Uittipsactieve-uitjes in Flevoland en in de buurt van Flevoland

Zomers genieten in Almere

archief oud artikel almere, Flevoland  -  Komkommertijd bestaat niet in Almere. De zomer staat bol van leuke evenementen en voorstellingen. Bekijk deze zomerse tips!

(Hart)verwarmend weekend!

archief oud artikel almere, Flevoland  -  Het weekend staat weer voor de deur! En de deuren van allerhande musea gaan wijd open. Tips voor een gezellig dagje uit.

Klimpark Fun Forest Almere

almere-hout, Flevoland  -  Loop over wiebelbruggen of beleef de spectaculaire bungeejump. Bij klimpark Fun Forest in Almere beleeft iedereen een spannend dagje op grote hoogte!

Blotevoetenpad Zeewolde

zeewolde, Flevoland  -  Ga op avontuur op blote voeten over het blotevoetenpad over het erf van de Sternhof. Huppelend door de bloementuin, voorzichtig over de wiebelbrug en dan even rusten op de bungelbanken.

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

Wandelroute Gaospad

swifterbant, Flevoland  -  Ontdek de combinatie van hoogte- en dieptepunten, luwte en wind en kalmte en dynamiek bij wandelroute Gaospad. Als je door dit heuvelachtige gebied loopt, voel je het verschil in ruimte.

Kartcentrum Lelystad

lelystad, Flevoland  -  Voel de sensatie tijdens het bloedsnelle scheuren door de bochten, die zelfs een ervaren karter dwingen om het beste uit zichzelf te halen. De nieuwe outdoor kartbaan van Kartcentrum Lelystad is maar liefst 735 meter lang.

Wandelroute Sluitgatpad

nagele, Flevoland  -  Ontdek het Sluitgatpad, één van de interactieve Kuierlattenpaden. De velden en het water van het Sluitgatpad geven je een echt gevoel van ruimte.

BinkBoot Private Tours

BinkBoot Private Tours

Met exclusieve korting! Stap aan boord bij Binkboot en geniet met een drankje in de hand van de ondergaande zon boven het Gooimeer. Of breng de dag door op de vele vaarten en plassen van Almere. Liever zelf op stap? Huur dan je eigen bootje!