wadden

Wadden Kinderfeestje (11)

Harthoorn Huifkartochten

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Geniet met een huifkar van het prachtige Schiermonnikoog. De koetsier is tevens gids en vertelt alles over de natuur en geschiedenis van het eiland.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 32,50

kinderen vanaf € 24,50

Tuincentrum en Vogelbush Eureka

OOSTEREND, NOORD-HOLLAND - Luidruchtige tropische vogels, adembenemende vlinders én wonderschone tropische planten. Tuincentrum en Vogelbush Eureka op Texel biedt deze geweldige combinatie van flora en fauna.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen vanaf € 6,00

peuters gratis

Zwembad De Golfslag

BUREN, FRIESLAND - Zoef van de glijbaan van veertig meter lang en geniet van het water in zwembad De Golfslag op het prachtige eiland Ameland.

elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters vanaf € 3,00

Surfschool Texel Paal 17

DE KOOG, NOORD-HOLLAND - Kom surfen op de stranden van Texel. Surfschool Texel is een surfschool en verhuurt daarnaast ook losse surfboards, kiteboards en organiseert surfcamps.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 35,00

kinderen vanaf € 25,00

Vakantieboerderij De Kooiplaats

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Vakantieboerderij De Kooiplaats is de meest noordelijke camping van Nederland. Geniet van kamperen bij een melkboer en dit prachtige eiland!

geopend op afspraak of bel +31 (0)519 53 13 72 voor meer informatie

entree vanaf € 27,00

Zeehonden kijken bij Ecomare

DE KOOG, NOORD-HOLLAND - Stap de wereld van de Waddenzee binnen. Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondencrèche, een vogelopvang en een duinpark tegelijkertijd! Kom naar dit educatieve centrum en ontmoet alle bewoners van de Wadden op Texel.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 13,00

kinderen vanaf € 9,00

peuters gratis

Landgoed De Bonte Belevenis

DEN HOORN, NOORD-HOLLAND - Aan de duinen van het dorpje Den Hoorn ligt Landgoed De Bonte Belevenis. Leer alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken en doe het zelf!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

entree vanaf € 6,00

peuters gratis

AtelierSchier - workshops in een stadsbus

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Schiermonnikoog is maar klein, maar herbergt een grootse natuurlijke schoonheid. Atelier Schier brengt de natuur dichterbij door inspirerende workshops. Maak bijvoorbeeld een kunstwerk met strandvondsten!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag en vrijdag

entree vanaf € 14,00

Atelier Schier

SCHIERMONNIKOOG, FRIESLAND - Lekker schilderen op het strand en iets moois creëren: dat doe je bij Atelier Schier, een omgebouwde bus op het strand op Schiermonnikoog.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 14,00

kinderen vanaf € 8,00