den haag bedrijfsuitje

den Haag Bedrijfsuitje (53)

Ultiem relaxen: energieboost bij Urban Oasis

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - De zuurstofbar geeft een nieuwe boost, net als een watermassage met kleding aan. Bij Urban Oasis, een unieke plek in hartje Den Haag, vind je nieuwe energie voor lichaam en geest. Tip: maak hier je eigen parfum!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 4,95

Bowling Ockenburgh Active

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Onderbreek de vergadering en ga lekker bowlen op één van de twaalf kunststofbanen. Of vier je kinderfeestje bij Ockenburgh Active in! Discobowlen is hier ook mogelijk.

's maandags gesloten

entree vanaf € 150,00

Beachclub Barbarossa

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Voetjes in het zand, wind in je haren en met uitzicht op zee. Op deze manier lunchen of dineren kan bij Beachclub Barbarsossa aan de boulevard van Scheveningen.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,50

Strandpaviljoen De Staat

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Strandpaviljoen De Staat is volgens eigen zeggen een vrijzinnige strandenclave op het Zuiderstrand in Den Haag. Hier is de natuur ongepolijst en het eten heerlijk en biologisch.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 13,50

Paard van Troje

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zin in een swingende avond uit? Ontdek de Haagse muziekcultuur in Paard van Troje! De uitgaansgelegenheid biedt een gevarieerd programma van pop tot wereldmuziek en van stand-up comedy tot wetenschappelijke programma's.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Klimmuur Den Haag De Uithof

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Klimmen of abseilen: bij de Klimmuur Den Haag De Uithof kan het allebei. Durf jij de tocht naar boven aan?

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 12,90

kinderen vanaf € 9,00

peuters vanaf € 6,50

Bowling Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Combineer een dag aan zee met een uurtje bowlen in de Palace Promenade, het leukste shoppingcenter van Scheveningen.

elke dag geopend

entree vanaf € 28,00

Nationaal Archief

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 125 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto’s over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen gratis