Tips van de redactie

Uittipssenioren in Friesland

Bravo voor Ballorig!

sneek, Friesland  -  Ballorig Sneek maakt kans op de DagjeWeg.NL Award 2015. De reden voor een stiekem bezoekje aan dit leuke speelparadijs.

Korting pakken met Pake en Beppe

Friesland  -  Gezellig met pake en beppe, of opa en oma, op stap en ook nog gratis een dagje weg? Ga naar deze Friese musea!

Kleine zwemmers in de dierentuin

leeuwarden, Friesland  -  Onbevreesd duikt de pasgeboren zeehond het water in. De zeeleeuwtjes doen het rustiger aan. Kom kijken bij deze kleine zwemmers!

Veerboot vast in Waddenzee

ameland, Friesland  -  Een veerboot is vastgelopen op een zandplaat in de Waddenzee. Reddingsdiensten kunnen niet bij de boot door ijsgang.

Paascircus Witova

leek, Friesland  -  Het familiepark Nienoord in Leek staat het komende paasweekend in het teken van het Paascircus. Elk jaar komt het circus Witova naar het familiepark om tijdens Pasen verschillende voorstellingen te laten zien. Op 16 en 17 april kunnen kinderen van...

Prijsvraag: Win twee tickets voor STRAAT Museum

Win twee tickets voor STRAAT Museum

prijsvraag Bewonder indrukwekkende straatkunst in het grootste street art museum ter wereld: STRAAT Museum. In een gigantische oude scheepsloods op de NDSM-werf in Amsterdam vind je meer dan 150 waanzinnige murals. Maak een wereldreis langs de werken van 140 kunstenaars uit 32 verschillende landen. Door de...