Wat te doen attractieparken in Noord-Holland

18 artikelen en reportages attractieparken in noord-holland

Coronaproof dagje uit met kinderen in Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland  -  Afstand houden, handen wassen, looproutes en gesloten attracties. Een dagje uit met coronamaatregelen is best anders dan we gewend zijn. En is het nog wel leuk als je aan zoveel dingen moet denken, helemaal met kinderen? DagjeWeg.NL nam de proef...

Linnaeushof: dat gaat nooit vervelen

archief bennebroek, Noord-Holland  -  Spelen in Linnaeushof gaat beslist niet vervelen. Ook voor deze zomervakantie een favoriete bestemming, wat de kinderen betreft!

Speel met de winter in de dierentuin

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Kom kijken hoe pasgeboren dieren uit Artis met het winterse weer omgaan! De glibberige witte sneeuw vinden ze heel raar.

Alle hens aan dek

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Na een verbouwing van vier jaar is het Scheepvaartmuseum klaar voor de toekomst.

Nieuwe achtbaan Duinrell

archief wassenaar, Noord-Holland  -  Attractiepark Duinrell begint binnenkort wellicht met de bouw van een nieuwe attractie: een gezinsachtbaan.

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Delft

prijsvraag Wat als er nou eens een speelparadijs was met een unieke peuterzone, een gratis rolschaatsbaan, een 5d-Bioscoop, een Lasergame (gratis bij een regulier ticket), comfortabele stoelen en een rolschaatsbaan? Dat klinkt als lekker veel actie voor de kinderen, zodat je als ouder geen omkijken naar ze...