhuus is wereldberoemd op Texel. Alleen al om het schitterende uitzicht over de haven van Oudeschild maar zeker ook om de verrukkelijke menukaart. Geniet van typisch Texelse gerechten van het Wad, de zee en het land.

elke dag geopend

entree vanaf € 36,50

Modelspoor Ameland

NES, FRIESLAND - Stap in een minitiatuurwereld in Modelspoor Ameland. Treinen, auto's en huisjes in landschappen brengen een ode aan de modelbaan.

open op maandag, woensdag en zaterdag

entree vanaf € 5,00

Landgoed De Bonte Belevenis

DEN HOORN, NOORD-HOLLAND - Aan de duinen van het dorpje Den Hoorn ligt Landgoed De Bonte Belevenis. Leer alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken en doe het zelf!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

entree vanaf € 6,00

peuters gratis

De Texelstroom

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - De Texelstroom is een varend monument. Het schip is volledig gerestaureerd en in zijn oorspronkelijke staat hersteld. Kom aan boord en geniet van het water!

geopend, open op donderdag - soms geopend op zaterdag

volwassenen vanaf € 22,50

kinderen vanaf € 18,00

Fietsverhuur Veerhaven Texel

DEN HOORN, NOORD-HOLLAND - Zo van de boot op de fiets bij Rijwielverhuur Veerhaven Texel. Er zijn fietsen te huur in alle soorten en maten. Trap de benen rond en verken het eiland!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree vanaf € 10,00