UITagenda  natuur Apeldoorn

Gevonden in de buurt van Apeldoorn:

Lammetjesdag

tijdelijke activiteit ermelo, Gelderland (21.77km)  -  De schaapskooi is open voor bezoekers en de schapen en lammetjes kunnen die dag van dichtbij bekeken en geaaid worden.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 16 maart 2024, van 10:30 uur tot 16:00 uur 

Schilderijen, aquarellen en tekeningen

tijdelijke activiteit oosterwolde, Gelderland, Multifunctioneel Centrum Hart van Oosterwolde (28.72km)  -  Gevarieerde Schilderijen acryl, aquarellen, pentekeningen vooral vogels als basis.

geopend, maandag 8 januari 2024 t/m woensdag 27 maart 2024, van 10:00 uur tot 22:00 uur 

Kroondomein Het Loo

apeldoorn, Gelderland  -  De oranjes gingen je voor! Verken Kroondomein Het Loo met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. De prachtige natuur en rijke cultuurhistorie zorgen voor een heerlijk dagje weg.

't Pannekoekhuis Ugchelen

ugchelen, Gelderland  -  Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

Radio Kootwijk

radio kootwijk, Gelderland  -  Radio Kootwijk is gebouwd rond het zendstation uit 1918 dat zorgde voor direct contact met Nederlands-Indië. De imposante 'Kathedraal' midden op de heide valt direct op. Het gebouw is soms toegankelijk voor publiek, het natuurgebied het hele jaar.