Uittips cultuur-historie Amsterdam

Uittipscultuur-historie in Amsterdam (272)

Koningssloep in Het Scheepvaartmuseum

amsterdam, Noord-Holland  -  Een statige verschijning ligt in een speciaal onderkomen bij Het Scheepvaartmuseum. Bewonder de gouden Koningssloep!

ZieZo Marokko: maak een bijzondere reis!

amsterdam, Noord-Holland  -  Met de nieuwe doe-tentoonstelling ZieZo Marokko viert Tropenmusuem Junior haar veertigjarige bestaan. Maak een bijzondere reis!

Hermitage Amsterdam razend populair

amsterdam, Noord-Holland  -  Het waren er veel meer dan verwacht: 630.000 bezoekers bezochten in het afgelopen half jaar de Hermitage in Amsterdam

Uit in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Een dagje uit naar Amsterdam? DagjeWeg.NL brengt je op de mooiste plaatsen in de hoofdstad van Nederland.

Verwarring in Paleis op de Dam

amsterdam, Noord-Holland  -  Bezoekers van Paleis op de Dam zullen verward zijn als zij eenmaal ronddolen door de prachtige gangen van het paleis.

Hermitage: Polonaise door het paleis

amsterdam, Noord-Holland  -  Hermitage bazuint al maanden rond dat het nieuwe museum prachtig, fantastisch en zelfs "een droom" is. Maar klopt dat wel?

Met je neus in de schuimkraag

amsterdam, Noord-Holland  -  Heineken en Nederland. Twee handen op een buik. Maar wat speelt zich af in die buik? De Heineken Experience antwoordt!

Verbouwingsproblemen stapelen zich op

amsterdam, Noord-Holland  -  Een snelle oplevering van het Rijksmuseum lijkt onhaalbaar. Het museum streeft af op een tien jaar durende verbouwing.

Een tas voor elk moment

amsterdam, Noord-Holland  -  Bijna elke vrouw houdt ervan: tassen! En dan meestal propvol! Ontdek deze liefde in Tassenmuseum Hendrikje.