Uitstapjes vlakbij Oudheidkamer en...

Vakantiepark Aquadelta

bruinisse, Zeeland (1.08km)  -  Ontdek de Zeeuwse wateren tijdens een verblijf op Vakantiepark Aquadelta in Bruinisse. Het aanbod varieert van familiewoning tot bungalow.

elke dag geopend 

Brasserie Sailor's Inn

bruinisse, Zeeland (1.33km)  -  Geniet bij Brasserie Sailor's Inn van een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer en van Zeeuwse heerlijkheden zoals Hollandse garnalen!

geopend, open op zondag, maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag 

Theetuin De Bongerd

herkingen, Zuid-Holland (5.52km)  -  Het mooiste terras van Zuid-Holland is te vinden in theetuin De Bongerd. Hier kunnen bezoekers heerlijk thee drinken tussen de bloemen in Herkingen.

lang weekend (vr za zo) 

Kaarsenmakerij Ambachtelijk Kaarslicht

sint annaland, Zeeland (6.9km)  -  Kom ambachtelijke kaarsen maken bij Kaarsenmakerij Ambachtelijk Kaarslicht in het Zeeuwse Sint Annaland!

geopend op afspraak of bel +31 (0)166 76 50 07 

Faunapark Flakkee

nieuwe-tonge, Zuid-Holland (6.91km)  -  Maak kennis met allerlei verschillende soorten dieren in Faunapark Flakkee, zoals uilen, herten en kangoeroes.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Streekmuseum De Meestoof

sint annaland, Zeeland (6.98km)  -  Streekmuseum De Meestoof herbergt cultureel erfgoed. In de gebouwen zijn verschillende wisselende exposities te zien.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Uitkijktoren Slikken van de Heen

sint philipsland, Zeeland (8.47km)  -  Beklim Uitkijktoren Slikken van de Heen in Sint Philipsland in Zeeland en ontdek het prachtige natuurgebied. Spot konikpaarden en nog veel meer andere dieren.

elke dag geopend 

SkyShark Experience

SkyShark Experience

€ 10,- korting per ticket Adrenalinekick gegarandeerd! Ga zitten in de buik van de haai en schiet door het water als een kanonskogel. Tijd voor bizarre capriolen! Draai, spring en duik door het water in de SkyShark.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oudheidkamer en Visserijmuseum Brusea