Uittips natuurgebied Friesland

UITgelicht

Uittips in Friesland (13)

Op vakantie in Friesland

leeuwarden, Friesland  -  Vakantie in Friesland? Neem het handige boekje van DagjeWeg.NL mee, met alle tips van Friesland!

Vakantieparken op Terschelling

terschelling, Friesland  -  Terschelling biedt de ruimte aan een aantal vakantieparken. Profiteer ervan en geniet van een heerlijke vakantie op dit eiland.

Otter uitgezet

wolvega, Friesland  -  In het Friese natuurgebied De Rottighe Meente heeft Staatsbosbeheer afgelopen weekend een Europese otter uitgezet. Naar schatting leven er nu ruim twintig wilde otters in ons land.

Friese natuurvereniging jarig

eernewoude, Friesland  -  In het kader van haar 75-jarig bestaan houdt It Fryske Gea op zaterdag 3 en zondag 4 september open weekend in de Alde Feanen. Twee dagen vol activiteiten voor jong en oud. Het is een goede mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met It Fryske...

Skûtsje zeilen

heeg, Friesland  -  De veerdienst Heeg-Balk bestaat aankomende zaterdag, 16 juli 20 jaar. In juli en augustus kan er op elke doordeweekse dag een halve dag zeilen op een skûtsje en een fietstocht gemaakt worden met deze jubilerende veerdienst.

Buiten in Noard-Fryslân Bûtendyks

hallum, Friesland  -  In het kader van haar 75-jarig bestaan houdt It Fryske op 18 en 19 juni Open Weekend op het Noarderleech, het westelijke deel van natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Twee dagen is er voor jong en oud veel te doen in een uniek buitendijks...