Hemelvaart 2024 wat te Doen Dierentuinen

Uitje UITgelicht

Uitjes Dierentuinen Hemelvaart 2024 Hemelvaartsdag wat te Doen (74)

-in the spotlights-

Dierenrijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

-in the spotlights-

ZOO Planckendael

mechelen, Belgie  -  ZOO Planckendael is een bijzonder dierenpark. Er zijn niet alleen exotische dieren te zien, maar ook dieren uit de eigen streek.

ARTIS-Micropia

amsterdam, Noord-Holland  -  Je bent nooit alleen! Er krioelen op dit moment miljarden onzichtbare microben over je lijf. Maak in ARTIS-Micropia kennis met deze minuscule diertjes en ontdek waar ze nou eigenlijk goed voor zijn.

Texel Zoo

oosterend, Noord-Holland  -  Luidruchtige tropische vogels, adembenemende vlinders én wonderschone tropische planten. Texel Zoo biedt naast reptielen en zoogdieren deze geweldige combinatie van flora en fauna.

Zoo Osnabrück

Duitsland  -  Sta oog in oog met dieren uit de hele wereld. Duik onder de grond, wandel door de tempels van Angkor Wat of speel in een Afrikaans huttendorp. Bij Zoo Osnabrück zie je het allemaal!

Tentoonstelling OERINZICHT

tijdelijke activiteit kallenkote, Overijssel  -  De tentoonstelling legt een link tussen onderwerpen uit onze eigen tijd/cultuur en de verhalen over diverse traditionele volkeren en culturen uit Indonesië.

geopend, zondag 28 april 2024 t/m woensdag 30 oktober 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 


UITagenda hemelvaartsdag dierentuinen