1

UITagenda  natuur Lelystad

Gevonden in de buurt van Lelystad:

Struinen op het Zuidstrand van Marker Wadden

tijdelijke activiteit Marker Wadden, Eilandpaviljoen (10.16km)  -  Vaar je mee naar Marker Wadden? Deze excursie is absoluut uniek, want het vrijwel niet belopen Zuidstrand staat op het programma! Je vaart naar het eiland en maakt een lange wandeling van 2,5 uur. Ook krijg je koffie/thee of warme chocomel vooraf...

vandaag nog gesloten, geopend op maandag 26 februari 2024, 09:30 uur 

Beleef de winter op Marker Wadden

tijdelijke activiteit Marker Wadden, Eilandpaviljoen (10.16km)  -  Kom in de winter naar Marker Wadden en je beleeft het mooie, nieuwe natuurgebied in alle rust. Een bijzondere tijd! Je vaart naar Marker Wadden en daar maak je een wandeling van 1,5 uur. De excursieleider vertelt je over de ontstaansgeschiedenis...

vandaag nog gesloten, geopend op maandag 26 februari 2024, 09:30 uur 

Wandelroute Knarpad

lelystad, Flevoland  -  Geniet van wandelen en kunst in de prachtige natuur bij het Knarpad. Het Knarpad kenmerkt zich door de diverse natuur van weilanden, bossen, dijken en ruimte.

-in the spotlights-

Oostvaardersplassen

lelystad, Flevoland  -  Maak kennis met de ongetemde natuur van de Oostvaardersplassen. Natuurliefhebbers wandelen langs de woeste graslanden en uitgestrekte plassen. Of kies een interessante excursie bij het bezoekerscentrum.

Eva's Keukentuin

lelystad, Flevoland  -  Prachtig gelegen in de natuur, tussen de nieuwsgierige paarden, ligt Eva's Keukentuin. Wandel over de sprookjesachtige brug en geniet van een uitgebreide lunch.