Activiteiten vlakbij Boswachterslab...

Kabouterpad Drents-Friese Wold

appelscha, Friesland (0.01km)  -  Er wonen kabouters in het Drents-Friese Wold! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

elke dag geopend 

Blotevoetenpad Drents-Friese Wold

appelscha, Friesland (0.01km)  -  Voel de natuur tot in je tenen op het Blotevoetenpad bij het Drents-Friese Wold. Wandel 2 kilometer over de bosgrond en waad door de blubber!

elke dag geopend 

Buitencentrum en Speelbos Drents-Friese Wold

appelscha, Friesland (0.01km)  -  Ontdek het natuurgebied Drents-Friese Wold in het buitencentrum. Leuke wandelmogelijkheden, speelmogelijkheden voor kinderen en nog veel meer!

elke dag geopend 

Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe

appelscha, Friesland (1.71km)  -  Duinen Zathe in Appelscha is een attractiepark voor een gezellig dagje uit. Er zijn vele attracties en er is een overdekt theater. Leuk: kinderen kunnen hier in een trapauto op het verkeerscircuit hun rijbewijs halen.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Klimbos Appelscha: klimmen, tokkelen en abseilen

appelscha, Friesland (2.05km)  -  Klimmen, tokkelen en abseilen. Voor iedereen wacht een uitdaging bij Klimbos Appelscha, van de De Jongens van Outdoor. Een klimpark voor mensen met lef!

elke dag geopend 

langeafstandswandelroute het Stellingenpad

appelscha, Friesland (2.07km)  -  Wandel over het Stellingenpad van Zuidoost Friesland via de westrand van Drenthe naar de kop van Overijssel en ontdek een uniek stukje Nederland: de Stellingwerven.

elke dag geopend 

Bosbergtoren

appelscha, Friesland (2.07km)  -  Op het hoogste punt van Friesland, een enorme stuifduin, staat de 33 meter hoge Bosbergtoren. Vanaf deze bijzondere uitkijktoren heb je een prachtig uitzicht over het Drents-Friese Wold.

elke dag geopend 

Gotcha Outdoor Lasergames Appelscha

appelscha, Friesland (2.69km)  -  Ga de strijd aan met collega's, vrienden of familie tijdens een potje lasergamen bij Gotcha Outdoor Lasergames. Midden in de bossen van Appelscha!

geopend op afspraak of bel +31 (0)900 123 4682 

RCN De Roggeberg

appelscha, Friesland (2.69km)  -  RCN de Roggeberg is een mooie vakantieplek op de grens van Friesland en Drenthe. Overnacht in een tent, een bungalow of in een boshut!

elke dag geopend 

Boshuis Nij Hildenberg

appelscha, Friesland (2.73km)  -  Een droomplekje in het Friese Appelscha: Boshuis Nij Hildenberg. Het gezellige Scandinavische interieur, de natuur en de zachte bedden tellen samen op tot een vakantie om nooit te vergeten.

elke dag geopend 

Outdoorresort de Friese Ardennen

elsloo, Friesland (3km)  -  Met z'n allen logeren? Geen probleem voor de Friese Ardennen. Deze groepsaccommodatie heeft genoeg ruimte voor grote familie- en vriendengroepen.

elke dag geopend 

Touren door de bossen van Friesland en Drenthe

oosterwolde, Friesland (3.16km)  -  Maak een avontuurlijke rit door de omgeving van Oosterwolde op een quad of buggy. Met Quads for All is geen waterplas te groot en geen weg te modderig. Ga de uitdaging aan!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Camping Alkenhaer

appelscha, Friesland (3.52km)  -  Tussen het Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen bevindt zich de rustige camping Alkenhaer. In deze omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. De familiecamping heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie.

geopend, elke dag geopend 

Boscamping Appelscha

appelscha, Friesland (4.2km)  -  Boscamping Appelscha is een recreatiecentrum met drie groepsaccommodaties en een camping met jaar-, seizoens-, en passantenplaatsen. Geniet hier van de natuur in Nationaal Park Het Drents Friese Wold.

elke dag geopend 

Uitkijktoren De Zeven

ravenswoud, Friesland (4.35km)  -  Beklim uitkijktoren De Zeven en ontdek de mooiste vergezichten van het weidse hoogveengebied Fochteloërveen in Ravenswoud. Achterhaal ook de bijzondere kraamkamer van kraamvogels.

elke dag geopend 

Molecaten Park Het Landschap

wateren, Drenthe (4.54km)  -  In de prachtige Drentse natuur bevindt zich Molecaten Park Het Landschap, het vroegere recreatiecentrum d'Olde Lantschap. De kindercamping organiseert activiteiten afgestemd op het hele gezin.

geopend, elke dag geopend 

Landal Hunerwold State

wateren, Drenthe (4.54km)  -  Vakantiepark Hunerwold State is een prima uitgangsplaats voor het verkennen van de rustige Drentse omgeving. Geniet in de luxe en modern ingerichte bungalows. Naast het park ligt een recreatieplas met zandstrandje.

elke dag geopend 

Aero-Balloons

oosterwolde, Friesland (4.8km)  -  Aero-Balloons organiseert ballonvaarten in het noorden van het land. Ontdek de schoonheid van het Nederlandse landschap van bovenaf!

elke dag geopend 

Camping De Blauwe Lantaarn

wateren, Drenthe (5.11km)  -  Vlak bij Het Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt Camping De Blauwe Lantaarn, een gezellige en kindvriendelijke camping. Naast het kamperen met een eigen tent of caravan is het ook mogelijk te verblijven in een chalet of huisje.

geopend, elke dag geopend 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Boswachterslab Drents-Friese Wold