UITagenda gezin in Friesland

Oerol 2023

tijdelijke activiteit west-terschelling, Friesland  -  Geniet op het prachtige Terschelling van muziek, theater en feestjes tijdens Oerol Festival.

Ocean Bricks

tijdelijke activiteit leeuwarden, Friesland, AquaZoo Leeuwarden  -  Sta oog in oog met de nieuwe bewoners van AquaZoo Leeuwarden tijdens de Ocean Bricks expositie! Laat je op je ontdekkingstocht door het park verrassen door kleurrijke en metershoge creaties, gemaakt van duizenden steentjes.

T. Rex in Town

tijdelijke activiteit leeuwarden, Friesland, Natuurmuseum Fryslân  -  In de tentoonstelling T. Rex in Town in Natuurmuseum Fryslân staat een immens groot skelet van een T. rex centraal. Bezoekers ontdekken wat de botten vertellen over het leven van het dier.

Soorten en Slootjesdag

tijdelijke activiteit leeuwarden, Friesland  -  Op zondag 11 juni organiseert het Natuurmuseum Fryslân de jaarlijkse Soortendag in het Leeuwarder bos. Op deze dag gaan deskundigen samen met het publiek op zoek naar nieuwe soorten planten en dieren.

Dag van de Bouw: bouwplaats Cambuurstadion

tijdelijke activiteit leeuwarden, Friesland, Bouwplaats Cambuurstadion  -  Het komt niet vaak voor dat er in Nederland een voetbalstadion wordt gebouwd. Laat staan dat je een kijkje achter de bouwhekken kunt nemen. Die kans ligt voor het grijpen op zaterdag 17 juni!

Museum Dokkum

Museum Dokkum

Bestel makkelijk tickets In Museum Dokkum reis je terug in de tijd naar 754, toen de heilige Bonifatius in Dokkum werd vermoord. Maar was het wel moord en wat kwam hij eigenlijk doen in Dokkum? En wat gebeurde er daarna met het stadje? Kom erachter in dit boeiende museum.