1

UITagenda Twente

UITagenda  in Twente en in de buurt van Twente

Winter Wonderland Enschede

tijdelijke activiteit enschede, Overijssel  -  Het centrum van Enschede is ook dit jaar weer een waar Winter Wonderland! Wandel tussen duizenden lichtjes en schaats een rondje op de schaatsbaan op de Oude Markt.

geopend, vrijdag 1 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024 

Midwinterhoornwandeling op De Sprengenberg

tijdelijke activiteit haarle, Overijssel, De Sprengenberg, Herberg De Pas  -  Wandelen door het winterse landschap van de Sallandse Heuvelrug begeleid door sfeervolle midwinterhoornklanken. Dat kan op zondag 3 december. Je kunt starten tussen 13.00 en 15.00 uur vanaf Erve De Pas in Haarle.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zondag 3 december 2023, 13:00 uur 

Kerstmarkt Vroomshoop

tijdelijke activiteit vroomshoop, Overijssel  -  De kerstmarkt in Vroomshoop: als een gouden gloed dat oplicht in het centrum van Vroomshoop. Een oergezellig evenement met lampjes en lekkernijen, idyllisch aangekleed in kerstsfeer.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 8 december 2023, van 15:00 uur tot 20:00 uur 

Kerst en Kunst in Ootmarsum-Dinkelland

tijdelijke activiteit ootmarsum, Overijssel, Centrum  -  Elk jaar kunt u aan het begin van december genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd. Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes...

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 9 december 2023 t/m zondag 10 december 2023, van 12:00 uur tot 18:00 uur 

Sfeervolle Winterfair in Nijverdal

tijdelijke activiteit nijverdal, Overijssel  -  Gezelligheid in Nijverdal! Tijdens de winterfair shop je de leukste kerstcadeaus. En waag je een rondje op de schaats?

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 10 december 2023, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Kerstmarkt Bruisend Overdinkel

tijdelijke activiteit overdinkel, Overijssel  -  Klein en gezellig, betaalbaar en gemoedelijk. Gezellige kerstmarkt met veel verenigingen, clubs en maatschappelijke organisaties.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 10 december 2023, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Enschede Lights Up

tijdelijke activiteit enschede, Overijssel, Tourist Info Enschede  -  Wandel de lichtroute langs bijzondere lichtprojecties tijdens Enschede Lights Up! Gratis en dé mogelijkheid om Enschede letterlijk in een totaal ander licht te zien.

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 14 december 2023 t/m zondag 17 december 2023, van 17:00 uur tot 22:00 uur 

The Little Match Girl Passion

tijdelijke activiteit enschede, Overijssel, De Grote Kerk  -  Ontroerende kerstspecial met loepzuivere stemmen, ragfijn spel en intrigerende klanken.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 14 december 2023, van 20:00 uur tot 21:30 uur 

Sfeervolle avondwandeling

tijdelijke activiteit ootmarsum, Overijssel, Openluchtmuseum Ootmarsum  -  De gebouwen van het Openluchtmuseum worden in de maand december altijd prachtig verlicht. Op vrijdagavond 22 en 29 december tussen 19.00 uur tot 21.00 uur is het museum geopend voor publiek. Dus kom langs voor deze unieke ervaring!

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 22 december 2023, van 19:00 uur tot 21:00 uur 

MAMMA MIA! Enschede

tijdelijke activiteit enschede, Overijssel, Wilminktheater  -  De vrolijke en bruisende musical MAMMA MIA! is weer terug! Tot april 2024 toert de musical door Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 12 maart 2024 t/m zondag 17 maart 2024 

Aquarium en terrariumbeurs in Twente

tijdelijke activiteit almelo, Overijssel, wijkcentrum de Schelf  -  Er zijn voldoende standhouders aanwezig met een mooi assortiment zodat jij ook hier iets van je gading zult vinden. Naast de verkoop is er volop gelegen om over de hobby te praten. De standhouders vertellen vol liefde en passie over hun hobby.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 17 maart 2024, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Grolsch Brouwerij Tour

enschede, Overijssel  -  Ontdek tijdens de Grolsch Brouwerij Tour alles over bier - en Grolsch in het bijzonder! Tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur door de brouwerij leer je alles over onder andere het brouwproces en de geschiedenis van het biermerk.

Toeren in een 'lelijke eend' van Duckville

diepenheim, Overijssel  -  Toer over kronkelende landweggetjes in een nostalgische eend! Rij door het prachtige landschap van Twente en de Achterhoek, een mooie rit in alle seizoenen. En als het zonnetje schijnt, rol je het dak op voor het ultieme ouderwetse gevoel!