Uittips van de redactie bedrijfsuitje in Amsterdam

10 artikelen en reportages bedrijfsuitje in amsterdam

Met je neus in de schuimkraag

amsterdam, Noord-Holland  -  Heineken en Nederland. Twee handen op een buik. Maar wat speelt zich af in die buik? De Heineken Experience antwoordt!

Je eigen wijn maak je bij het Wijnlab

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Echte wijnliefhebbers mixen bij het Wijnlab hun wijn naar eigen smaak. Ook als je geen verstand hebt van droog, zoet of fruitig.

Groepsuitjes in Amsterdam

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De bestemming voor een geslaagd groepsuitje is Amsterdam! DagjeWeg.NL verzamelde de leukste groepsuitjes!

City Games door het hele land

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Lekker naar de stad, dat is altijd leuk. Maar spannend? Daar heb je een city game voor nodig!

31.250 Nederlanders toch naar WK

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Een gigantisch spandoek met 31.250 pasfoto's gaat naar Zuid-Afrika. Stuur je eigen gezicht op voor Oranje!

Picknicken op heilig gras

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De oranjegekte slaat weer toe. Vier het voetbalfeest nu met het bedrijf op het heilige gras van de Amsterdam ArenA.

Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris' Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze...