Tips van de redactie

Uittipscultuur-historie in Amsterdam

Koningssloep in Het Scheepvaartmuseum

amsterdam, Noord-Holland  -  Een statige verschijning ligt in een speciaal onderkomen bij Het Scheepvaartmuseum. Bewonder de gouden Koningssloep!

ZieZo Marokko: maak een bijzondere reis!

amsterdam, Noord-Holland  -  Met de nieuwe doe-tentoonstelling ZieZo Marokko viert Tropenmusuem Junior haar veertigjarige bestaan. Maak een bijzondere reis!

Hermitage Amsterdam razend populair

amsterdam, Noord-Holland  -  Het waren er veel meer dan verwacht: 630.000 bezoekers bezochten in het afgelopen half jaar de Hermitage in Amsterdam

Uit in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Een dagje uit naar Amsterdam? DagjeWeg.NL brengt je op de mooiste plaatsen in de hoofdstad van Nederland.

Verwarring in Paleis op de Dam

amsterdam, Noord-Holland  -  Bezoekers van Paleis op de Dam zullen verward zijn als zij eenmaal ronddolen door de prachtige gangen van het paleis.

Hermitage: Polonaise door het paleis

amsterdam, Noord-Holland  -  Hermitage bazuint al maanden rond dat het nieuwe museum prachtig, fantastisch en zelfs "een droom" is. Maar klopt dat wel?

Met je neus in de schuimkraag

amsterdam, Noord-Holland  -  Heineken en Nederland. Twee handen op een buik. Maar wat speelt zich af in die buik? De Heineken Experience antwoordt!

House of Bols Experience

House of Bols Experience

€ 6,- korting per ticket Maak een spectaculaire reis door de 'World of Cocktails’ bij House of Bols Cocktail & Genever Experience! Kom achter het geheim van de beste cocktail in de verschillende ruimten. Inclusief gratis audiotour én een gratis cocktail naar je eigen smaak!

Prijsvraag: Win twee tickets voor Avifauna

Win twee tickets voor Avifauna

prijsvraag In Avifauna zie je de mooiste vogels ter wereld. Maar ook kleine zoogdieren als ringstaartmaki's en rode panda's hebben hier hun thuis. Kom kijken bij een vogeldemonstratie en wandel tussen Argentijnse mara's door. Vind je het leuk om zelf vogels eten te geven? In de Lori Landing krijg je de kans...