Wat te doen stedentrips in Leiden

8 artikelen en reportages stedentrips in leiden

Smul mee van Leidse hutspot

archief leiden, Zuid-Holland  -  Dit weekend is het in Leiden één groot feest. Geniet van een traditioneel bord hutspot en vier het Leidens Ontzet!

Leiden, stad van ontdekkingen

archief leiden, Zuid-Holland  -  Museumnacht, concerten en andere gave activiteiten tijdens de Signatures Cultuurweken. Ontdek Leiden!

Ontdek een dagje weg in Leiden

archief leiden, Zuid-Holland  -  Reis door het lichaam van de mens, stap in een sloep van Bootjes en Broodjes of geniet van pure wellness in het Hampshire Hotel. Ontdek de leukste plekjes en de gezelligste uitjes in Leiden ! Musea: Rijksmuseum Volkenkunde Japanmuseum...

Wandelen met Soldaat van Oranje

archief leiden, Zuid-Holland  -  Fans van Soldaat van Oranje kruipen na de film en de musical nog dieper in zijn leven. Maak een stadswandeling door Leiden.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

prijsvraag In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum stap je echt even terug in de tijd. Neem een kijkje bij de ouderwetse drogisterij, smidse, slager of andere winkeltjes van vroeger. Op maar liefst 160 plekken in het museum komt het verleden tot leven, inclusief allerlei oude ambachten die live worden...