zeeland

Zeeland Kinderfeestje (61)

Op avontuur in de jungle van Berkenhof Tropical Zoo

KWADENDAMME, ZEELAND - In Berkenhof Tropical Zoo komen de dieren wel héél dichtbij. Durf jij een slang of vogelspin vast te houden in de Natuurklas? Of speel je liever in het Buitenspeelbos? Ontmoet dino's, apen, vlinders en andere dieren in Berkenhof Tropical Zoo!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 11,00

kinderen vanaf € 10,00

peuters gratis

Duik in de tropen bij Omnium Goes

GOES, ZEELAND - Een dag in Omnium Goes is met recht een tropische ervaring. Bij dit subtropisch zwemparadijs hoort een echt tropisch bos, waar achter elke boom en een plant een verhaal schuilt. Ontdek het, en duik dan in de lazy river!

elke dag geopend

entree vanaf € 6,95

peuters vanaf € 1,50

Buitenactiviteiten bij Outdoor Elements

THOLEN, ZEELAND - Paintball, survival, quadrijden en watersport; Outdoor Elements regelt leuke groepsactiviteiten. Het terrein van Waterrijk Oesterdam leent zich prima voor spannende spellen. Op het recreatieterrein staan ook prachtige vakantiebungalows.

elke dag geopend

entree vanaf € 39,50

Terra Maris

OOSTKAPELLE, ZEELAND - Het museum Terra Maris beschikt over levendige tentoonstellingen over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Geen saaie museumstukken, maar alle (jonge) bezoekers kunnen hier zelf op ontdekkingstocht.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Zwembad Vrijburgbad

VLISSINGEN, ZEELAND - Ontspan in het bubbelbad of drijf rond in de wildwaterkreek. Het Vrijburghbad is leuk voor jong en oud!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,90

kinderen vanaf € 5,30

peuters vanaf € 3,30

Speelpaleis Bambini

VLISSINGEN, ZEELAND - Heerlijk een dag klimmen en klauteren in Speelpaleis Bambini, de grootste indoor speeltuin van Zeeland.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 10,00

peuters vanaf € 5,00

Kuur- & Beautycentrum De Parel

DOMBURG, ZEELAND - Geniet van een heilzaam dagje in Domburg. De weldaad van het gezonde klimaat in combinatie met de ontspanning in het kuur- en beautycentrum De Parel maken de stad tot een waar kuur- en toevluchtsoord.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 21,50

kinderen vanaf € 15,00

Verdronken Land van Saeftinghe

NIEUW-NAMEN, ZEELAND - Het Verdronken Land van Saeftinghe is één van de bekendste schorgebieden van Nederland. Het gebied laat zien hoe het Zeeuwse oerlandschap eruit zag.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 2,00

kinderen vanaf € 1,00

peuters gratis