Familiedag België

 familiedag België en omgeving

-in the spotlights-

Japanse Tuin Hasselt

hasselt, Belgie  -  Een stukje Japan in het Belgische Limburg. Wandel tussen de kersenbloesem, blauwe regen en bamboe in de grootste Japanse tuin van Europa. De zeventiende eeuwse Japanse theetuin is de ideale locatie voor een High Tea.

-in the spotlights-

Dierenpark van Bouillon

bouillon, Belgie  -  Ontmoet in het Dierenpark van Bouillon honderden dieren, waaronder witte leeuwen en watusi. Er wonen unieke dieren die je nergens anders in de regio aantreft.

Het Prehistomuseum

liège, Belgie  -  In het prehistoriemuseum dwaal je door het verleden, op zoek naar sporen van onze voorouders. Speur mee, verken het groene labyrint en ontmoet oude dierenrassen.

Modemuseum Hasselt

hasselt, Limburg-Belgie  -  Gek op mode, cultuur en geschiedenis? Op naar Modemuseum Hasselt! De indrukwekkende tentoonstellingen en activiteiten vertellen je meer over de mode in de westerse wereld.

Provinciaal Domein De Averegten

heist-op-den-berg, Antwerpen  -  Provinciaal Domein De Averegten bewijst dat de natuur leuk is! Geniet van het groen tijdens een wandeling in het bos, een picknick tussen de weilanden of kom lekker spelen in de natuurspeeltuin.

Ardenne Aventures

la-roche-en-ardenne, Belgie  -  Voor avontuur in de natuur is de Ardennen de juiste plek. Ardenne-Aventures zorgt voor de spannende invulling van een daguitstap.