Tips van de redactie

Uittipsspeeltuinen in Noord-Brabant

Doe een dagje Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant  -  Wie gaat er mee een dagje naar Oeteldonk? Beklim de Sint-Janstoren eet daarna een lekkere Bossche bol.

Waan je in luilekkerland bij Duinoord

helvoirt, Noord-Brabant  -  Maakt het all-inclusive park Duinoord de verwachtingen waar? De mystery guest van de DagjeWeg.NL Award 2015 gingen op bezoek.

Party animals in Beekse Bergen

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Vier een feestje mee met de party animals in Safaripark Beekse Bergen. Het park viert vandaag haar 45-jarig bestaan.

Genieten van de Brabantse bossen

den bosch, Noord-Brabant  -  Met het hele gezin genieten van het Dierenbos. Het leuke? Dieren als damherten, dassen en fazanten lopen in je achtertuin.

Nieuwe klimattractie in Veldhoven

veldhoven, Noord-Brabant  -  Lib√©ma opent in september een nieuwe klimattractie in Veldhoven. Klimrijk De Buitenjan is een ecologisch verantwoord uitstapje.

Spoorzoeken in Dierenrijk

mierlo, Noord-Brabant  -  Op woensdag 8 november opent de nieuwe expositie "Spoorzoeken" in Dierenrijk Europa. Elke dier laat zijn eigen spoor na in de natuur en dit geeft informatie over hun leefwijze. De tentoonstelling geeft achtergrond informatie tijdens een bezoek...

Prijsvraag: Win twee tickets voor STRAAT Museum

Win twee tickets voor STRAAT Museum

prijsvraag Bewonder indrukwekkende straatkunst in het grootste street art museum ter wereld: STRAAT Museum. In een gigantische oude scheepsloods op de NDSM-werf in Amsterdam vind je meer dan 150 waanzinnige murals. Maak een wereldreis langs de werken van 140 kunstenaars uit 32 verschillende landen. Door de...