Zomervakantie Dagje Uit in het Groene Hart

UITgelicht

zomervakantie in Groene Hart (319)

Archeon: ontmoet Romeinen, Vikingen en prehistorische boeren!

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Indrukwekkende poorten, bruggen, tempels: historische gebouwen in het Archeon nemen bezoekers mee terug in de Nederlandse geschiedenis. Zwerf door de prehistorie, ontmoet de Romeinen en leer zwaardvechten en boogschieten, of kalligraferen!

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen

haarzuilens, Utrecht  -  Het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar, wekt ieders fantasie tot leven. Kleine ridders en jonkvrouwen dromen van hun eigen sprookje en jong en oud staat versteld van het rijke interieur.

elke dag geopend 

Actieve uitjes bij Boerderij de Boerinn

kamerik, Utrecht  -  Met een grote glimlach verlaat iedere bezoeker van Boerderij de Boerinn het boerenerf. Kom ook naar het platteland voor een actief of juist een ontspannen uitje. Van melkkrukken schilderen tot boogschieten of het boerenbontespel!

elke dag geopend 

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

elke dag geopend 

Subtropisch zwembad 't Kikkerfort Breukelen

breukelen, Utrecht  -  Kom ontspannen in het Kneippbad van zwembad 't Kikkerfort! Liever actief? Ga dan de wildwaterstroom af en beland in de draaikolk.

elke dag geopend 

Dino Experience Park en Jurassic Adventure Golf

gouda, Zuid-Holland  -  Ontmoet levensgrote dino's, graaf een dinoskelet uit en speel een spannend rondje Adventure golf op de Jurassic minigolf baan in het Dino Experience Park in Gouda. Je komt zelfs door een glow in the dark grot!

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

Openluchtzwembad De Hazelaar

hazerswoude-dorp, Zuid-Holland  -  Openluchtzwembad De Hazelaar is populair bij jong en oud. Neem een verkoelende duik in het water en geniet van de zon op de ligweide.

geopend, elke dag geopend 

Zwembad De Hofstee

bergambacht, Zuid-Holland  -  Kom een heerlijke duik nemen in één van de zwembaden van Zwembad De Hofstee of volg een les aquajogging.

elke dag geopend 

Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  In recreatiegebied Zegersloot ligt pannenkoekenboerderij De Schaapskooi. Hier kiezen gasten uit maar liefst negentig verschillende pannenkoeken!

's maandags gesloten 

Zwembad De Does

leiderdorp, Zuid-Holland  -  Waterpret gegarandeerd bij zwembad De Does in Leiderdorp! Speciale watereffecten zorgen voor spanning in het recreatiebad. Een stoombad en een whirlpool maken de dag compleet.

elke dag geopend 

Forteiland Pampus

muiden, Noord-Holland  -  Ervaren hoe het is om door een militair fort te dwalen? Het fort zien dat in de Hongerwinter geplunderd is? Ontdek de geschiedenis van Forteiland Pampus!

geopend, 's maandags gesloten 

Natuurspeelplaats Tipituin Palenstein

zoetermeer, Zuid-Holland  -  Midden in Zoetermeer is een prachtige plek gecreëerd voor kinderen die dol zijn op buitenspelen. Hier kunnen ze naar hartenlust spelen, ontdekken en genieten. De Tipituin is een veilige plek voor avontuur.

elke dag geopend 

UITagenda Groene-Hart zomervakantie

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Zomervakantie Groene-Hart UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

zaterdag

25 juni 2022Varen langs het drijvend land van de MolenpolderSGW Vlietland weer strijdtoneel voor paardensportSmurfenbeurs voor verzamelaarsVaren langs het drijvend land van de MolenpolderPolsstokwedstrijden in LinschotenSoldaten in de streek 1672 – 1673zaterdag 25 juni 2022

zondag

26 juni 2022Smurfenbeurs voor verzamelaarsVaren langs het drijvend land van de MolenpolderPolsstokwedstrijden in LinschotenSoldaten in de streek 1672 – 1673Polsstokwedstrijden in LinschotenVaren langs het drijvend land van de Molenpolderzondag 26 juni 2022

maandag

27 juni 2022Varen langs het drijvend land van de MolenpolderPolsstokwedstrijden in LinschotenSoldaten in de streek 1672 – 1673Polsstokwedstrijden in LinschotenVaren langs het drijvend land van de MolenpolderOntdek Fort op de Ruigenhoekse Dijk!maandag 27 juni 2022

dinsdag

28 juni 2022Varen langs het drijvend land van de MolenpolderPolsstokwedstrijden in LinschotenSoldaten in de streek 1672 – 1673Polsstokwedstrijden in LinschotenVaren langs het drijvend land van de MolenpolderOntdek Fort op de Ruigenhoekse Dijk!dinsdag 28 juni 2022

woensdag

29 juni 2022Varen langs het drijvend land van de MolenpolderPolsstokwedstrijden in LinschotenSoldaten in de streek 1672 – 1673Polsstokwedstrijden in LinschotenVaren langs het drijvend land van de MolenpolderOntdek Fort op de Ruigenhoekse Dijk!woensdag 29 juni 2022