Wat te doen actieve-uitjes in Groningen

16 artikelen en reportages actieve uitjes in groningen

Parels van het hoge noorden

Groningen  -  Verder dan de stad Groningen komen de meeste toeristen niet, maar een tripje naar het hoge noorden is absoluut de moeite waard!

Stem en help ons winnen!

Met knikkende knieën de hoogte in

archief wehe-den-hoorn, Groningen  -  DagjeWeg.NL klimt met knikkende knieën omhoog bij Adventurepark Waddenfun. Alleen voor stoere kinderen en echte durfals.

Paasweekend in Groningen

archief groningen, Groningen  -  Groningen is dit jaar het decor voor de indrukwekkende Passion. Maar wat is er nog meer te doen rondom Pasen in Groningen?

Keileuk dagje weg in Groningen

archief groningen, Groningen  -  In de studentenstad Groningen is deze dagen van alles te doen en te ontdekken. Ook niet-studenten pikken een graantje mee!

Lopen over water

archief pieterburen, Groningen  -  Ook de Waddenzee is bevroren! En dat is heel bijzonder. Tijd voor een prachtige wadlooptocht over het ijs.

Win 2 kaartjes voor Kasteel de Haar

prijsvraag Waan jezelf even in een andere wereld bij het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland! Het middeleeuwse Kasteel de Haar kenmerkt zich door de pracht en praal, rijke en extravagante geschiedenis en de vele bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuilgaan. Achter elke deur, elk...