Gevonden in de buurt van Zeeland:

Recreatiepark en Camping de Heidebloem

schaijk, Noord-Brabant (2.9km)  -  Lekker op vakantie met een groep of het gezin? Het kan bij De Heidebloem in Schaik. Huur hier een groepsaccommodatie, campingplek of chalet in de prachtige Noord-Brabantse natuur!

elke dag geopend 

Kartbaan Uden

uden, Noord-Brabant (3.43km)  -  Kom sumoworstelen of lasergamen. Kartbaan Uden heeft zowel binnen als buiten gave attracties.

elke dag geopend 

Ski & Snowboardclub De Schans

uden, Noord-Brabant (3.62km)  -  Ski & Snowboardclub De Schans heeft een aantal hellingen waar bezoekers vast kunnen oefenen voor de wintersport. Leden mogen gratis de hellingen op.

elke dag geopend 

Indoorski Uden

volkel, Noord-Brabant (5.14km)  -  Skiën op je t-shirtje, dat kan bij Indoorski Uden. Oefen in de verwarmde hal met skiën op de rollerbaan. Zo ga je gerust de wintersportvakantie tegemoet.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Muggels Wine & Dine

uden, Noord-Brabant (5.83km)  -  Geniet van verrassende gerechten in een oude, karakteristieke boerderij bij Muggels Wine & Dine in Uden.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Escaperoom Kamer 237

volkel, Noord-Brabant (5.92km)  -  Ontsnap uit een bizar hotel waarin je wel kunnen inchecken, maar niet kunt vertrekken. Kamer 237 is een escaperoom voor drie tot zeven personen. Zoek je iets voor twee? Speel dan De Conciërge en ontsnap aan de eigenaar van het hotel.

's maandags gesloten 

Flyboarden in Gelderland bij Flyboard Fantasy

kerkdriel, Gelderland (6.14km)  -  Beleef een avontuurlijk dagje uit op een flyboard! Trotseer het water tijdens een workshop in een van de drie locaties in Gelderland.

geopend op afspraak of bel +31(0)6 – 42663418 

Heerlijk spelen, avonturengolfen en lasergamen bij Hullie

uden, Noord-Brabant (6.94km)  -  Bij Hullie rennen, klimmen en springen kinderen in de binnenspeeltuin of racen ze buiten over de skelterbaan. Stap ook in de Hullie-trein of ga aan de slag in de knutselhoek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (7.7km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Circuit Park Berghem

berghem, Noord-Brabant (8.15km)  -  Karten is topsport! Dat is te ervaren op Circuit Park Berghem op een circuit van 1300 meter.

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Bavaria Brouwerijtour

Bavaria Brouwerijtour

Bestel gemakkelijk je tickets Weet jij hoe verse hop ruikt en ken je de smaken van gebrande mout? Na de Bavaria Brouwerijtour wel. Tijdens de rondleiding leer je hoe bier wordt gebrouwen en mag je natuurlijk ook zelf proeven. Proost!

Prijsvraag: Win twee tickets voor Fort Vertier

Win twee tickets voor Fort Vertier

prijsvraag Ga op avontuur in 3D labyrint Fort Vertier! In dit Romeinse speelpark in Harderwijk staan kinderen voor een spannende uitdaging: bereik de vier torens door de juiste route te vinden. Klim in netten, kruip door tunnels en balanceer over loopbruggen. Er zijn routes op twee niveaus, waardoor Fort...

UITagenda Zeeland bedrijfsuitje