1

Dagtrips cultuur-recreatie Twente

Uittips cultuur-recreatie Twente en omgeving

Ah, wat lief!

archief oud artikel enschede, Overijssel  -  Neem de kids mee en ga op ontdekkingstocht bij 'Ah, wat lief!' Deze tentoonstelling is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Buitenkansje

archief oud artikel enschede, Overijssel  -  Een buitenkans die Buitenkans heet. Enschede presenteert het straattheaterfestival dat aankomend weekend plaatsheeft.

Enschede multicultureel

archief oud artikel enschede, Overijssel  -  Voor de tweede keer wordt van 29 juni tot en met 2 juli in Enschede de Internationale Multiculturele Markt georganiseerd. Voor de autochtone inwoners van Enschede en omgeving is het dé mogelijkheid om de aardappels en bloemkool even te vergeten....

Turks evenement in Enschede

archief oud artikel enschede, Overijssel  -  Het Anatolië (Turkije en omstreken) Festival beleeft dit jaar zijn vijfde editie en trekt ieder jaar honderden Turkse en Nederlandse bezoekers. Ook dit jaar bevat het festival een uitgebreid programma met muziek, theater, beeldende kunst, workshop...

De Weerselose Markt

weerselo, Overijssel  -  De Weerselose Markt is eigenlijk een vaste vrijmarkt, waar iedereen zijn spullen, nieuw of tweedehands, mag verkopen. De markt trekt ieder weekend duizenden bezoekers. De markt is deel overdekt en deels buiten.